Windows VISTA, λαγοί και πετραχήλια

Βασικά αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι έχω αρχίσει να παρατώ τα windows για χάρη του πιγκουϊνούλη λόγω διαφόρων προβλημάτων των παραθύρων.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως προς τί αυτή η στρατευμένη εναντίωση προς τα windows????? ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ. Πάει και τέλειωσε.
Για την ακρίβεια ο PCMAN έχει δηλώσει μονογαμικός με τα windows...μάλλον διακατέχεται από σύνδρομο αγάπης-μίσους προς τα παράθυρα :lol:

Δεν σε ανάγκασε κανείς' date=' ούτε έχω δει να απειλείται κανείς με κανά μαχαίρι στο λαιμό για να βάλει όπως και δήποτε τα vista!

Τόσο απλό είναι! :wink:[/quote']

Όταν η Microsoft αποφασίσει να σταματήσει το support στα XP (βλ. security updates),όπως έκανε και στα προηγούμενα λειτουργικά της,θα διαπιστώσεις πως δεν είναι και "τόσο απλό" :wink:

Παιδιά τώρα που τελείωσα το διάβασμα στις 1:17, θα τα σβήσω όλα θα κάνω φορμάτ θα περάσω τα Mac τα Linux και ότι άλλο υπάρχει...

Το FIAT Punto, το αλλαζεις καθε τρια χρονια, ειναι ΦΘΗΝΟ !!

Την Ferrari την κρατας !! Φιλαρακο . :wink:

Any way ..

Μόνο που αυτό το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα δεν αρμόζει καθόλου σε στους υπολογιστές!

Όποιος αγοράζει ακριβό υπολογιστή χωρίς να έχει ανάγκη τα παραπάνω που του προσφέρει απλά και μόνο επειδή κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως τα χρειαστεί μάλλον λεφτά πετάει :wink: Ο υπολογιστής είναι το χειρότερο αντικείμενο για επένδυση!

...και το καλυτερο για μελετη της ελευθερης πτωσης απο οροφο.. :lol:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας σε γενικές γραμμές.

Αλλά η περίπτωση μου είναι διαφορετική.

Δεν θα μπω σε ανάλυση, αυτό είναι ένα άλλο επεισόδιο.

Πάντως δεν πάω με την μόδα, έχω την προσωπική μου στρατηγική σε ότι κάνω.

Και λόγο της τεχνικής μου εμπειρίας καταφέρνω να έχω πάντα αποδοτικό σύστημα, πάνω από τον μέσο όρο .

Η σχέση με τα Windows είναι, μια σχέση μίσους και αγάπης όπως ανέφερε ένας φίλος , σε προηγούμενη απάντηση .

Ίσως όμως, η έκφραση κάθε πέρσι και καλύτερα να έχει ένα ειδικό βάρος στο θέμα XP - VISTA .

Ο σκοπός μου είναι να ενημερώσω, η επιλογή είναι πάντα δικιά σας !! :wink:

Τα πήρα τόσο στο κρανίο από τα Vista , που αγόρασα και παρέλαβα σήμερα μια ολοκαίνουργια ΑΔΕΙΑ . Windows XP Pro SP2 ENG DSP .

131 Ευρουδακια ..

Ετσι για το γ.α.μ...το , είμαι ΝΟΜΙΜΟΣ .. :lol: :lol:

Η έκδοση VLK που έχω ... λέει η Microsoft ότι δεν είναι νόμιμη, χωρίς να έχεις αγοραση πρώτα, προσωπική άδεια ...

VLK = Volume license

VISTA ... Παρ τα .. τα.. ζάρια σου και ξαναρI. ξ.STA :lol: :lol:

Ερεεε γλέντια , θα γίνουμε κολητάδια, με τους συντρόφους στο τηλεφωνικό κέντρο της Microsoft , κάθε μέρα θα ζηταω ενεργοποίηση , ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ :twisted: :lol: :lol:

Τα VLK δεν χρειάζονται ενεργοποίηση , αλλα έτσι το λεω για πάρω το αίμα μου πίσω. :wink:

.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα