Τρόλευ(ς) δεν είναι?...τι περιμένεις?solega είπε:κοιτα αν μπλεξεις τα Πατησια με τα Βαφτησια..
Solega, χωρίς πλάκα, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς τι σε πείραξε.solega είπε:κοιτα αν μπλεξεις τα Πατησια με τα Βαφτησια κ τα Γ....σια τοτε σιγουρα υπαρχει προβλημα.
σημαινει πως πηρες τη κατω βολτα αδερφε
solega είπε:Δε περιγραφω αλλο
Όλο υποσχέσεις ...........κοιτα αν μπλεξεις τα Πατησια με τα Βαφτησια κ τα Γ....σια τοτε σιγουρα υπαρχει προβλημα.
Αυτο λεγεται "πεταγομαι σα φελος σαμπανιας σε θεμα που δε με απασχολει.Vaggelis_Revolted είπε:Τελικά ο μόνος τρόπος για να κατέβει ο κλασσικός (ο μλκ@ς) ο Έλληνας στους δρόμους, είναι να περάσει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην επόμενη φάση.
Δεν πα να μας κόβουν μισθούς, να μας κόβουν συντάξεις και πρωταρχικά δικαιώματα, όσο δε σκοράρουν οι (συμπαθέστατοι κατά τ'άλλα) ποδοσφαιριστές μας, ο καναπές για πολλούς μελλοντικούς απολυμένους, θα παραμένει μονόδρομος.
Τραγικό..
λεγεται βαζω φιτιλια για καυγα ;DΌλο υποσχέσεις ...........
Αποκλείεται δηλαδή να πας σε βαφτίσια στα Πατήσια και μετά να σου κάτσει η κουμπάρα? ;D ;Dsolega είπε:κοιτα αν μπλεξεις τα Πατησια με τα Βαφτησια κ τα Γ....σια τοτε σιγουρα υπαρχει προβλημα.
Θα σου απαντήσω μόλις φάω τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ που έφτιαξε η ΜΑΜΑ μου.Evilnye είπε:Επίσης περί Ελληνικού ροκ, μπορούμε να το λέμε ακόμα τώρα που έχουμε ακούσει freerock και Χαρμάνη και Down and Out;![]()
Σωστά...ο freerock είναι σαν το Καραγκούνη, ο Χαρμάνης σαν τον Νίνη και ο γκρινιάρης Superfunk (που κατηγορεί ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ελληνικό rock) σαν τον Χαριστέα...Evilnye είπε:Επίσης περί Ελληνικού ροκ, μπορούμε να το λέμε ακόμα τώρα που έχουμε ακούσει freerock και Χαρμάνη και Down and Out;![]()
:-\Evilnye είπε:Τον φάγατε τον Ρεχάγκελ. Εγώ αυτό που είδα είναι μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια και μια από τις καλύτερες παρουσίες που είχε ποτέ η Ελλάδα σε Μουντιάλ.
Μήπως περιμένετε να γίνει υπερδύναμη η Εθνική χωρίς μια πορεία και προσπάθεια σιγά σιγά; Εγώ βλέπω μια αρχή και το θεωρώ ξεφτίλα να μην εκτιμάται αυτή η προσπάθεια από εμάς πρώτα.
με προλαβες...ηταν τουλαχιστον καλα?τηγανητες πατατουλες σου εφτιαξε ? ;D ;Dspy είπε:Θα σου απαντήσω μόλις φάω τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ που έφτιαξε η ΜΑΜΑ μου.![]()
![]()
Sorry για το off topic αλλά ο SF έχει σχέση με τους down and out?Γιατί στην συναυλία του Johnny Winter που ήτανε support σε κάποια στιγμή ο τραγουδιστής τους-κιθαρίστας ανέβασε στην σκηνή ενα άτομο που το προλόγισε σαν "ο καλύτερος παίκτης telecaster στην Ελλάδα.Αν υποψιαστώ...........marathon είπε:Σωστά...ο freerock είναι σαν το Καραγκούνη, ο Χαρμάνης σαν τον Νίνη και ο γκρινιάρης Superfunk (που κατηγορεί ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ελληνικό rock) σαν τον Χαριστέα...
Εεε όχι και αξιοπρεπής, που γίναμε ξευτήλα με την κορέα ενώ μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στο τελευταίο γιατι έβαλε τον μεθυσμένο μέσα? Πολλές λάθος επιλογές και αποφάσεις.Evilnye είπε:Συγγνώμη κιόλας αλλά τι μιζέρια είναι αυτή;
Τον φάγατε τον Ρεχάγκελ. Εγώ αυτό που είδα είναι μια αξιοπρεπέστατη προσπάθεια και μια από τις καλύτερες παρουσίες που είχε ποτέ η Ελλάδα σε Μουντιάλ.
Μήπως περιμένετε να γίνει υπερδύναμη η Εθνική χωρίς μια πορεία και προσπάθεια σιγά σιγά; Εγώ βλέπω μια αρχή και το θεωρώ ξεφτίλα να μην εκτιμάται αυτή η προσπάθεια από εμάς πρώτα.
Επίσης περί Ελληνικού ροκ, μπορούμε να το λέμε ακόμα τώρα που έχουμε ακούσει freerock και Χαρμάνη και Down and Out;![]()
οχι ρε,ειναι σοβαρα τα παιδια....Sorry για το off topic αλλά ο SF έχει σχέση με τους down and out?
Όχι, έχει σχέση με τον Χαριστέα...άμπαλος....qesh είπε:Sorry για το off topic αλλά ο SF έχει σχέση με τους down and out?
Σαλτσούλα;spy είπε:Θα σου απαντήσω μόλις φάω τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ που έφτιαξε η ΜΑΜΑ μου.![]()
![]()
Δυστυχώς όχι. Επίσης με απείλησε ότι όταν κλείσω τα 40 δεν θα μου μαγειρεύει πια, γιατί "έτσι κάνουν στο εξωτερικό".Superfunk είπε:με προλαβες...ηταν τουλαχιστον καλα?τηγανητες πατατουλες σου εφτιαξε ? ;D ;D
& δεν κανει και μπεντς.marathon είπε:Όχι, έχει σχέση με τον Χαριστέα...άμπαλος....
επίσης σπυριάρης, τραχανοπλαγιάς....