Windows VISTA, λαγοί και πετραχήλια

να πω κι εγω την π@Π@ρι@ μου . (δεν ειμαι κομπιουτερακιας)

Τα vista ειναι πανεμορφα. και μαλιστα για μενα πιο ομορφα απο το λειτουργικο των mac . ( ok εκεινα ειναι στην αγορα εδω και καιρο και οταν βγηκαν ηταν πολυ μπροστα σε αισθητικη )

Ότι είναι όμορφα,είναι,άλλα καταναλώνουν πόρους.πάντως αν πέσει χειρουργείο,δηλ. κατάργηση sidebar,classic windows style,και κλείσιμο άχρηστων services,κτλ,δηλ.(δις!) σετάρισμα για audio,ίσως είναι και καλύτερο,μόλις βγούν και drivers για τις κάρτες ήχου..

Το ότι είναι αντιγραφή του osx δεν μετράει;
τι με νοιαζει αυτο?

ειλικρινα. θα έπρεπε να με νοιαζει?

:wink:

:)

Ότι είναι όμορφα' date='είναι,άλλα καταναλώνουν πόρους.πάντως αν πέσει χειρουργείο,δηλ. κατάργηση sidebar,classic windows style,και κλείσιμο άχρηστων services,κτλ,δηλ.(δις!) σετάρισμα για audio,ίσως είναι και καλύτερο,μόλις βγούν και drivers για τις κάρτες ήχου..[/quote']

Αυτο πολυ θα ηθελα να το δω !!

Αλλα η μαχη που εδωσε η Microsoft στα VISTA, ειναι να μην μπορεί, κανενας να βαλει χερι, ετσι ωστε να μην μεινει αφυλακτο το προβατο, και το φαει ο λύκος :lol:

Τεχνικη απαντηση... δεστε τις ζωνες σας ... απογείωση !! :D

Τα Windows XP λειτουργουν με πεντε διαστρωματώσεις ελενγχων , οσον αφορα, την ασφαλεια και την λειτουργια του λειτουργικου ..

Τα VISTA εχουν δωδεκα !!

Πρακτικο παραδειγμα !!

Για να πας με τα XP ....απο Βολο Αθηνα, περνας ΠΕΝΤΕ διοδια στο δρομο..

Για να πας με τα VISTA ....απο Βολο Αθηνα, περνας απο ΔΩΔΕΚΑ διοδια ..

Με ποιο λειτουργικο φτανεις πιο γρηγορα στην Αθηνα !! ?

Αλλο θεμα ...

Τεχνικος της Microsoft Αμερικης , Υπευθηνος για τον τομεα συνεργασιας VISTA με PDA , μπορεσε μεχρι σημερα που μιλαμε να διαβασει , και να κατανοήσει , τις διαστρωματώσεις εως το αριθμό ΕΝΝΕΑ !!

Σε ποσο καιρο , θα καταφερουν τα ιδια τα στελεχοι της Microsoft , να φτασουν στον αριθμο δωδεκα ??

Υποτιθετε ΟΤΙ η Microsoft , θα δωσει τα φωτα της , σε ολους τους αλλους τριτους κατασκευαστες προγραμματων, ωστε να κανουν τα προγραματα τους , περισοτερο συμβατα !!

Ποτε θα τα καταφερουν ? Το 2008 και να δούμε ?

Πρακτικο παραδειγμα !!

Για να πας με τα XP ....απο Βολο Αθηνα' date=' περνας ΠΕΝΤΕ διοδια στο δρομο..

[/quote']

Αν έχεις πορσε ( δες απαιτούμενη ραμ ) και με τα 12 πιο γρήγορος θα είσαι!

Πρακτικο παραδειγμα !!

Για να πας με τα XP ....απο Βολο Αθηνα' date=' περνας ΠΕΝΤΕ διοδια στο δρομο..

[/quote']

Αν έχεις πορσε ( δες απαιτούμενη ραμ ) και με τα 12 πιο γρήγορος θα είσαι!
..όχι αν η άσφαλτος έχει στρωθεί από τον καιρό της χούντας.

(όπου άσφαλτος = το windows API)

Το πολύ πολύ να βρεθείς σε κανένα χαντάκι :lol:

boukaw7

Ναι , ναι , τραγούδα :lol:

Αμα εχεις και καρτα διοδίων ... δεν σταματάς και καθόλου !! :wink:

Το θεμα ειναι παρα πολύ σοβαρό !!

Διοτι στο φιναλε , εγω εχω Ferrari υπολογιστη.. που μου εχει κοστιση 5200 ευρω, με ολα τα περιφεριακα !!

Μονο οι μνημες OCZ Platinum 2-2-2-5 μου κοστισαν 300 !!

Η Οθονη αλλα 1000 , η μητρικη αλλα 200 , οι Ραπτορες 160 ο ενας (RAID) . καρτα γραφικων 380 , και πολλα πολλα αλλα !! Με επεξεργαστη P4 2.8 οβερκλοκαρισμενο συνεχεια στα 3.300 , και το Cubase να πεταει !!

Με Creative X-Fi music , και 2.5 latency .. :wink:

Δεν κλαιγωμε , για μενα , για τον απλο κοσμο ανησυχω . :(

Roy, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι, το API των Vista δεν έχει καμμία σχέση με των XP (το οποίο, αν θέλει να μάθει κάποιος για ιστορικούς λόγους από που προέρχεται, ας ετοιμάζεται για το σοκ της ζωής του).

Επειδή αργά ή γρήγορα μέσω MSDN θα φτάσει στα χέρια μου, αν θέλετε μπορώ να ψάξω για τις βελτιώσεις που 'μας' αφορούν (για τις μουσικές εφαρμογές). Ανεξάρτητα από hardware βέβαια.

Πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως τόσο καιρό φωνάζαμε όλοι ( χρήστες και εταιρίες )για τα windows και τώρα οι χρήστες λέμε πόσο καλύτερα ήταν τα xp και διάφορα άλλα ενώ οι κατασκευαστές hardware και software κάνουν κωλοτούμπες!

ΕΛΕΟΣ! Αφήστε να κυκλοφορήσουν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και μετά κρίνουμε!

¶ντε ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε!

Roy' date=' εκτός αν μου διαφεύγει κάτι, το API των Vista δεν έχει καμμία σχέση με των XP (το οποίο, αν θέλει να μάθει κάποιος για ιστορικούς λόγους από που προέρχεται, ας ετοιμάζεται για το σοκ της ζωής του).

Επειδή αργά ή γρήγορα μέσω MSDN θα φτάσει στα χέρια μου, αν θέλετε μπορώ να ψάξω για τις βελτιώσεις που 'μας' αφορούν (για τις μουσικές εφαρμογές). Ανεξάρτητα από hardware βέβαια.[/quote']

Καλη ιδεα , αλλα απο οτι διαβασα μεχρι σημερα, μονο κατι κουλά παρουσιαζονται ωσ νεοτερισμοι !!

Defrag παντα ενεργοποιημενο

USB στικακι ως ενεργο αρχειο διαμεταγωγης

Αυτογενης υποστιριξη , ψηφιακων σκληρων δισκων ( Ελαχιστα κινητα μερη)

Και τελος, το AERO ..

Δηλαδη, κατα εμενα, ΑΕΡΑΣ κοπανιστός !!

Παντως εαν βρεις κατι , φυσικά θα θελαμε να το ακούσουμε !!

Why not !!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως τόσο καιρό φωνάζαμε όλοι ( χρήστες και εταιρίες )για τα windows και τώρα οι χρήστες λέμε πόσο καλύτερα ήταν τα xp και διάφορα άλλα ενώ οι κατασκευαστές hardware και software κάνουν κωλοτούμπες!
ΕΛΕΟΣ! Αφήστε να κυκλοφορήσουν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και μετά κρίνουμε!

¶ντε ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε!
ΟΧΙ φιλε μου .... δεν υπαρχει ΕΛΕΟΣ , οταν τα ριμαδια θα κοστιζουν 300 ευρω !!

Και οταν το SP1 το οποιο ειναι ετοιμο, εμπεριεχει προγραματα έχτρα, τα οποια θα εγκατασταθουν μονο στους πραγματικα νομιμους !!

ΔΗΛΑΔΗ η Microsoft σου πουλαει το μισο λειτουργικο, και το αλλο μισο θα το παρεις με το SP1 εαν εισε καλο παιδάκι !!!

Ενω το SP2 ειναι ηδη υπο κατασκευη, ετσι ωστε να επιλυση προβληματα συμβατοτητας με προγραματα απο τριτους κατασκευαστες ..

Καλά καλά....

Any way !!!

Ενα εχω μονο να πω, εαν βγω ψευτης , θα αυτοδιαγραφω απο το φορουμ, μονο αυτο σας λεω ..

Βασικά αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι έχω αρχίσει να παρατώ τα windows για χάρη του πιγκουϊνούλη λόγω διαφόρων προβλημάτων των παραθύρων.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως προς τί αυτή η στρατευμένη εναντίωση προς τα windows????? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ. Πάει και τέλειωσε.

Δεν σε ανάγκασε κανείς, ούτε έχω δει να απειλείται κανείς με κανά μαχαίρι στο λαιμό για να βάλει όπως και δήποτε τα vista!

Τόσο απλό είναι! :wink:

Η ferrari που λες το ξέρεις ότι σε κανά 6μηνο το πολύ ( αν εξαιρέσουμε την οθόνη ) δεν θα πιάνει μία έτσι; :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα