• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Βοηθεια για Fender combo λαμπατο!

IvanOran50 είπε:
Χαχαχαχαχαχαχα!!!Ελα στη Συρα
Βρε αρχηγέ μου, με το τσιγκέλι μας τα βγάζεις  ;D Στη Σύρα είσαι; Όπως το παρουσίαζες το πράγμα στην αρχή, έβαζα με το νου μου ότι θα είσαι τουλάχιστον στην Ψέριμο.  ;D

Μια και το 'φερε η κουβέντα η Σύρα είναι κούκλα, ζωντανή, κοσμοπολίτισσα -και σε τρεις ωρίτσες είσαι στην Αθήνα. Ό,τι και να θες να κάνεις μπορείς, από ανταλλαγές ενισχυτών μέχρι επισκέψεις σε μάστορες, αν και μου άρεσε πολύ η ιδέα με το ζωντανό χτίσιμο του ντράμερ  ;D

Τέλος πάντων, έχεις πολύ περισσότερες λύσεις από ό,τι φανταζόμουν (και -σουν) στην αρχή, οπότε μη χολοσκάς για τίποτε!

Μ'αρεσε πολυ και η συμβουλη του Υπερφανκη!Να αλλαξω τις EL34 με ΚΤ88!Οταν ανεβω Αθηνα σε καμια εβδομαδα θα το επειχειρησω!

Αυτό με την KT88 γίνεται στον 50άρη mk II. Στον mk I θέλει μόντα. Ποιον έχεις;

1)Εχω την εντυπωση οτι δεν φορα el84 αλλα 6v6 ::) => μοντα...

2)Εστω οτι μιλαμε για τις el84.

Οι απαιτησεις του νηματος στην el84 ειναι στα 750mA ~ 760mA για καθε λυχνια.

Για τις ΚΤ88 φτανουμε στα 1.6Α... Ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα "ψησουμε" τιποτα?

Μααααλιστα νεο μοντελακι. Οκ αφου το λεει η μαμα εταιρια... ;)

Μου κανει εντυπωση ομως η τοοοσο μεγαλη ανοχη στο τροφοδοτικο τους ::)

.... Καλα,,, εχω φαει φρικη. Πρεπει να δω τα χαρτια μου! Δεν μπορει να μην θυμαμαι τοοοσο. :P

Θα επανελθω παω να βρω ντατα!

Γερασα... ;D

Η EL34 που μάλλον για αυτές σχεδιάστηκε ο ενισχυτής, θέλει στα νήματα 1,5Α, σχεδόν όσο η ΚΤ88 οπότε δεν τίθεται θέμα. Όλες οι άλλες θέλουν λιγότερο.

digisilence είπε:
.... Καλα,,, εχω φαει φρικη. Πρεπει να δω τα χαρτια μου! Δεν μπορει να μην θυμαμαι τοοοσο. :P

Θα επανελθω παω να βρω ντατα!

Γερασα... ;D
εχεις μπερδεψει τον ενισχυτη με τους μικροτερους ενισχυτες που βγαζει η Orange & φορανε EL84

digisilence είπε:
1)Εχω την εντυπωση οτι δεν φορα el84 αλλα 6v6 ::) => μοντα...

2)Εστω οτι μιλαμε για τις el84.

Οι απαιτησεις του νηματος στην el84 ειναι στα 750mA ~ 760mA για καθε λυχνια.

Για τις ΚΤ88 φτανουμε στα 1.6Α... Ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα "ψησουμε" τιποτα?
Οπως βλεπουμε ο ποιητης μιλα για την el84 και οχι για την el34 που φορα ο ενισχυτακος :P

Αντε γεια... θελω διακοπες καηκα. 8)

Εδω βλεπουμε οτι καποια στιγμη θα μας καψουν καποιοι αλλοι...  ;D

http://www.drtube.com/datasheets/kt88-sed1999.pdf

http://www.drtube.com/datasheets/kt88-jj2003.pdf

εχεις μπερδεψει τον ενισχυτη με τους μικροτερους ενισχυτες που βγαζει η Orange & φορανε EL84
Οκ με προλαβες.. ;)

Και ναι ο παλιος φορα 6v6

RV50C_PowerBoardValve.JPG

Trending...

Νέα θέματα

Back