To MΟΝΤΑGE εμπεριέχει και εξαιρετικούς ήχους hammond
Με υποδειγματική θα έλεγα διαστρωμάτωση των samples και υποστήριξη των μονάδων effects
και έχει και επί πληρωμής διαθέσιμες library
https://shop.usa.yamaha.com/en/p/downloadables/sound-expansion-library/synth-voice-libraries/organ-session-for-montage
5 λεπτά πριν, sultan of string είπε
πίστεψέ με δεν εμπεριέχει
Εμπεριέχει. Αλλά το λάθος που έκαναν στη Yamaha είναι ότι δεν πρόσθεσαν ένα 9ο fader, έχει μόνο 8, τα οποία βέβαια σε ήχους Hammond δουλεύουν σαν "θαυματουργά συρόμενα"? (drawbars) αλλά και πάλι, λείπει ένα.
Η συμβουλή που δίνω πάντα σε κάποιον που γουστάρει λίγο παραπάνω απ'το σύνηθες να παίζει με Hammond ήχους, είναι να αγοράσει ένα Hammond ή κάποιο Hammond clone. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός, σε synth κανείς δεν θα παίξει πραγματικά Hammond με τον τρόπο που πρέπει να παίζεται αυτό. Οι περισσότεροι βέβαια δεν νοιάζονται, 3-4 ήχους θέλουν για "πλάτες" οπότε η πλειονότητα των synths θα κάνει τη δουλειά.
Αν θες να παίξεις όμως σοβαρά Deep Purple ή Santana, το Hammond είναι μονόδρομος. Το ξέρω από πρώτο χέρι.?
Λίγα, πολύ λίγα λες.με € 0,156 την κιλοβατώρα
Στο επόμενο μοντέλο θα βάλουν 16 faders.το λάθος που έκαναν στη Yamaha είναι ότι δεν πρόσθεσαν ένα 9ο fader, έχει μόνο 8, τα οποία βέβαια σε ήχους Hammond δουλεύουν σαν "θαυματουργά συρόμενα"? (drawbars) αλλά και πάλι, λείπει ένα.
Ακριβώς αυτό. Συν το κλαβιέ (ο τύπος του κλαβιέ).Η συμβουλή που δίνω πάντα σε κάποιον που γουστάρει λίγο παραπάνω απ'το σύνηθες να παίζει με Hammond ήχους, είναι να αγοράσει ένα Hammond ή κάποιο Hammond clone. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός, σε synth κανείς δεν θα παίξει πραγματικά Hammond με τον τρόπο που πρέπει να παίζεται αυτό.
Εσύ γιατί σταμάτησες να ανεβάζεις?Απο την δική μου ανάμνηση τρεις και ο κούκος τα βλέπανε και τότε και σήμερα.
Απλά ανεβαίνουν λιγότερα και απο λιγότερους και αυτό με παραξενεύει
Για τους πρώτους πεντακόσιους εγώ έτσι νόμιζα πως είναι.Λίγα, πολύ λίγα λες.
Άμα διαιρέσεις το ποσό του λογαριασμού με τις κιλοβατώρες, τότε θα δεις το πραγματικό κόστος.
Θα ανεβάσω κάτι εγώ σύντομα που μόλις το ακούσουν δε θα ανεβάσει ξανά κανείς, θα τα παρατήσουν όλοι. ?Εσύ γιατί σταμάτησες να ανεβάζεις?
Δύσκολο, που να χωρέσουν? Θα πρέπει να βγάλουν κουμπιά για να γίνει αυτό, και δεν νομίζω ότι θα το κάνουν. Για ένα 9ο fader τούς παίρνει όμως.Στο επόμενο μοντέλο θα βάλουν 16 faders.
Yes. Waterfall keys rules.?Συν το κλαβιέ (ο τύπος του κλαβιέ).
Κάνε μόνος σου την διαίρεση και θα δεις πόσο πραγματικά σου κοστίζει.Για τους πρώτους πεντακόσιους εγώ έτσι νόμιζα πως είναι.
Δεν το καταλαβαίνω πως το λες, αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι.?
Μην το ανεβάσεις όμως άμα παράλληλα υπάρχει θέμα πχ με τι ξυρίζετε τις γάμπες σας γιατί μπορεί να πάεί άπατο.Θα ανεβάσω κάτι εγώ σύντομα που μόλις το ακούσουν δε θα ανεβάσει ξανά κανείς, θα τα παρατήσουν όλοι. ?
Τέρμα τα ψέματα, θα δείξω τα πραγματικά μου μουσικά δόντια, κρατιόμουν όπως ο μποξέρ η Αλγερινή που τις βαρούσε πιο χαλαρά γιατί του είχαν βάλει χέρι να μη γίνει σούσουρο, και πάλι δεν άντεχαν κάποιες?
εγω αυτό το έχω καταλάβει και το ενστερνίζομαι απόλυτα.@sultan of string Οι "αμιγώς" "επαγγελματίες" "μουσικοί", δεν ασχολούνται με τα φόρουμ. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται και περιστασιακά. Κάποιοι μόνο αν υπάρχει λόγος ή αν θέλουν να ρωτήσουν κάτι, να πάρουν κάποια πληροφορία.
Τις λέξεις, αμιγώς - επαγγελματίες - μουσικοί, δεν τις έβαλα τυχαία εντός εισαγωγικών. Μην με ρωτήσεις γιατί, ελπίζω να καταλαβαίνεις.
δεν σταμάτησαΕσύ γιατί σταμάτησες να ανεβάζεις?
Εγώ θα το βάλω και ότι γίνει. Και η σκέψη μιας γάμπας έμπνευση μου φέρνει. Τώρα, ψήνεται ήδη. Βάλτε και εσείς, κάθε εβδομάδα θα βάζετε βιντεο να παίζετε με τις κιθάρες σας. Όλοι! Θα μπαίνουν απουσίες από εδώ και μπρος? Και μπάσα, και ντραμς και όλα. Και πνευστά. Όλο οι ίδιοι μαλάκες θα βάζουμε ? ?Μην το ανεβάσεις όμως άμα παράλληλα υπάρχει θέμα πχ με τι ξυρίζετε τις γάμπες σας γιατί μπορεί να πάεί άπατο.
Πάρε RYZEN ?δεν σταμάτησα
υπάρχουν τεχνικά προβλήματα
για να τα βάλω στο σαλόνι?E, πάρε Montage M7 τότε, Hammond XK4 κι ένα Waldorf Quantum MK2, και είσαι Jet.Προβολή συνημμένου 46100
Moυ τα πουλάς τότε στο συμβολικό ποσό των €100, και να δεις πόσο καλά θα νιώσεις μέσα σου γι αυτή την καλή σου πράξη.?αφού δεν ξέρω να παίζω