Αυτό είναι daKor φίλος, όχι daCor...?
Ναι αλλα ΑΦΤΟ μαλλον εννοει ο ΕμτζηςΑυτί είναι daKor φίλος, όχι daCor...?
Τις κουζίνες Dacor εννοεί, που είναι αναλογικές (αέριο).Ναι αλλα ΑΦΤΟ μαλλον εννοει ο Εμτζης
Πεινάμε λόγω της πληθωριστικης πίεσηςΑυτί είναι daKor φίλος, όχι daCor...?
Τώρα που είπες για πείνα, κάτσε να κλείσω τον πσηφιακό φούρνο μου που ζεσταίνω μία πίτα με κεμπάπ πολίτικο...?Πεινάμε λόγω της πληθωριστικης πίεσης
Κλείστον από την εφαρμογη του κινητού γιστι ο φούρνος είναι WiFi αλλα ο λαός δεν έχει να φάει. Έρχονται νέες ανατιμήσεις αλλα θα έχει πτώση τομής στο MONTAGE. Πάρτο και αν ακριβυνουν κι άλλο τα τρόφιμα και δεν μπορεσεις να αυξήσεις το εισόδημα, το ΜΟNTAGE μετα θα φας αλλά και θα πιεις για ρόφημα.Τώρα που είπες για πείνα, κάτσε να κλείσω τον πσηφιακό φούρνο μου που ζεσταίνω μία πίτα με κεμπάπ πολίτικο...?
Τι είναι αυτό το Dacor βρε MG το είπες και πριν, ξέχασα να σε ρωτήσω.
Ίσα με το πακέτο τα τσιγάρα το κάνανε το αμαρέττι.
Μήπως μεγάλωσαν τα τσιγάρα??ΕΔΩ δες αίσχος! Ίσα με το πακέτο τα τσιγάρα το κάνανε το αμαρέττι./monthly_2023_11/IMG_20231130_175210.jpg.e2b38f102fc0b64edc0490aa5e181386.jpg
Το αν είναι φυσιολογικό να παριστάνεις τον ντράμερ, τρομπετίστα, μπασίστα, κουδουνιστρή, παίζοντας σε άσπρα-μαύρα πλήκτρα, δεν προβληματίζει; Υπάρχει κάποια λέξη στα ελληνικά, για όποιον προτιμά να κάνει μόνος του αυτά που κανονικά θα έκανε με άλλους... μου διαφεύγει τώρα... θα τη θυμηθώ... είμαι βέβαιος....
Αν ανοίγεις φούρνο για να ζεστάνεις ένα κεμπάπ,οταν έρθει ο λογαριασμός θα έχεις και την δεύτερη,οθωμανικού τύπου,επαφή.Τώρα που είπες για πείνα, κάτσε να κλείσω τον πσηφιακό φούρνο μου που ζεσταίνω μία πίτα με κεμπάπ πολίτικο...?
Δείτε πως έχουν κάνει τα amaretti η εΞεΛιξΗ κΑι η ΤεΧνοΛοΓια!Που είναι τα παλιά,τα καλά,τα ....
Και τι θες να ανοίξω ωρέ MG για να ζεστάνω φαΐ, την tv ή το πλυντήριο??Αν ανοίγεις φούρνο για να ζεστάνεις ένα κεμπάπ, οταν έρθει ο λογαριασμός θα έχεις και την δεύτερη,οθωμανικού τύπου,επαφή.
Εχεις δει κανέναν μεγάλο σεφ να μαγειρεύει σε ηλεκτρικές?
Θα γίνει κι αυτό εν ευθέτω χρόνω...?Πως και σαν λάτρης της τεχνολογίας δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων?
Αυτό το σαξ ας πούμε το παίζεις;
και εκεί θα μείνω.Είσαι μεγάλος βαριφραζάτορας!