IvanOran50 είπε:
Παντως για να πω την αληθεια παιδια ειμαι FULL μπερδεμενος!
Αυτό είναι φυσιολογικό. Αν ήσουν Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή και Πάτρα (λόγω της μεγάλης έκθεσης του Στόλλα) θα ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα.
Πάντως, αν χρονικά σε παίρνει, μη βιαστείς. Αν μπορείς, ανέβα 2-3 μέρες στην Αθήνα όπου είναι οι περισσότερες καλές αγγελίες, άκου τους 4-5 εξαιρετικούς ενισχυτές που υπάρχουν στις αγγελίες και πρότειναν τα παιδιά. Είναι μεταχειρισμένοι μεν τυπικά, αλλά πρόσφατα αγορασμένοι και πολύ ποιοτικές κατασκευές, δεν είναι ταλαιπωρημένα μηχανήματα του 1970.
Και μετά αποφάσισε με την ησυχία σου. Μπορεί να ακούσεις κάτι που θα σε συγκλονίσει και να πάρεις πολύ καλύτερο ενισχυτή για το ποσό που διαθέτεις.
Πάντως δεν θα απέκλεια ούτε τον Dr.Z γιατί έχει νότα καμπάνα (το πιο καμπανάτο καθαρό που έχω ακούσει). Είναι κεφαλή, εκτός σεναρίου δηλαδή, αλλά την πρώτη φορά που έπαιξα σε Dr. Z εντυπωσιάστηκα όσο ποτέ άλλοτε από ενισχυτή. Ήταν ένας 18άρης (άλλο μοντέλο όμως, o Carmen Ghia) και έπαιζε σε μία πολύ καλή καμπίνα 2Χ12 Avatar. Αυτό το πράγμα γκρέμιζε κτίριο. Τον άκουσα σε στούντιο και μπόρεσε να τον ανοίξει πάνω από τη μέση, μιλάμε για χαώδη ένταση και τα πιο πλούσια καθαρά ever. Όχι fenderίσια, ήταν κάπως πιο μεσαία, αλλά ο Maz στις αγγελίες είναι πιο Fender και Vox στον ήχο. Εννοείται δεν έχω καμία σχέση με τον πωλητή (θα ήθελα να αποκτήσω βέβαια, να γίνω αγοραστής του ;D )
Επίσης είναι εξαιρετικά τα Boogie των αγγελιών. Τέλος με ένα τόσο καλό ποσό μπορείς να δοκιμάσεις πολύ καλούς ενισχυτές και σε καταστήματα.