Γελάει ο κόσμος με την εθνική Ελλάδος!!!

αν μπορούσαν να μας δανείσουν κάνα γκολάκι καλά θα 'τανε... έχουμε έλλειμμα εκτός προδιαγραφών ΕΕ...

Korgious είπε:
οχι αλλο βουβουζελα! σου λεω!
Σωστός.

Από την άλλη το κλαρίνο δεν κολλάει με τις ζεμπεκιές της Εθνικής.

Αλλά ρε γαμώτ, είναι εκνευριστικότατες.

Και καλά να ακούς τον πανύβλακα (καίτοι πανάξιος συνεχιστής της μακριάς παράδοσης των έξοχων speaker των κρατικών καναλιών) και αυτές από πίσω.

Σκέψου και να χεις πληρώσει τα κέρατά σου να πας και να το τρως στα αυτιά. Ούτε το μπινελίκι δε φχαριστιέσαι.

Βέβαια η πληθώρα των pick up lines που έρχεται στο μυαλό μου σε σχέση με βουβουζέλες και τις φιλάθλους των άλλων χωρών είναι τόσες πολλές που πονάω ......  ;D ;D ;D ;D

Ετσι για να πω τη γνωμη μου ως μη φανατικος ποδοσφαιροφιλος πια κι ας φαγαμε τα ξερα γηπεδα στα νιατα μας,μου φτανει που πηγαμε στο μουντιαλ.

Αυτο που θα με πειραζε,ειναι ο διασυρμος.

Ευχομαι να μη μας περιμενει στη γωνια...

Τι χαρα κανουν τωρα οι πολιτικαντηδες που τους ξεχασαμε για λιγο... 8)

freerock1974 είπε:
Αυτο που θα με πειραζε,ειναι ο διασυρμος.
μα τέτοιο ξεκίνημα κάναμε, στα χνάρια του μουντιάλ του 1994 και του euro 2008...

κι αυτό είναι το παράπονο του κόσμου, δεν αξιώνουμε νίκες αλλά αξιοπρεπή εμφάνιση

αυτή τη στιγμή είμαστε στον πάτο, ακόμη κι η αυστραλία (όπου ελάχιστοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έτσι κι αλλιώς) μπορεί να ισχυριστεί πως έπεσε πάνω στην - πάντα μεγάλη - γερμανία, εμείς τι δικαιολογία έχουμε;

Την οικονομικη κριση... ;D

Παιδια δεν ειδα ολο το παιχνιδι γι αυτο μη λεω αερολογιες αλλα πιστευετε οτι το σκορ

αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα?

Εγω απ αυτο που ειδα,οχι.Γνωμες...

Θα μου πεις στη μπαλα ειναι ποιος βρισκει διχτυ αλλα...γυρναει η πουτ!@#$να..

freerock1974 είπε:
Παιδια δεν ειδα ολο το παιχνιδι γι αυτο μη λεω αερολογιες αλλα πιστευετε οτι το σκορ

αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα?
Απολυτα!! ;)

προς το παρόν πάντως είμαστε συνεπείς στο σύστημα 4-4-2 αν και φίλος διέκρινε μια τάση προς στο 2-5-3.

Θου κύριε .....

"Θα σας ενημερώσουμε εάν και εφόσον η Ελλάδα αποφασίσει να αρχίσει να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Στιβ Γουίλσον

(Ο σχολιαστής του BBC, στο ημίχρονο του αγώνα Ελλάδας - Ν. Κορέας)

gdevelek είπε:
"Θα σας ενημερώσουμε εάν και εφόσον η Ελλάδα αποφασίσει να αρχίσει να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Στιβ Γουίλσον

Έεετσι, όχι σαν τους δικούς μας τους μ@#@ες τους σχολιαστές που λέγανε "φοβερή επέμβαση Βύντρα" "δίνουν επικές μάχες ο Τζιόλης με τον Κατσουράνη στο κέντρο"  :o :o :o

gdevelek είπε:
Στιβ Γουίλσον

Για τη δικιά του ομάδα τι είπε?

marathon είπε:
τα κλασικά που λέγανε στα παιχνίδια fifa

στο γκολ του gerald <<tremendoys goal by steven gerald>>

στο γκολ που φάγανε << a terrible mistake by Green, what he was thinking>>

marathon είπε:
Καίτοι το αντιμετωπίζουν σαν εθνική υπόθεση, ο αυτοσαρκασμός των Άγγλων που κάνουν το σπικάζ όταν η ομάδα τους δεν παίζει καλά (ακόμα και όταν κερδίζει) είναι παροιμιώδης.  ;)

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω.

ο δικός μας φαινόταν από κάποια στιγμή και μετά να αντιλαμβάνεται τι ομάδα είμαστε και σε επιθέσεις των κορεατών χρησιμοποιούσε εκφράσεις του στυλ "εντάξει τη γλιτώσαμε και αυτή τη φορά..."

gdevelek είπε:
μα τέτοιο

αυτή τη στιγμή είμαστε στον πάτο, ακόμη κι η αυστραλία (όπου ελάχιστοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έτσι κι αλλιώς) μπορεί να ισχυριστεί πως έπεσε πάνω στην - πάντα μεγάλη - γερμανία, εμείς τι δικαιολογία έχουμε;
Οτι πεσαμε πανω στην - παντα μεγαλη - Κορεα! ;D

radiator είπε:
Οτι πεσαμε πανω στην - παντα μεγαλη - Κορεα! ;D
λες να την παίξουμε στο στοίχημα για νικητή διοργάνωσης? 2500 ευρώ τη δίνει απόδοση  ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
Καίτοι το αντιμετωπίζουν σαν εθνική υπόθεση, ο αυτοσαρκασμός των Άγγλων που κάνουν το σπικάζ όταν η ομάδα τους δεν παίζει καλά (ακόμα και όταν κερδίζει) είναι παροιμιώδης.  ;)

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω.
+1

Οι Άγγλοι είναι αμείλικτοι στα σχόλιά τους, ανεξάρτητα αν πρόκειται για την ομάδα τους ή για άλλη ομάδα. Το γνωστό βρετανικό χιούμορ που άλλοτε είναι χαζό και άλλοτε σπάει κόκαλα.

Αν άκουγαν (γενικά) οι διεθνείς μας κριτική παρόμοια με των Άγγλων, θα είχαν αλλάξει χώρα διαμονής. Εμείς τους έχουμε καλομαθημένους. Τους κάνουμε θεούς στις επιτυχίες, κερδίζουν ασύλληπτα ποσά από ομάδες, διαφημίσεις, κλπ., αλλά όταν σέρνονται και τους κριτικάρουμε δεν το αντέχουν! Πολύ ευαίσθητα είναι τα καμάρια μας...

Μπορώ να έχω τα προγνωστικά σας για αύριο?...για να μην βγούν μερικοί και το παίζουν μετα Χριστόν προφήτες...

προβλέπω λίγο καλύτερη άμυνα και κέντρο, εξίσου κακή επίθεση, και ήττα ή ισοπαλία

και μακάρι να διαψευστώ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back