αποφάσισα να αφήσω κιθάρες,μαθήματα αγγλικών κ την σχολή μου και να γίνω εκφωνητήςradiator είπε:Μαλλον ! ετσι φαινεται! (100.000 ε? πολλα τα λεφτα ρε γμτ!)
Δεν νομίζω να της είναι αδιάφορο γιατί ανάλογα με το αποτέλεσμα της Ελλάδας και την διαφορά γκολ έχει πιθανότητες πρόκρισης (με τριπλή ισοβαθμία δηλαδή και καλύτερη διαφορά τερμάτων). Άρα όλοι είναι μέσα στο παιχνίδιpla.g είπε:Αντίθετα περιμένω από την Νιγηρία να παλέψει για κάτι καλό στο τελευταίο (αδιάφορο) παιχνίδι της και να μη φύγει χωρίς βαθμούς από το Mundial.
Γι αυτό και οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής παίζονται ταυτόχρονα για κάθε όμιλο.Έτσι κανείς δεν είναι αδιάφορος και όλα είναι ανοικτά διότι οι αγώνες θα εξελίσσονται εν παραλλήλω.Διαβλέπω ενα Χ δικό μας και μια Νιγηρία που θα ξεσπάσει στους ΚΟρεάτες με 3,4 γκόλ.Φούλ για πρόκριση λοιπόν!kardc είπε:Δεν νομίζω να της είναι αδιάφορο γιατί ανάλογα με το αποτέλεσμα της Ελλάδας και την διαφορά γκολ έχει πιθανότητες πρόκρισης (με τριπλή ισοβαθμία δηλαδή και καλύτερη διαφορά τερμάτων). Άρα όλοι είναι μέσα στο παιχνίδι
λες να μπορούσαν να βγούν στην επίθεση και να λυπόντουσαν τους αργεντινούς;solega είπε:Βγειτε ρε στην επιθεση καθεστε πισω να κανετε τι?
Για γραψε περισσοτερα......διότι πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που παρέθεσες παρά η Μουντιαλιστικη Βουβουζελα..Superfunk είπε:Ενταξει χθες η "αναμετρηση" μας με την Αργεντινη....μου θυμισε ενα βραδυ στην Ουασινκτονα ;D οπου εκανα κοντρα στην κιθαρα με τον Danny Gatton... ;D ;D...υπηρχε μια....μικρη...διαφορα κλασης... ;D ;D
Ενταξει το σεναριο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ (τον εχω δει ομως live το 1987)... ;D (ηταν τοτε που αποφασισα να σταματησω να μελετω κιθαρα γιατι...αδικος κοπος ηταν.... ;D)Korgious είπε:Για γραψε περισσοτερα......διότι πιο ενδιαφέρον είναι αυτό που παρέθεσες παρά η Μουντιαλιστικη Βουβουζελα..
για ΦΑΝΤΑΣΙΑ...πολυ μου αρεσε...Superfunk είπε:Ενταξει το σεναριο ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ (τον εχω δει ομως live το 1987)... ;D (ηταν τοτε που αποφασισα να σταματησω να μελετω κιθαρα γιατι...αδικος κοπος ηταν.... ;D)
+1000audiokostas είπε:"Με ψηλά το κεφάλι.........λεβέντες......ψυχή" my ass.
Όλη η Ελληνική μεμψιμοιρία, ραγιαδισμός, στα μουλωχτά κανα γκολ, βαστάτε αδέλφια στα ταμπούρια, συνομοσιολογία και σεναριολογία (αν το Αλφα Κενταύρου καταστρέψει με ακτίνες την Κορέα και συγκλονιστούν οι παίχτες που τα χουν κάνει πλακάκια με τη Νιγηρία....) μέσα σε 90 λεπτά.
Και κατ' εξαίρεση χθές, για λόγους καθαρά συλλεκτικούς (δεν ξέρω πότε θα ξαναδούν Εθνική στο Μουντιάλ) , άφησα και τα παιδιά μου να καθήσουν τόσο αργά και να το διασκεδάσουμε. Και δεν το μετάνιωσα. Γιατί πήραν ένα καλό μάθημα.
Ότι τίποτα δεν αξίζει στην θεωρία αν δεν το αποδεικνύεις με την συνεχή, συνεπή, καθημερινη σου πράξη. Όπως η Κορέα.-
καλα το παιξε....η Αργεντινη των προηγουμενων ετων πανω σε αυτους φτιαχτηκε και επαιζε την μπαλα της. Τωρα αναπτυσσεται επι Μεσι δημιουργιες.nexarulhu είπε:Καλα αυτος ο diego ειναι τρελαρας,μα καλα veron και palermo και κατι αλλοι ληστες του τρενου,σε λιγο θα φερει πισω και τον ayala για τα μετωπισθεν