♀ Γιατί λείπει το γυναικείο στοιχείο από ένα μουσικό fo

Emfasis

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Γιατί λείπει το γυναικείο στοιχείο από ένα μουσικό forum? :)

H αθυροστομία των αρσενικών - ότι η τεχνολογία έχει εμπλακεί

με τη μουσική - είναι καλές νοικοκυρές ή κάτι άλλο?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
1) Ειναι πιο εύκολο γι'αυτες να ζευγαρώσουν χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρουν κιθάρες

2) Γιατι μία ειναι ενταξει, αλλα 2 θα έπρεπε να μοιραστουν την προσοχή των ανδρων 50-50 και αυτο δεν ειναι διαπραγματευσιμο. Πόσο μάλλον περισσότερες

3) Γιατι εχουν σοβαροτερα προβλήματα από το μαόνι του φέντερ και τα φίλτρα του μουγκ

4) Γιατι σαχλαμαρες σαν μερικους μερικους γράφουν κρύα αστεία σ'αυτο το thread ;D

Emfasis είπε:

Κάτι άλλο.

Emfasis είπε:

Γιατί διαθέσιμους άντριδες σα και μένα μπορούν να βρουν και έξω από αυτό το καταγώγι που είναι φουλ του λούτσου  ;D ;D ;D

Άντε μη καταγγείλω τη κλίκα των παντρεμένων αλανιάρηδων εδώ μέσα, σκάνδαλο μεγάλου διαμετρήματος που θα έπρεπε να απασχολεί ήδη τας δικαστικάς αρχάς.

Γιατι οι γυναικες παιζουν μουσικη φιλΩς,δεν καθονται να γραφουν αμπελοφιλοσοφιες σε (δηθεν) μουσικα φορουμς που ασχολουνται με το αν τα 47 απειρομικροφαραντ παιζουν πιο πονεμενο μπλουζ απο τα 22 νανοπικοτουρμποφαραντ

διοτι....

jess-greenberg-o.gif

Τι σχέση εχει αυτο ρε mamonu με τη μουσική?

Ουπς, κραταει και κιθαρα, τωρα το ειδα :-[

georgekz750 είπε:
Γιατι οι γυναικες παιζουν μουσικη φιλΩς,δεν καθονται να γραφουν αμπελοφιλοσοφιες σε (δηθεν) μουσικα φορουμς που ασχολουνται με το αν τα 47 απειρομικροφαραντ παιζουν πιο πονεμενο μπλουζ απο τα 22 νανοπικοτουρμποφαραντ
Ναι αλλά όπως και να το κάνεις, έχει διαφορά...

Άσε που οι γυναίκες δεν παίζουν blues.

Είναι η κυριότερη αιτία που γίνονται τα blues...  :P

Γυναίκες??

Ποιές γυναίκες?

Μα δεν υπάρχουν γυναίκες στο internet..(εξαιρείται το facebook και όλα τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής αυτορποβολής)

Αλλά είναι για το καλύτερο.

Φαντάσου να υπήρχαν γυναίκες στο φόρουμ.

Ήδη εδώ πλακώνονται μεταξύ τους χωρίς συγκεκριμένο λόγο και αιτία.

Σκέψου να υπήρχε και πραγματικός ανταγωνισμός.  ;D

Φυσικα και υπαρχουν γυναικες στο ΝΟΙΖ  φιλως...κανε search για ΑΝΤΟΝΕΛΛΑ ΤΖΑΖΙΣΤΡΙΑ.

FuzzYesPls είπε:
Γυναίκες??

Ποιές γυναίκες?

Μα δεν υπάρχουν γυναίκες στο internet..
μα και στο Νοιζ υπήρχαν και θα υπάρχουν...απλά έκαναν ότι όλες οι γυναίκες...μας χρησιμοποίησαν, πήραν ότι ήθελαν...και μετά μας πέταξαν σαν σκουπίδια 8) ;)

marathon είπε:
μα και στο Νοιζ υπήρχαν και θα υπάρχουν...απλά έκαναν ότι όλες οι γυναίκες...μας χρησιμοποίησαν, πήραν ότι ήθελαν...και μετά μας πέταξαν σαν σκουπίδια 8) ;)
Ήττα!

Στοίχημα οτι ήταν ανθυγιεινά υπέρβαροι τύποι με σπυριά που το έπαιζαν γυναίκες! :P

Οι γυναίκες γουστάρουν άνδρες μουσικούς. Δεν πολυγουστάρουν να παίζουν οι ίδιες μουσική. Ίσα-ίσα πολλές θυμούνται με τρόμο την εποχή που ήταν πιτσιρίκιες και αναγκάζονταν να κάνουν γαλλικά και πιάνο. Οπότε αν υπάρχουν φόρα όπου οι ανδρες μουσικοί τα λένε και περνάνε καλά το βρίσκουν θετικό για το τελικό προϊόν (δηλαδή για τους μουσικούς) και δεν έχουν λόγο να εμπλακούν.

My 2c.

Έχει τύχει να γνωρίσω 3 μέλη γυναίκες μέσα από το noiz.

Πιστεύω ότι αν ήταν αμιγώς μουσικό το forum,θα είχαμε περισσότερες..

Αυτό το "Technology" μας τα χαλάει λίγο,αν και πλέον υπάρχουν γυναίκες που γνωρίζουν ότι hAmbucker δεν είναι κάποια ποικιλία καπνιστού ζαμπόν ;D

Το πιο αστείο ήταν που την μία από τις 3 κοπέλες την πέτυχα από αγγελία και ενώ μέσα στο forum έχει "ουδέτερο" nickname και κάποιοι της έχουν απευθυνθεί με λέξεις όπως "φίλε","σωστόοος" και κυλιέμαι στα πατώματα.
tooth.gif

Και εγώ όταν έδωσα ραντεβού για την αγγελία,είχαμε ανταλλάξει μόνο SMS και ενώ περίμενα κανέναν Ούνο καφρομεταλλά έσκασε το
s1217.gif

Υ.Γ.Μην στέλνετε pm να δώσω προφίλ,δεν μαρτυράω εύκολα.

Ίσως με καμιά κάσα μπύρες κάτι να γίνει. ;D

Μιας και το έφερε η κουβέντα ή μοναδική γυναίκα του νόιζ που θυμάμαι και μάλιστα είχα και ένα μουσικό νταραβέρι ήταν η gkou.

Εγινέ το λοιπόν το εξής παράξενο.Ενώ της έχω φτιάξει τη μουσική ,εχω γράψει όργανα έχω σχεδόν τελειώσει μα την παραγωγή και είναι να βάλει τα φωνητικά,απλά εξαφανίστηκε και δεν εννοώ ότι εξαφανίστηκε από την συνεργασία αλλά γενικά από το φόρουμ.Εχω να δω μια αναρτηση της από το καλοκαίρι που μπηκα στο φόρουμ και έγινε και το άσμα.Η φάση είναι ότι έμεινα με τα τελευταία μυν αναπάντητα και το τραγούδι ατραγούδιστο.

ΔΕν θέλω να γίνω μακάβριος αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο .Οπου και να έχει πάει και καθόλου χρόνο να μην έχει πάλι κάπως θα έμπαινε.Αρχίζω να πιστεύω μην έγινε τίποτα πιο χοντρό ή οτιδηποτέ.Οποιος έχει ένα τροπό εποικοινωνίας ή εχει συνεργαστεί με την gkou ή τελος πάντων μπορεί να γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει έτσι γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο το όλο θέμα .

Ιδιαίτερη μνεία στο πιο ενεργό κορίτσι του φόρουμ, την Evilnye.

Μέχρι που ενηλικιώθηκε, σοβάρεψε και αποχώρησε.

Δεν κινδυνεύουμε από τον δεύτερο (και σοβαρότερο) παράγοντα, άρα συνεχίζουμε.  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back