- "Ασε ρε που θα μου πεις εμενα ετσι, τραβα στο παρκε αμα εισαι μαγκας να καρφωσεις με αλμα απο τη γραμμη των βολων, αλλιως μεινε με τα allstarακια ναουμε "
Εγώ πάντως δεν το είπα γι' αυτό.?
Εγώ απλά λέω, ότι είναι μερικά πράγματα
στη φύση του οργάνου που η όλη φάση με τα σαμπλς, ΚΑΙ τα μοντελα ενίοτε, δεν ασχολούνται. Ο τρόπος που σκάει το όργανο σε ένα λεγκάτο στην τρομπέτα π.χ. λόγω πιστονιού, κι ένα ημιτόνιο απάνω δε συμβαίνει, ο τρόπος που στο φλάουτο το ντο δίεση το ψηλό με το μι ύφεση το ψηλό δεμένα πάντα φέρνει μια μικρή αλλαγή ηχοχρώματος επειδή από τελείως ανοιχτό το όργανο κλείνει, κτπ κτπ, γεμάτα είναι τα όργανα από τέτοια "κουσούρια" που αποτελούν τον χαρακτήρα τους, ανεξαρτήτως μάρκας, κατασκευής και παίχτη. Έτσι είναι το όργανο, πώς το λένε.
Αλλά δεν το έχουν αυτό ακόμη εφαρμόσει. Δηλαδή εκεί θα ήταν μεγάλη μαγκιά, και πιστεύω ότι κι εκεί θα μπορέσει να παίξουν μπάλα τα μοντέλα μάθησης.
Γιατί τώρα με τη φάση σαμπλ σου λέει ο άλλος οκ, ας σαμπλάρουμε νότα νότα κι ας σαμπλάρουμε και 2 λεγκάτα. Τι 2 λεγκάτα ρε φίλε; Εδώ έχουμε φάει ξύλο γιατί αλλο το λεγκάτο και το στακάτο του μότσαρτ, κι άλλο του βιβάλντι, κι άλλο του μπετόβεν κι άλλο του φούφουτου. Πώς θα κάνω εγώ δουλειά με ένα στακκάτο για όλα τα τέμπο; Σου λέει βγάλαμε κι άλλη βιβλιοθήκη φίλος, wonders of wig. Ρε οκ, αλλά και τα πεντοχίλιαρα να ήσαν πετσετάκια, άντε διαχειρίσου τα όλα αυτά.
Οπότε, προς τα εκεί πάει η φάση (ΑΙ + μόντελινγκ), και καλώς πάει. Να βγει παγκόσμιο ΠΑΣΟΚ και να μας φωνάζουνε κάθε μέρα σέσσιον να γράφουμε 8μετρα για τη διαφήμιση του τοπικού καναλιού, πάει, τουφεκίστηκε το πουλάκι.