• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

My Guitar Covers

• Thread starter Thread starter itasoulas
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 7K

itasoulas

Νέο μέλος
27/9/09
73
0
0
46
ΑΘΗΝΑ
Κιθαριστες ενωθειτε! Τι λετε να παραθετουμε εδω τις κιθαριστικες διασκευες αγαπημενων μας τραγουδιων...Προς το παρον οτι εχω το βλεπετε παρακατω (οποιος θελει τα βλεπει και HD). Ο ηχος ειναι ακατεργαστος, οπως τον πιανει η SONY μου (μονοφωνικος) και εχουν τραβηχτει μια και εξω. Περιμενω σχολια σας καθως και τα δικα σας βιντεο...!!!!

Παρεπιπτοντως ψαχνω μελη να ξεκινησω μπαντα. Πληροφοριες εδω http://www.reverbnation.com/johntasoulas#/page_object/page_object_blogs/artist_908845

Πολυ καλα τα cover σου, συγχαριτηρια!! Ποιο μοντελο της sony χρησιμοποιεις? Παντως εμενα μου ακουγετε καλυτερα η epiphone std σου απο την gibson studio.  ;)

sony dsc-w290. βασικα φωτογραφικη ειναι αλλα τραβαει και hd video. τιποτα το αξιολογο.

οσο για την epiphone, εχεις δικιο, ισως βεβαια επειδη ειναι μονταρισμενη μεχρι αηδιας!!!  :)

itasoulas είπε:
sony dsc-w290. βασικα φωτογραφικη ειναι αλλα τραβαει και hd video. τιποτα το αξιολογο.

οσο για την epiphone, εχεις δικιο, ισως βεβαια επειδη ειναι μονταρισμενη μεχρι αηδιας!!!  :)
Ok σε ευχαριστω, σκεφτομαι να τσιμπισω και εγω μια παρομια η ακριβως την ιδια για τα cover μου, αν και εχω μερικα αλλα ειναι απο την web μου και δεν ειναι και στην καλυτερη αναλυση... :-\ Ποσο παει περιπου το "μαλλι" για αυτην??  ;D

Το Night Train πίστευα για κάποιο λόγο ότι άρεσε μόνο σε εμένα σαν τραγούδι , γενικά και κυρίως κιθαριστικά . :)

Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν , πολύ καλό το cover σου !:)

Υ.Γ.Με έκανες να ξανακούσω και ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι !:)

Μας έφτιαξες βραδυάτικα :) Ωραίος.

itasoulas είπε:
Τί μόντες έκανες, φίλε;

kleinmeiner είπε:
Μας έφτιαξες βραδυάτικα :) Ωραίος.

Τί μόντες έκανες, φίλε;
καποιες αναφερονται εδω http://www.reverbnation.com/johntasoulas#/page_object/page_object_bio/908845

προσφατα εχω αλλαξει και τα caps τους ενω στην honeyburst εχει αλλαχθει ολοκληρη η καλωδιωση! οταν εχω χρονο θα σας πω λεπτομερειες!

uyuyt.jpg

Πιθανοτατα θα ειναι το καλυτερο βιντεο μου μεχρι τωρα...!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα