- Πόντοι
- 6
καλησπερα σε ολους.ειμαι 35 ετων και πολυ αρχαριος στη κιθαρα.ξεκιναω ομως με ορεξη και παθος.θελω τη βοηθεια σας σαν πιο εμπειροι να αγορασω εναν καλο ενισχυτη ως 400-500 ευρω να εχει πολυ καλα καθαρα με ενδιαφερει επισης να εχει επανω πολλα εφφε drum loops presets γενικοτερα εξομιωσεις απο πολλους διασημους και παλιους ενισχυτες και λειτουργιες για αποθηκευση δικων μου ηχων.οσο αφορα τα watts τον θελω για το σπιτι αλλα θελω να εχει καθαρο ηχο δυνατο και ποιοτικο.να συνδεω μικροφωνο και δευτερο οργανο οπως μπασσο.να σημειωσω οτι σκεφτομαι να αγορασω μια classic vibe telecaster squier custom και εχω στη κατοχη μου απο τα 15 μου μια washburn lyon series με ενα διπλο μαγνητη και αλλους δυο μονους.τη συγκεκριμενη την εχω για πιο γκαζια μιας και επαιζα μικρος.κυριως λοιπον τον θελω για τη telecaster να βγαζω αυτον το περιβοητο telecaster ηχο.αλλα και για hard καταστασεις..θελω τα φωτα σας λοιπον για ενα καλο ενισχυτη τον οποιο θα τον ευχαριστηθω για τα επομενα χρονια καθως θα μαθαινω σε αυτον.να σημειωσω οτι μου κινησαν το ενδιαφερον ο spider jam o fender g-dec και καποιοι απο τη σειρα της vox.περιμενω με αγωνια τη γνωμη σας και ευχαριστω.καλως σας βρηκα.