To διαβασα ηδη το thread
..Αν βρω να τον ακουσω καπου θεσσαλονικη (ξερεις μηπως πού??) θα μπορεσω να βγαλω καποιο συμπερασμα για τον orange,αλλα απο βιντεακια στο youtube (τα οποια οπως διαπιστωσα και εμπρακτως καμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα) μου αρεσαν παρα πολυ και τα καθαρα και τα βρετανικα βρωμικα του.Με χαλαει ιδιαιτερα η ελλειψη fx loop,αλλα και παλι προεχει
να τον ακουσω.
Τους ακουσα απο κοντα και τον V22 και τον blues junior και ο fender εχει αυτο ακριβως το σκασιμο που ακριβως περιγραφεις..Η πλακα ειναι πως γι'αυτο που θελω,μαρεσε πιο πολυ ο V22 (παραλληλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειμαι ασχετος στο θεμα λαμπας-το αυτι μου θελει εξασκηση-τι σου κανουν 7 χρονια modulation).Eπισης,αυτο που με καιει ειναι η "βρωμια" του ενισχυτη..Το καθαρο καναλι μου αρκει να ειναι αξιοπρεπες..Στη βρωμια ομως,θελω να υπαρχει αυτη η διαυγεια,αυτο το βαραω μια ολοκληση συγχορδια και ακουγεται η καθε χορδη!!Τι να την κανω τη λαμπα οταν παιζω παλι με πεταλια ή πεταλιερα.
Οπως πολυ σωστα λες,ζουμε περιεργες εποχες για να σκαμε τα χιλιαρικα..Αν ηταν να δωσω τοσα θα πηγαινα μαλλον σε
KEMPER.Επισης,στο θεμα
blackstar,ενω μου αρκουσαν τα μουντα καθαρα τους και μου αρεσαν τα γκαζια τους,ειναι αν μου επιτρεπετε hybrid ενισχυτες και οχι
the real thing.
Νομιζω στοχευουν σε ενα αγοραστικο κοινο ακριβως σαν εμενα,low budget-λαμπα-γκαζια,αλλα δεν θα πρεπε να λεγονται full valve amplifiers.
Tους ENGL που μπορω να τους ακουσω Θεσσαλονικη?Εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο μοντελο?Για τον Laney Ironheart εχει καποιος αποψη?
Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας και την πολυτιμη βοηθεια σας!