Βοηθεια για Fender combo λαμπατο!

ΟΚ, σύμφωνο,αλλά αυτοί οι boogie είναι ασήκωτοι ρε γαμώτο... :-)
ενω τον 4Χ10  SR θα τον φορτωνει στον ...ωμο και θα φευγει... ;D

Βασικα θελω βαττ γιατι στις προβες παιζουμε σε μεγαλη ενταση...οχι παντα βεβαια...
παρτουμπουγκιπαλκαρθαμιθυμηθς ;D

Superfunk είπε:
ενω τον 4Χ10  SR θα τον φορτωνει στον ...ωμο και θα φευγει... ;D

παρτουμπουγκιπαλκαρθαμιθυμηθς ;D
Ο μπουγκης ειναι ακριβος :-X :-X :'(

Mε 2 χιλιάρικα την σήμερον ημέραν αγοράζεις μεζονέτα (και μια 320 δώρο)...θέλεις όντως να τα σκάσεις για ενισχυτή κιθάρας?

chris gti είπε:
Mε 2 χιλιάρικα την σήμερον ημέραν αγοράζεις μεζονέτα (και μια 320 δώρο)...θέλεις όντως να τα σκάσεις για ενισχυτή κιθάρας?
Ναι γτ αυτον που εχω τον βαρεθηκα και δεν κανει γι'υτο που θελω...Βιαστηκα πολυ!

IvanOran50 είπε:
Ο μπουγκης ειναι ακριβος :-X :-X :'(
180 euros παραπανω απο τoν SR που θες να αγορασεις,

αναλογικα ειναι σαν να θες να δωσεις 20.000 ευρω για ενα SKODA & με 21.000 να παιρνεις Mercedes.

IvanOran50 είπε:
Βασικα θελω βαττ γιατι στις προβες παιζουμε σε μεγαλη ενταση...οχι παντα βεβαια...
Σε βρίσκω πολύ σωστό. Πιστεύω τα 40W είναι το ελάχιστο που χρειάζεσαι. Καλύτερα να περισσέψουν παρά να μη σου φτάσουν.

Superfunk είπε:
αναλογικα ειναι σαν να θες να δωσεις 20.000 ευρω για ενα SKODA & με 21.000 να παιρνεις Mercedes.
Δηλαδή ο Fender SR  είναι επιπέδου Skoda?

Κάποιος να ειδοποιήσει τον SF πως του χακέψανε το λογαριασμό!!!

gdevelek είπε:
Δηλαδή ο Fender SR  είναι επιπέδου Skoda?

Κάποιος να ειδοποιήσει τον SF πως του χακέψανε το λογαριασμό!!!
o REISSUE μπροστα στον Boogie ναι, ειναι. ;)

Κάπου παει να μπερδευτεί το θέμα watt των λαμπατων ενισχυτων με τα db ??? πχ Η διάφορα σε ένταση ενός Λαμπατου 20 watt με έναν 40 είναι ελάχιστη νομιζωωωωω ;;;

VAGTANPLAN είπε:
Κάπου παει να μπερδευτεί το θέμα watt των λαμπατων ενισχυτων με τα db ??? πχ Η διάφορα σε ένταση ενός Λαμπατου 20 watt με έναν 40 είναι ελάχιστη νομιζωωωωω ;;;
3 db ακριβως,αν παιζουν και οι δυο στο τερμα και εχουν τα ιδια μεγαφωνα.

Και πόσο είναι 3db διαφορά; Ακούγεται λίγο αλλά αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης δε μπορείς να ξέρεις πόσο είναι πραγματικά.

Πάντως ως κάτοχος του deville 212 μπορώ να πω οτι είναι πολύ δυνατός.Σε εσωτερικό χώρο στο καθαρό κανάλι αν τον ανοίξεις πάνω απο το 4 παύεις να ακούς καθαρά τι παίζεις.

Γίνεται ένας χαμός,μπουκώνει ο ήχος.

Κάποτε τον είχα βγάλει σε ανοιχτό χώρο,τον είχα βάλει τέρμα και είχα στείλει ένα φίλο μου να δει μέχρι που ακούγομαι και ακογότανε τουλάχιστον 500 μέτρα μακριά.  ;D ;D ;D

Και πόσο είναι 3db διαφορά; Ακούγεται λίγο αλλά αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης δε μπορείς να ξέρεις πόσο είναι πραγματικά.
εχει συγκριτικο πινακα στο τελος,η διαφορα σε ενταση ενισχυτη ειναι πραγματικα αμελητεα ειδικα αν σκεφτεις οτι κανεις δεν βαζει τον ενισχυτη του στο τερμα,οποτε ενας μικροτερος ενισχυτης μπορει να ακουστει "δυνατοτερα" απο εναν μεγαλυτερο ειδικα αν εχει και πιο ευαισθητο μεγαφωνο ή μεγαλυτερη καμπινα,περισσοτερα μεγαφωνα,γενικα η εκτιμηση μονο με τα βαττ της...δυναμης ενος ενισχυτη ειναι ελαφρως ακυρη 

http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_pressure

φίλε Ivan πάρε οποιον ενισχυτη σου λενε τα αυτιά σου και η καρδιά σου

Μη πας με λογικη του στυλ...μα με τοσα περνεις και εναν πιο χλιδατο ενισχυτη...γιατι αν μεσα σου εχεις κολησει και σε καλει ο fender,,,αργα η γρηγορα θα τον πάρεις.

Προσεχε μόνο τα w...

Εγω παιζω με 15w projunior. Σε ποιο hot καταστασεις παιζει με 20w koch.

Aν χρειαστει περισσότερα,,,, παιζω και με τους δυο μαζι στερεο.

Να σου πω την αληθεια,,,δεν εχω χρειαστει ποτε παραπανω w απο τα 20.

Αλλα οκ..αν παιξεις στερεο...εχει θεμα στα effe

και για μενα τα 20-30 βατ ειναι τα ιδανικα. Και απο θεμα εντασης, αλλα και απο θεμα βαρους, κοστους λυχνιων, ογκου, και τιμης αγορας.

Αμα ο ενισχυτης εχει ΚΑΛΗ καμπινα και ΣΩΣΤΟ μεγαφωνο, δε χρειαζεται τιποταλλο ;)

Καλησπερα!

Δεν εχω εμπειρια απο ενισχυτες fender, περα απο καμια φορα που επαιξα 3 λεπτα με εναν hot rod deluxe και εναν blues junior.

Κοιταζοντας στο thomann επεσα σε αυτον

http://www.thomann.de/gr/fender_super_champ_x2_hd.htm

δεν ειναι μια καλη λυση για τον φιλο μας?

γλυτωνει και ενα καρο λεφτα.

ναι, αλλά ο OP ψάχνει για combo ενισχυτή (διαφορετικά θα χρειαστεί και καμπίνα) :). Για να πω κι εγώ μια άποψη, βάσει όσων έχω ακούσει θα επέλεγα τον HR deville για καινούργιο fender ενισχυτή, εαν το βάρος δεν είναι βασικός παράγοντας επιλογής, σε σχέση με τους υπόλοιπους είχε μάλλον τα καλύτερα καθαρά στα αυτιά μου.

ναι συγχωρεστε με ηθελα να ποσταρω τον combo ο οποιος βεβαια εχει 10" ηχειο!

Αυτα απο μενα, ας συνεχισουν οι γνωστες των fender!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back