Για τον elavd!!

Νίκος

Superfunk

R.I.P.
Πόντοι
2,368
ΜΗ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΤΕ ΡΕ!!!

Δεν έχω άλλα λεφτά... :cry: :cry: :cry: :cry:

Τι????? 8O

Προτιμώ να βάλω τα κουμπιά απο την παλία μου την κουζίνα.

Και αυτά vintage είναι. :lol: :lol: :lol:

Μια τέτοια κιθάρα γιατί να την πάρει κάποιος για να παίξει ή να την πουλήσει μετα απο 10 χρόνια άλλο τόσο;; :lol: :lol:

Η ταστιέρα είναι λίγο στραβή, ή εγώ δεν βλέπω καλά;

57strat17173sm.gif

δεν βλέπεις καλα. :wink:

η αληθεια ειναι οτι οι τιμες τους ειναι λιιιιγο τραβηγμενες (στηριγμενες κυριως στο pre ownership) στην πραγματικοτητα οι pre cbs sunburst strats (το stock χρωμα των strat δηλ) κυμαινονται απο 20 εως 30 χιλιαδες δολλαρια για rosewood fretboard & 35 εως 50 χιλιαδες δολλαρια για maple , αυτες οι τιμες βεβαια διπλασιαζονται εως και 5πλασιαζονται για custom colors (αναλογα τη σπανιοτητα & το ετος)

oι αμεσως ακριβοτερες ειναι οι tele (χονδρικα ενα 5-10% φθηνοτερες απο τις strat) με τη διαφορα οτι το stock χρωμα δεν ειναι το sunburst αλλα το blonde & με παρα πολυ μεγαλη διαφορα ακολουθουν οι jazzmaster & οι jaguar με τελευταιες τις mustang/duo sonic.

65stratcarL75468sm.gif
57strat17173sm.gif
65stratL84867sm.gif

Εσείς δεν βλέπετε διαφορά στις ταστιέρες; 8O

δεν είναι η μεσαία στραβή; :?

Οχι ρε παιδακι μου! :lol:

Δεν στραβωνουν ποτε τα μπρατσα με αυτον τον τροπο(μπρατσα ειναι οχι ταστιερες....ειδικα οι maple δεν εχουν ταστιερα αλλα ειναι ενα κομματι maple)

Οι φωτογραφια ξεγελαει απλως... :lol:

Ρε παιδια εχω ενα μπουζουκι που επαιζε ο πατερας μου στα νιατα του.Ενδιαφερεται κανεις? :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ρε παιδια εχω ενα μπουζουκι που επαιζε ο πατερας μου στα νιατα του.Ενδιαφερεται κανεις? :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Απο 50.000 και κάτω το συζητάμε :lol: :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back