YAMETH Χρόνια Πολλά!!!

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Αρχηγέ χρόνια σου πολλά, γεμάτα υγεία και μουσική!!! :D

ΥΓ: Χρόνια πολλά επίσης και στους JAM, math καθώς και σε όσα μέλη γιορτάζουν και δε γνωρίζω ότι λέγονται Γιάννηδες! ;)

Χρονια τους πολλά και χρόνια μου πολλα :wink: :wink: Ότι επιθυμούμε στο guitar stand να το βρούμε :lol:

Χρόνια πολλά σε όλους τους γιάννηδες.......και τις γιάννες....κτλπ

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ...Χρονια μου πολλά...και καλά κρασιά....

Χρόνια πολλά Boss! :wink:

Και σε όλους τους Γιάννηδες και τις Γιάννες!

Σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει! :lol:

Χρονια τους Πολλα λοιπον! :mrgreen:

Xρόνια πολλά Αρχηγέ!!!!

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Γιάννηδες!!!! :D

Χρόνια πολλά στους Johns!!Σας εύχομαι τα καλύτερα παιδιά!!

Ρε συ και ο Γιαννάκης ο κιθαρίστας που είχαμε την κουβέντα του σε άλλο thread γιορτάζει :lol: :lol: :lol:

Nemo κερνάς;; :D :D

Χρονια πολλα στον αρχηγο του Noiz και σε ολους τους αλλους Ιωαννηδες και Ιωαννες :)

Ευχομαι παντα υγεια (προπαντως), αμετρητα gear και καλη διαθεση.

Nemo κερνάς;;

Μακαρι ρε...Αλλα οι μλκες στο σχολείο μας έχουν βάλει 7 διαγωνίσματα....7...το αντιλαμβάνεσαι...Και ώς γνωστός nemooo τα άφησα τελευταία στιγμή....

moet-chandon.jpg

Στην υγειά μας πάντως...

EDIT: Κοτζάμ administrατορας γιορτάζει να μην ανοίξουμε μια Moet....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χρόνια πολλά YAMETH με υγεία καθώς και για όλους τους Γιάννηδες και Γιάννες σε τούτο εδώ το σπιτικό που μας φιλοξενεί. :)

χρονια πολλα και απο εμενα yameth!σε ευχαριστουμε για την φιλοξενια και για ολη αυτην την μεγαλη και ωραια παρεα που στην ουσια εσυ δημιουργησες!!

χρονια πολλα και στον jam με τα μοναδικα πεταλακια του που μου εχουν φτιαξει τον ηχο αρα και την...ζωη μου..:lol:

χρονια πολλα και σε οσους απο εδω μεσα δεν γνωριζω οτι τους λενε γιαννηδες!!! :)

Χρόνια πολλά YAMETH με υγεία καθώς και για όλους τους Γιάννηδες και Γιάννες σε τούτο εδώ το σπιτικό που μας φιλοξενεί. :)
Επαναλαμβανω!!!!

Επαναλαμβανω!!!!
Και εγω επαναλαμβάνω!! +

Επαναλαμβανω!!!!
Και εγω επαναλαμβάνω!! +
Κι εγώ :D

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες παιδάκια! Ό,τι επιθυμείτε! :)

Trending...

Νέα θέματα

Back