Βλέπατε star trek μικροί ή μόνο εγώ?

Καλα ηταν ολα αυτα μεχρι που βγηκε το remake του Battlestar Gallactica κ πλεον δεν εχει κανενα νοημα να συζηταμε για οποιοδηποτε αλλη σειρα sci-fi βγηκε ή θα βγει ποτε..
Ελπίζω άπαντες να έχετε προσέξει τόσο τη BSG 75 φωτογραφία του λογαριασμού μου, όσο και το μότο μου: "all this has happened before and will happen again"

Ναι στα star trek, space 1999, Babylon 5 και σε πολλά άλλα (πχ the expanse και όχι μόνο)- λατρείες.

Αλλά σαν το Battlestar Galactica κανένα.

Και ελπίζω όλοι να είμαστε στο κλίμα so say we all.. ?

Σταρ Τρεκ εννοείται έβλεπα φανατικά από μικρός. Τα τελευταία χρόνια με το netflix είδα επιτέλους τακτοποιημένα και τα sequels της σειράς (με κορυφαίο κατ' εμέ το Star Trek: Enterprise). Ξεκίνησα να βλέπω και το πιο πρόσφατο Discovery αλλά θεωρώ ότι είναι άθλιο, ντροπή και όνειδος για το θρυλικό όνομα που φέρει.

P.S. Ποτέ δεν κατάλαβα την "κόντρα" Strar Trek - Star Wars. Κατ' αρχήν το δεύτερο, δεν ήταν ποτέ σειρά. Κατά δεύτερον, εννοείται ότι μας αρέσουν και τα δύο.

γατούδια, εγώ έβλεπα startrek το 1968 και μάλιστα σε γειτονική τηλεόραση όπου έκανα αρμένικη βίζιτα και οι άνθρωποι παίρνανε τηλέφωνο τους δικούς μου να έρθουν να με πάρουν.

Αλλά βασικά εγώ σας έβαλα το κρίσιμο ερώτημα για το θέαμα που βλέπουν ο Κερκ και ο Σποκ στην οθόνη στη γέφυρα. Κάτι που άρχισα να βλέπω (και κυρίως να ακούω) τρία χρόνια αργότερα και μετά, αδιαλείπτως μέχρι σήμερα

Νομιζω το καταλαβαμε το θεμα ολοι. Απλα προτιμησαμε ολοι να εκτροχιασουμε το thread κ να ειμαστε εκτος θεματος.. χα χα

Δε ξέρω τί λέτε εσείς, εγώ πάντως έχω πάθει μια ψιλοπαλινδρόμηση στα παιδικά μου χρόνια και, εδώ και 2 εβδομάδες, ξαναβλέπω Thundercats.

Δε ξέρω τί λέτε εσείς, εγώ πάντως έχω πάθει μια ψιλοπαλινδρόμηση στα παιδικά μου χρόνια και, εδώ και 2 εβδομάδες, ξαναβλέπω Thundercats.
Thundercats όχι... αλλά το Space 1999 το έχω περάσει "ρεπερασιόν" κάνα δύο φορές σχετικά πρόσφατα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back