Γιατι ο ΟΣΕ δεν μεταφερει πλεον μοτοσυκλετες?

Duke_Kritsongton

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.Μαλιστα πηρα τηλεφωνο απλα για να ρωτησω γιατι, και η υπαλληλος μου ελεγε, δεν ξερω τι κανει η διοικηση και τετοια.Μπορει να φανταστει κανεις κανα λογο?

Εσύ δηλαδή προτιμάς να φαντάζεται ο καθένας ότι (απίθανο) του κατέβει από το να πάρεις τηλ. στη διοίκηση και να ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον που δεν βαριέται (γιατί η κοπελιά που μίλησες να μην πω που πρέπει να είχε το νου της...) να σου εξηγήσει τους λόγους;

Και στο λέω γιατί σε ανάλογες περιπτώσεις επειδή γίνομαι έξαλλος όταν παίρνω να ρωτήσω κάτι που ο άλλος οφείλει να γνωρίζει,αλλά βαριέται να εξηγήσει,τους το γυρνάω στο "κλέφτικο" (αφού με το ευγενικό και "το καλό" δεν...) και ως διά μαγείας όλοι ξαφνικά γίνονται εξυπηρετικοί. ;)

Τι ?ΥΠΑΡΧΕΙ ακομα ο ΟΣΕ? :o

Αρα τζαμπα χαρηκα που νομισα οτι γλυτωσαμε απο δαυτους.... :'(

Σιγα ρε Duke μη σου μεταφερουν και τη μοτοσυκλετα σου....δεν ευχαριστεις τον θεο  που σου απαντησαν και στο τηλεφωνο θες και μοτοσυκλετες..που ζεις ρε?Στην Ελβετια? ;D

Αυτό που θυμάμαι είναι πως τη συγκεκριμένη υπηρεσία την έχει κόψει ο ΟΣΕ εδώ και 2-3 χρόνια περίπου. Στο πρώτο μου έτος, αρκετοί συμφοιτητές μου είχαν ανεβάσει ποδήλατα μηχανάκια κτλ. με το τρένο και σε κάποια στιγμή αυτό σταμάτησε (ανέλαβαν πλέον οι πατεράδες με το τρέιλορ  :P).

Το πώς και το γιατί τώρα... μόνο αν πάρεις τηλέφωνο στη διοίκηση!

Κατά τη γνώμη μου ο ΟΣΕ είναι τόσο "κακοποιημένος" που πλέον ούτε για να με πάει μέχρι τη γωνία δεν τον προτιμώ... :( Κρίμα! 

Superfunk είπε:
Σιγα ρε Duke μη σου μεταφερουν και τη μοτοσυκλετα σου....δεν ευχαριστεις τον θεο  που σου απαντησαν και στο τηλεφωνο θες και μοτοσυκλετες..που ζεις ρε?Στην Ελβετια? ;D
+1

Παντως ενας φιλος εφυγε μονιμα για σαλονικη πριν εναμιση μηνα και μετεφερε με οσε το μηχανακι του.

μηπως επεσες απλα σε κουφη περιπτωση τηλεφωνητριας?

βα είπε:
+1

Παντως ενας φιλος εφυγε μονιμα για σαλονικη πριν εναμιση μηνα και μετεφερε με οσε το μηχανακι του.

μηπως επεσες απλα σε κουφη περιπτωση τηλεφωνητριας?
Δεν ξερω, θελω να ελπιζω.Εγω θα περασω και απο το σταθμο να ρωτησω, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα της βενζινης Ξανθη- Αθηνα.

jeremy είπε:
Αυτό που θυμάμαι είναι πως τη συγκεκριμένη υπηρεσία την έχει κόψει ο ΟΣΕ εδώ και 2-3 χρόνια περίπου.
Και από Θεσσαλονίκη και πάνω πρέπει να είχε κοπεί ακόμα παλιότερα. Πρίν 3 ή 4 χρόνια

δεν αγόρασα ένα μεταχειρισμένο scooter επειδή δεν θα μπορούσα να το κατεβάσω από

Κομοτηνή στη Λάρισα.

Το τραγικό είναι ότι (μέχρι πρόσφατα) δεν το έκανε ο ΟΣΕ απευθείας αλλά το έκαναν ατζέντηδες (με τα τραίνα του ΟΣΕ βέβαια).

Τι εννοείτε ρεμούλα και διαφυγόν κέρδος; Κακοήθειες .....

Αλλά υπάρχουν τόοοοοσα moto forum, στο noiz βρήκες να ρωτήσεις βρε συ;

Για να βριζουν ολοι οι Ελληνες τον ΟΣΕ,μαζι με τον ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΟΥΘ,ΕΥΔΑΠ,ΟΛΠ,ΟΛΘ και λοιπα φιλετακια απο των οποιων το "βαρος' μας ξεφορτωνουν διαφοροι καλοθελητες

Πριν από χρόνια, έπαιζε το σενάριο της δημιουργίας δεύτερης σιδηροδρομικής γραμμής Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Για τον ίδιο λόγο που δεν έγινε ποτέ αυτή, κόπηκαν και οι μεταφορές δεμάτων με ΟΣΕ. Δηλ.πλάκωσαν όλες οι "ευγενείς" συντεχνίες φορτηγατζήδων μεταφορών, κούριερ και λοιπών συμφερόντων και κάναν τα πάντα να μην δουλέψει ποτέ αυτή η ιστορία. Γιατί ποιός θα έκανε κόντρα τον ΟΣΕ, άμα σου κατέβαζε το μηχανάκι με μόνο 20 ευρώ?

Έχει κανείς σας δοκιμάσει να ανεβάσει αμάξι με τον ΟΣΕ στη Σαλονίκη με 85 ευρώ-τελευταία πριν 2 χρόνια- και τον οδηγό σε κρεβάτι να κοιμάται από τις 11 το βράδυ ως τις 6,30 το πρωί σε 4κλινη καμπίνα και μετά να βγαίνει ξεκούραστος ?

Γι αυτό τα κόψαν όλα ,αλλά το θέμα πάει στη πολιτική .

Ακόμα και η κλινάμαξα ήταν εκμεταλευόμενη από ιδιώτη .

Τέλος πάντων στην Ελλάδα το κράτος πάντα δούλευε για κάποιους συγκεκριμένους ,είτε αυτοί λέγονται κομματόσκυλα-συνδικαλιστές ,είτε ''επειχειρηματίες'' κρατικοδίαιτοι.

ΟΣΕ τέλος ,Αθήνα-Θεσ/νίκη 42 γιούργια διόδια +τις βενζίνες πήγαινε έλα ,άστα να πάνε για ένα ΙΧ ,αντίστοιχα και για τους μοτοσυκλετιστές

Ελάχιστα άσχετο αλλά έχει ο ΟΣΕ εισιτήρια με 9 ευρώ για Σαλονική;;;; Δεν είναι υπερβολικά φθηνά ρε παιδιά;...

Το τρένο λειτουργεί καλά; Κάνει τη δουλειά του σωστά (με σχετικά μικρή καθυστέρηση εννοώ)... Το ποδήλατο έιναι σαν μοτοσυκλέτα; Ή το παίρνουν πάνω πιο εύκολα; Για πείτε...

Nikolas είπε:
Ελάχιστα άσχετο αλλά έχει ο ΟΣΕ εισιτήρια με 9 ευρώ για Σαλονική;;;; Δεν είναι υπερβολικά φθηνά ρε παιδιά;...

Το τρένο λειτουργεί καλά; Κάνει τη δουλειά του σωστά (με σχετικά μικρή καθυστέρηση εννοώ)... Το ποδήλατο έιναι σαν μοτοσυκλέτα; Ή το παίρνουν πάνω πιο εύκολα; Για πείτε...
Νικόλα ,πλέον δεν βγαίνει άκρη ,είναι να μην μπλέξεις ,ότι πρέπει δλδ για να σε διώξουν σε άλλα μέσα

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ.....αν τα κλεισεις 4 μηνες πριν & ειναι καθημερινη... ;D )

παντως και στη Γερμανια & στην Αγγλια βρισκεις τετοιες τιμες αν κλεισεις νωρις & σε καθημερινες ,εγω πριν 3 μηνες πηγα με DB απο Αμβουργο στο  Βερολινο με...4 ευρω....ενω ουκ ολιγες φορες εχω ταξιδεψει με την Southern Railway σε εξευτελιστικες τιμες, νομιζω οτι πρεπει να εχουν καποιο λογισμικο που υπολογιζει τις πιθανοτητες να παει....αδειο το τραινο και αναλογως προσαρμοζει τις τιμες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back