Για Ολυμπιακό σε κόβω...govanmaniac είπε:ναι μεσιέ Νίνη είσαι παιχτάκι της πλάκας....
Για Ολυμπιακό σε κόβω...govanmaniac είπε:ναι μεσιέ Νίνη είσαι παιχτάκι της πλάκας....
κοιτώντας προς τα κάτω, δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέgovanmaniac είπε:Προς απανταχού παντογνώστες ποδοσφαιρόφιλους... ελπίζω να απολαύσατε την υπερομάδα της Γαλλίας και την ιδιαίτερη ποδοσφαιρική Γαλλική φινέτσα...Ελπίζω να θαυμάσατε τα λιοντάρια της εθνικής Αγγλίας,
Αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να σου ζητήσει να κοιτάξεις και για .................... δουλειά;spy είπε:Δυστυχώς όχι. Επίσης με απείλησε ότι όταν κλείσω τα 40 δεν θα μου μαγειρεύει πια, γιατί "έτσι κάνουν στο εξωτερικό".![]()
Ούτε καν θα το συζητήσω........Αφού ο ίδιος ο Ρεχάγκελ είπε ότι η Κορέα ήταν καλύτερη από εμάς... Ξέρουμε εμείς καλύτερα;
Φορτισμένο συναισθηματικά το post σου αλλά είσαι καλό παιδί και δεν θα επεκταθώ.Παίξαμε αμυντικά, ΔΕΝ είμασταν θεαματική ομάδα αλλά θυμίζω..... Νικήσαμε με ΠΟΛΥ καλή εμφάνιση την Γαλλία, έστω και με τύχη νικήσαμε την υπερβολικά ταλαντουχα τότε Τσεχία και στον τελικό νικήσαμε για ΔΕΥΤΕΡΗ φορά τους ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ μέσα στην έδρα τους πεντακάθαρα!!!
Κε Ρεχάγκελ, με τα καλά και τα ασχημά σου, σε ευχαριστούμε όλοι εμείς που νιώσαμε χαρά για την κατάκτηση του EURO 2004, για την συμμετοχή στο EURO 2008 και στο μουντιάλ του 2010. Όσοι νιώσαμε ρίγη και συγκίνηση ακούγοντας τον εθνικό ύμνο,
όσοι βγάλαμε επιφώνημα λαχτάρας στην χαμένη ευκαιρία του Σαμαρά χτες, σε ευχαριστούμε για τα όσα πέτυχες.
Προς απανταχού παντογνώστες ποδοσφαιρόφιλους... ελπίζω να απολαύσατε την υπερομάδα της Γαλλίας και την ιδιαίτερη ποδοσφαιρική Γαλλική φινέτσα...Ελπίζω να θαυμάσατε τα λιοντάρια της εθνικής Αγγλίας, τα ατρόμητα καμάρια της ποδοσφαιρομάνας Βρετανίας, την δυναμική και αποτελεσματική σκουάντρα ατζούρα, τον Ετό και την παρέα του που φάνταζαν επικίνδυνοι, τον Ντρογμπά και τους φίλους του στην μαγική Ιβοριανή ακτή, ελπίζω να καμαρώσετε την βραζιλιανοποιημένη Πορτογαλλία που έδειξε να ξυπνάει από τον λήθαργο.... Τελικά όλοι εσείς, αληθινοί ποδοσφαιρόφιλοι, είχατε δίκιο!!! ΚΑΚΩΣ λάβαμε μέρος.....
Κατόπιν εορτής είναι εύκολα τα λόγια...οι Ιταλοί ήρθαν σαν παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι Γάλλοι σαν δευτεροι...ποιούς θές να κοιτάξουμε? Την Αλγερία? (Άσε που είναι ικανοί να κάνουν τρέλλες το βράδυ...)gdevelek είπε:κοιτώντας προς τα κάτω, δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ
εκεί που κοιτάς, εκεί πας
Και όμως, (αγνοώντας την αδικαιολόγητα επιθετική σου στάση, μάλλον εσύ το πρόβλημά σου το έχεις λύσει και σε ενοχλούν παρόμοιες τοποθετήσεις) τώρα τελευταία σκέφτομαι πως ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν πέρασε η εθνική, αν ήταν το γεγονός αυτό να επισκιάσει στα ΜΜΕ τα υπόλοιπα, απείρως πιο σοβαρά για την καθημερινότητά μας, θέματα.solega είπε:Αυτο λεγεται "πεταγομαι σα φελος σαμπανιας σε θεμα που δε με απασχολει.
χωρις καμια διαθεση για καυγαgdevelek είπε:κοιτώντας προς τα κάτω, δεν πρόκειται να ανέβεις ποτέ
εκεί που κοιτάς, εκεί πας
ναι Marathon, Ολυμπιακός είμαι αλλά το ίδιο λέω (και έλεγα) και για Ντάτολο, Όσκαρ, Ντιόγκο κλπ κλπ παιχτάκια της πλάκας!!!!!!!! Όχι και παίχτης ο Νίνης ρε παιδιά.... Το μεγάλο ταλέντο!!! Έλεος...marathon είπε:Για Ολυμπιακό σε κόβω...
Καλά βρε αδερφέ, κανένας δεν παραγνωρίζει τα τεράστια προβλήματα του τόπου μας. Και μερικοί από μας τρέμουν για αυτά που έρχονται. Από την άλλη δεν θα κάνουμε όπως μας έκανε η σχωρεμένη μάνα μου κάθε Μ. Παρασκευή. Νηστεία, ούτε ράδιο, ούτε μουσική, ούτε τηλεόραση. Εντάξει δηλαδή, έλεος.Vaggelis_Revolted είπε:Και όμως, (αγνοώντας την αδικαιολόγητα επιθετική σου στάση, μάλλον εσύ το πρόβλημά σου το έχεις λύσει και σε ενοχλούν παρόμοιες τοποθετήσεις) τώρα τελευταία σκέφτομαι πως ΚΑΛΥΤΕΡΑ που δεν πέρασε η εθνική, αν ήταν το γεγονός αυτό να επισκιάσει στα ΜΜΕ τα υπόλοιπα, απείρως πιο σοβαρά για την καθημερινότητά μας, θέματα.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των αθλητών, η το πάθος των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων για τη νίκη.
Ούτε τα συνεχή παλαμάκια σε κάτι που τεκμηριωμένα διαφωνείς ως στάση ζωής πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για παιχνίδι που θέλεις να το χαρείς.Η ειρωνεία και η απαξίωση δεν βοηθάει! ;D ;D ;D
Πως είναι δυνατόν όλοι να έχουμε καταλάβει το σωστό και ο Ρεχάγκελ να μην το έχει καταλάβει, λες και δεν είναι αυτός ο πλέον αρμόδιος; Εμείς ξέρουμε πάντα το σωστό. Οι υπόλοιποι που ζούν από αυτό και είναι αποδεδειγμένα καταξιωμένοι είναι απλά άσχετοι. Κριτική εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς.DELAGOHN είπε:ο ρεχαγκελ μπορουσε και καλητερα αλλα δεν εχει καταλαβει οτι απο το 2004 περασαν 6 χρονια και οι παιχτες που εχει τωρα εχουν αλλαξει, αρα πρεπει να αλλαξει και αυτος τροπο παιχνιδιου.
Και οι πολιτικοί επαγγελματίες είναι ...........theoctapus είπε:Παίξαμε, χάσαμε. Αν κανείς νομίζει ότι η άποψη του είναι ορθότερη των επαγγελματιών και η εμπειρία και οι γνώσεις του μεγαλύτερες, ελεύθερα ας δοκιμάσει. Αλλιώς...
τότε γιατί ΕΣΥ μιλάς κατόπιν εορτής;marathon είπε:Κατόπιν εορτής είναι εύκολα τα λόγια...οι Ιταλοί ήρθαν σαν παγκόσμιοι πρωταθλητές και οι Γάλλοι σαν δευτεροι...
Άλλο η κριτική κι άλλο η γκρίνια. Ελευθερία έκφρασης και τα δύο, αλλά...audiokostas είπε:Και οι πολιτικοί επαγγελματίες είναι ...........
Ελευθερία έκφρασης λέγεται.
Φίλτατε συζήτηση κάνουμε, δεν θα κατηγορήσω κάποιον που θα κατέβαινε Ομόνοια να πανυγηρίσει. Σαφέστατα, μιλάω για την υποτιθέμενη (και εγγυημένη, αν με ρωτάς) επίδραση που θα είχε ένας τέτοιος θρίαμβος στην κοινή γνώμη, σε εξίσωση με την υπόλοιπη καθημερινότητά μας, Όχι σε ατομικό επίπεδο, αλλά σε συλλογικό, (έτσι κι αλλιώς τα ΜΜΕ ευκαιρία ψάχνουν.)audiokostas είπε:Καλά βρε αδερφέ, κανένας δεν παραγνωρίζει τα τεράστια προβλήματα του τόπου μας. Και μερικοί από μας τρέμουν για αυτά που έρχονται. Από την άλλη δεν θα κάνουμε όπως μας έκανε η σχωρεμένη μάνα μου κάθε Μ. Παρασκευή. Νηστεία, ούτε ράδιο, ούτε μουσική, ούτε τηλεόραση. Εντάξει δηλαδή, έλεος.
Γιατί δεν είπες και τα ίδια στην συναυλία των Aerosmith (τυχαίο το παράδειγμα)...
Ή θα κάτσεις κλεισμένος το καλοκαίρι σε καμιά ΚΟΒ να ετοιμάζεσαι για τον Σεπτέμβρη;
Ok τότε.theoctapus είπε:Άλλο η κριτική κι άλλο η γκρίνια. Ελευθερία έκφρασης και τα δύο, αλλά...
Καλή τύχη. Ελπίζω να μην γκρινιάξει κανείς αν αποτύχεις.audiokostas είπε:Ok τότε.
Ξεκινώ την γλυπτική.
Η γνώμη μου είναι ότι εγώ δεν ξέρω καλύτερα.δεν γκρινιαζω :-\ ισα ισα που εγω ειμαι ικανοποιημενος (για τα 2 τελευταια παιχνιδια)
δηλαδη η γνωμη σου ειναι οτι ο ρεχακγελ εκανε το καλητερο του στο 1ο παιχνιδι ή οτι πρεπει να πεταω στα συννεφα επειδη δε γινοταν να παμε καλητερα;
Νομίζω ότι πρέπει να προτείνουμε στο ΠΑΜΕ να κλείσει τα Ελληνικά γήπεδαaudiokostas είπε:Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι ότι η παθητική αποδοχή δεν είναι κάτι ωραίο αλλά μάλλον ανησυχητικό, έτσι;
Θα φτιάξω μια μη κυβερνητική οργάνωση, την ΦΥΓΑΜΕ, και θα κλείσω τα γραφεία του ΠΑΜΕ.Evilnye είπε:Νομίζω ότι πρέπει να προτείνουμε στο ΠΑΜΕ να κλείσει τα Ελληνικά γήπεδα![]()