Και από ποιόν ξεκινάει ΠΑΝΤΑ αυτό....εεεε...από ποιόν? ;Dodis13 είπε:Μονο στο νοιζ θα μπορουσε συζητηση σχετικα με την αναγνωριση μιας super strat να καταληξει σε ουζο appreciation thread & γεωπολιτικοκοινωνικοοικονομικη αναλυση της Ελληνικης πραγματικοτητας...
Ναι, πραγματικά, ποιός είναι ο απώτερος στόχος;odis13 είπε:Μονο στο νοιζ θα μπορουσε συζητηση σχετικα με την αναγνωριση μιας super strat να καταληξει σε ουζο appreciation thread & γεωπολιτικοκοινωνικοοικονομικη αναλυση της Ελληνικης πραγματικοτητας...
δεν ξερω .... ;D.....αλλα αμα τον εβρω...ε,ρε αμα τον εβρω....θα τον σκισω τον λουστη... ;D ;Dmarathon είπε:Και από ποιόν ξεκινάει ΠΑΝΤΑ αυτό....εεεε...από ποιόν? ;D
Γιατί φίλε Modulator, το θέμα είχε λήξει με επιτυχία από τη 2η σελίδαEarendil είπε:Ναι, πραγματικά, ποιός είναι ο απώτερος στόχος;
Γιατί ενώ είμαστε μεγάλα παιδάκια δεν αυτοπεριοριζόμεθα λίγο;
(τα bold για να γινω κατανοητός στην 3η ηλικία).
...και πιάσαμε τη κουβέντα...Κατάλαβα. Δεν ξέρω. Θα την ξαναπετύχω κάπου και τότε θα πάω από κοντά![]()
Καλή όρεξη τότε, είτε με θαλασσινά είτε με βερολινέζα χορηγία SF.marathon είπε:Γιατί φίλε Modulator, το θέμα είχε λήξει με επιτυχία από τη 2η σελίδα...και πιάσαμε τη κουβέντα...
ΠΑΛΙ τα ίδια? :odis13 είπε:Μονο στο νοιζ θα μπορουσε συζητηση σχετικα με την αναγνωριση μιας super strat να καταληξει σε ουζο appreciation thread & γεωπολιτικοκοινωνικοοικονομικη αναλυση της Ελληνικης πραγματικοτητας...
Δεν φταιω εγω κυριε...αυτος ο τηγανολαδηλας, ουζακιας το ξεκινησε.... ;Dbloody_sunday είπε:ΠΑΛΙ τα ίδια? :![]()
Ψευταρά...παλιό ΜερκελSuperfunk είπε:Δεν φταιω εγω κυριε...αυτος ο τηγανολαδηλας, ουζακιας το ξεκινησε.... ;D
Την επιτυχία που την είδες, φίλος;marathon είπε:Γιατί φίλε Modulator, το θέμα είχε λήξει με επιτυχία από τη 2η σελίδα...
Σε αυτές τις 2 λέξεις σου φίλος.... ;D ;DRayDTutto είπε:Την επιτυχία που την είδες, φίλος;
Κατάλαβα. Δεν ξέρω.
Περίεργη αντίληψη έχεις περί επιτυχίας ;D ;Dmarathon είπε:Σε αυτές τις 2 λέξεις σου φίλος.... ;D ;D
Going Out: 27/03/2011 14:15hrsSuperfunk είπε:καλα πραγματικα σε εξιταρει αυτη η μπουρδα?
το ουζο ειναι αηδια...ειδικα οταν κανει ζεστη και βαραει και ο ηλιος(ασε που θα κανει 40.000 δρχ το καραφακι οποτε μονο ο Τσοχατζοπουλος θα μπορει να το πινει... ;D)
ελα ρε στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ να τρωμε λουκανικαρες και μπυρες στο ποταμι.... ;D,εχει και ωραια δροσια...