Γιατί υπάρχει τέτοια πτώση στην κατηγορία Music ???

Πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα για να μπορέσω να βγάλω κάτι ολοκληρωμένο δυστυχώς αρχίζοντας απο μένα τον ίδιο.

ο χρόνος θα δείξει
Ξεκίνα TAI-CHI

Tai-Chi-chuan-practitioner.webp

To MΟΝΤΑGE εμπεριέχει και εξαιρετικούς ήχους hammond

Με υποδειγματική θα έλεγα διαστρωμάτωση των samples και υποστήριξη των μονάδων effects

και έχει και επί πληρωμής διαθέσιμες library

https://shop.usa.yamaha.com/en/p/downloadables/sound-expansion-library/synth-voice-libraries/organ-session-for-montage

πίστεψέ με δεν εμπεριέχει

θέλει εκείνα τα 9 θαυματουργά συρόμενα...

άκου εδώ αυτόν που δεν πρόλαβε να 40ρίσει πως τα χειρίζεται

5 λεπτά πριν, sultan of string είπε

πίστεψέ με δεν εμπεριέχει

Εμπεριέχει. Αλλά το λάθος που έκαναν στη Yamaha είναι ότι δεν πρόσθεσαν ένα 9ο fader, έχει μόνο 8, τα οποία βέβαια σε ήχους Hammond δουλεύουν σαν "θαυματουργά συρόμενα"(drawbars) αλλά και πάλι, λείπει ένα.

Η συμβουλή που δίνω πάντα σε κάποιον που γουστάρει λίγο παραπάνω απ'το σύνηθες να παίζει με Hammond ήχους, είναι να αγοράσει ένα Hammond ή κάποιο Hammond clone. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός, σε synth κανείς δεν θα παίξει πραγματικά Hammond με τον τρόπο που πρέπει να παίζεται αυτό. Οι περισσότεροι βέβαια δεν νοιάζονται, 3-4 ήχους θέλουν για "πλάτες" οπότε η πλειονότητα των synths θα κάνει τη δουλειά.

Αν θες να παίξεις όμως σοβαρά Deep Purple ή Santana, το Hammond είναι μονόδρομος. Το ξέρω από πρώτο χέρι.?

Εμπεριέχει. Αλλά το λάθος που έκαναν στη Yamaha είναι ότι δεν πρόσθεσαν ένα 9ο fader, έχει μόνο 8, τα οποία βέβαια σε ήχους Hammond δουλεύουν σαν "θαυματουργά συρόμενα"(drawbars) αλλά και πάλι, λείπει ένα.

Η συμβουλή που δίνω πάντα σε κάποιον που γουστάρει λίγο παραπάνω απ'το σύνηθες να παίζει με Hammond ήχους, είναι να αγοράσει ένα Hammond ή κάποιο Hammond clone. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός, σε synth κανείς δεν θα παίξει πραγματικά Hammond με τον τρόπο που πρέπει να παίζεται αυτό. Οι περισσότεροι βέβαια δεν νοιάζονται, 3-4 ήχους θέλουν για "πλάτες" οπότε η πλειονότητα των synths θα κάνει τη δουλειά.

Αν θες να παίξεις όμως σοβαρά Deep Purple ή Santana, το Hammond είναι μονόδρομος. Το ξέρω από πρώτο χέρι.?

είμαι γλωσσοπλάστης λέμε!

το λάθος που έκαναν στη Yamaha είναι ότι δεν πρόσθεσαν ένα 9ο fader, έχει μόνο 8, τα οποία βέβαια σε ήχους Hammond δουλεύουν σαν "θαυματουργά συρόμενα"(drawbars) αλλά και πάλι, λείπει ένα.
Στο επόμενο μοντέλο θα βάλουν 16 faders.

Η συμβουλή που δίνω πάντα σε κάποιον που γουστάρει λίγο παραπάνω απ'το σύνηθες να παίζει με Hammond ήχους, είναι να αγοράσει ένα Hammond ή κάποιο Hammond clone. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός, σε synth κανείς δεν θα παίξει πραγματικά Hammond με τον τρόπο που πρέπει να παίζεται αυτό.
Ακριβώς αυτό. Συν το κλαβιέ (ο τύπος του κλαβιέ).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απο την δική μου ανάμνηση τρεις και ο κούκος τα βλέπανε και τότε και σήμερα.

Απλά ανεβαίνουν λιγότερα και απο λιγότερους και αυτό με παραξενεύει
Εσύ γιατί σταμάτησες να ανεβάζεις?

Λίγα, πολύ λίγα λες.

Άμα διαιρέσεις το ποσό του λογαριασμού με τις κιλοβατώρες, τότε θα δεις το πραγματικό κόστος.
Για τους πρώτους πεντακόσιους εγώ έτσι νόμιζα πως είναι.

Δεν το καταλαβαίνω πως το λες, αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι.?

Εσύ γιατί σταμάτησες να ανεβάζεις?
Θα ανεβάσω κάτι εγώ σύντομα που μόλις το ακούσουν δε θα ανεβάσει ξανά κανείς, θα τα παρατήσουν όλοι. ?

Τέρμα τα ψέματα, θα δείξω τα πραγματικά μου μουσικά δόντια, κρατιόμουν όπως ο μποξέρ η Αλγερινή που τις βαρούσε πιο χαλαρά γιατί του είχαν βάλει χέρι να μη γίνει σούσουρο, και πάλι δεν άντεχαν κάποιες?

@sultan of string Οι "αμιγώς" "επαγγελματίες" "μουσικοί", δεν ασχολούνται με τα φόρουμ. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται και περιστασιακά. Κάποιοι μόνο αν υπάρχει λόγος ή αν θέλουν να ρωτήσουν κάτι, να πάρουν κάποια πληροφορία.

Τις λέξεις, αμιγώς - επαγγελματίες - μουσικοί, δεν τις έβαλα τυχαία εντός εισαγωγικών. Μην με ρωτήσεις γιατί, ελπίζω να καταλαβαίνεις.

Στο επόμενο μοντέλο θα βάλουν 16 faders.
Δύσκολο, που να χωρέσουν? Θα πρέπει να βγάλουν κουμπιά για να γίνει αυτό, και δεν νομίζω ότι θα το κάνουν. Για ένα 9ο fader τούς παίρνει όμως.

Συν το κλαβιέ (ο τύπος του κλαβιέ).
Yes. Waterfall keys rules.?

Για τους πρώτους πεντακόσιους εγώ έτσι νόμιζα πως είναι.

Δεν το καταλαβαίνω πως το λες, αλλά για να το λες εσύ, έτσι θα είναι.?
Κάνε μόνος σου την διαίρεση και θα δεις πόσο πραγματικά σου κοστίζει.

Θα ανεβάσω κάτι εγώ σύντομα που μόλις το ακούσουν δε θα ανεβάσει ξανά κανείς, θα τα παρατήσουν όλοι. ?

Τέρμα τα ψέματα, θα δείξω τα πραγματικά μου μουσικά δόντια, κρατιόμουν όπως ο μποξέρ η Αλγερινή που τις βαρούσε πιο χαλαρά γιατί του είχαν βάλει χέρι να μη γίνει σούσουρο, και πάλι δεν άντεχαν κάποιες?
Μην το ανεβάσεις όμως άμα παράλληλα  υπάρχει θέμα πχ με τι ξυρίζετε τις γάμπες σας γιατί μπορεί να πάεί άπατο. 

@sultan of string Οι "αμιγώς" "επαγγελματίες" "μουσικοί", δεν ασχολούνται με τα φόρουμ. Ελάχιστοι είναι αυτοί που ασχολούνται και περιστασιακά. Κάποιοι μόνο αν υπάρχει λόγος ή αν θέλουν να ρωτήσουν κάτι, να πάρουν κάποια πληροφορία.

Τις λέξεις, αμιγώς - επαγγελματίες - μουσικοί, δεν τις έβαλα τυχαία εντός εισαγωγικών. Μην με ρωτήσεις γιατί, ελπίζω να καταλαβαίνεις.
εγω αυτό το έχω καταλάβει και το ενστερνίζομαι απόλυτα.

Αλλωστε πιό πάνω λίγο πολύ το είπα

Μην το ανεβάσεις όμως άμα παράλληλα  υπάρχει θέμα πχ με τι ξυρίζετε τις γάμπες σας γιατί μπορεί να πάεί άπατο. 
Εγώ θα το βάλω και ότι γίνει. Και η σκέψη μιας γάμπας έμπνευση μου φέρνει.  Τώρα, ψήνεται ήδη. Βάλτε και εσείς, κάθε   εβδομάδα θα βάζετε   βιντεο να παίζετε με τις κιθάρες σας. Όλοι! Θα μπαίνουν απουσίες από εδώ και μπρος? Και μπάσα, και ντραμς και όλα. Και πνευστά. Όλο οι ίδιοι μαλάκες θα βάζουμε ? ?

δεν σταμάτησα

υπάρχουν τεχνικά προβλήματα
Πάρε RYZEN ?

Γράψε απάντηση...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back