Yamaha synthesizers Modx/Modx+/Montage

Kώστα, τι συνέβη? Δε σε γοήτεψε η εκ βάθους μοναδική🤥 στα χρονικά επεξεργασία των 128 elements με ξεχωριστά φίλτρα για το καθένα, μιας και εκεί βρισκόταν όλο το ζουμί της σχεδιαστικής δημιουργίας απαράμιλλων ήχων🥴 που φτάνουν να κατατροπώνουν ακόμα και τα πιο σύγχρονα VST suites των δεκάδων χιλιάδων ευρώ?
Περίεργο. 🫣
Μόνο περίεργο; Εκεί στα 128 χάθηκα..τα πήγα από εδώ τα έφερα από εκεί, τα ξαναμέτρησα...να και κάτι σούπα μούπες..κάτι η νέα διαθεσιμότητα..θέλει και πολύ να τους το πας πίσω; Δεν θέλει.

Last edited:
Ας γυρισουμε στο θεμα του thread που ειναι το fantom
🤣

Ο ευτυχης κατοχος κ. Costas, παρακαλειται οπως προβει σε εκτενη δοκιμη της πολυφωνιας του οργανου, καθοσον επεναλαμβανομενες ιστοριες τρομου εθεαθησαν εις τα αγγλοφωνα διαδυκτιακα καταγωγια.

Για βαρα ρε παλικαρι μου εκει κανα multilayer με μπολικο sustain pedal ηχο να μας πεις τι γινεται ναουμ 🤣

Ας γυρισουμε στο θεμα του thread που ειναι το fantom
🤣

Ο ευτυχης κατοχος κ. Costas, παρακαλειται οπως προβει σε εκτενη δοκιμη της πολυφωνιας του οργανου, καθοσον επεναλαμβανομενες ιστοριες τρομου εθεαθησαν εις τα αγγλοφωνα διαδυκτιακα καταγωγια.

Για βαρα ρε παλικαρι μου εκει κανα multilayer με μπολικο sustain pedal ηχο να μας πεις τι γινεται ναουμ 🤣
🤣🤣🤣

Έπος.
Σταμάτα συνάδελφε. Είναι αργά, μας βλέπουν και μικροί ...

Μας διαβάζουν πίσω από παράθυρα, με κλειστές τις γρίλιες...

Οδηγός Integration του Montage με το LOGIC

Γεια σε ολους!
μπαινω, και τσεκαρω το θρεντ, (ωραιοτατο κυλαει πολυ καλα)! ειπα να μπω και να γραψω αυτη τη φορα,
ετσι μια καλησπερα!
σε ολους οσους συμμετεχουν, keep up !
και να προετοιμασω καπως το εδαφος, ερχεται review (σε δικο του thread) αναλυτικοτατο σε νεο οργανο, με πληκτρε,,, συ ντομα!
Καλο υπολοιπο γιορτων!!!
ας μεινουμε συντονισμενοι!!!

Γεια σε ολους!
μπαινω, και τσεκαρω το θρεντ, (ωραιοτατο κυλαει πολυ καλα)! ειπα να μπω και να γραψω αυτη τη φορα,
ετσι μια καλησπερα!
σε ολους οσους συμμετεχουν, keep up !
και να προετοιμασω καπως το εδαφος, ερχεται review (σε δικο του thread) αναλυτικοτατο σε νεο οργανο, με πληκτρε,,, συ ντομα!
Καλο υπολοιπο γιορτων!!!
ας μεινουμε συντονισμενοι!!!
Προβολή συνημμένου 49717
Προβολή συνημμένου 49718
Καλό υπόλοιπο γιορτών. Αυτό που έβαλες με τι είναι φτιαγμένο. Με Montage/modx?

Επισης Κως!
με Yamaha Moxf!

πηρα flashboard, μονο και μονο για μερικους ηχους, εξτρα, (ειχε φυσικα και καταπληκτικους δικους του) για ηλεκτρονικη techno, αλλα η συγκεκριμενη βιβλιοθηκη μου εκανε κλικ, πιστευα πως τα εσπαγε γιαύτο τη πηρα, ειμαι φαν γεννικοτερα (και) αυτης της μουσικης!

Το Yamaha Montage M έβγαλε νέο firmware

V2.01 to V2.10​

New features;

• Dry Level has been added to the Effect Routing screen.
  • You can now select a Page on the Utility Contents screen by using a Display knob.
  • Improved the MIDI 2.0 behavior.

Fixed problems;

• Fixed other minor problems. (Ποια όμως δεν λένε. :mad: :ROFLMAO: )
Το όργανο υποστηρίζει πλέον το πρωτόκολλο MIDI 2.0

Και ένα teaser

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back