Εσύ Πιλάρα μου έχεις δηλώσει την αγάπη σου για τις θινλάιν, οπότε μόνο από τριπλοκατάσκοπος και πάνω μπορείς να πιαστείς.Εγω δεν πιανομαι
Δηλωνω συνεχως πως λιγουρευομαι θινλαηνΕσύ Πιλάρα μου έχεις δηλώσει την αγάπη σου για τις θινλάιν, οπότε μόνο από τριπλοκατάσκοπος και πάνω μπορείς να πιαστείς.
Μερικές σκόρπιες σκέψεις:
- Καλό παιδί να 'ναι, γερό, κι ας παίζει με ό,τι να 'ναι.
- Έξις δευτέρα φύσις.
- Το πολύ το κυριεelation το βαριέται κι ο παπάς.
- Λέγε λέγε το κοπέλι, κάνει τη γρια και τέλει.
- Κομφούκιος: "Κι αν έχει όμορφο χέντστοκ, τι έγινε; Κι αν έχει σκατά χέντστοκ, τι έγινε;"
- Ιδανικά, για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της αθέμιτης τελεσφοράς, ένας υπουργός πολιτισμού έπρεπε να μαζέψει όλους τους κατόχους τελε και να τους στείλει στην Σαλαμίνα εξορία, όπου θα ζούσαν όλοι μαζί απομονωμένοι. Τελεμόνιοι.
- Αυτά προς το παρόν. Τετέλεσται.
??? Ουιουιουιουιουιοιυι???Δηλωνω συνεχως πως λιγουρευομαι θινλαην
Δε σημαινει πως δεν μαρεσνε κ οι παραδοσιακες. Ηχητικα οι τελε ειναι ΠΡΟΤΑΣΑΡΑ
Ειδικα οι καστομ με το binding ειναι κ σουπερ ομορφες?
Απλα η προτεραιοτητα μου ειναι οι θηνλαην
Κ κρυβω επιμελος πως ειμαι φαν ολων των τελε για να μπορω να το παιζω διπλο ταμπλο
ΧΑΟΥ ΙΖ ΔΑΤ ΦΟΡ Ε ΚΑΤΑΣΚΟΠ ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΥΣ? ?
Εγω δεν πιανομαι
Ειμαι κατα(σ)κοπος λαιμαι
?
Δηλωνω συνεχως πως λιγουρευομαι θινλαην
ΚΑΤΑΣΚΟΠ ΜΟΟΥΝΤ ΑΚΤΙΒΕΗΤΗΝΤ: Θελω να πω αμαν πια με αυτες τις τελε. Μονο για ινφλουεσινγκ κ πανηγυρι στο Νασβιλ κανουν. 2023 εχουμε ρεεεεε ?
Είμαι που λέτε έτοιμος να μπουμπουνίσω ένα ανάλογο θέμα και το επεξεργαζόμουν στο κεφάλι μου...
Όταν ξαφνικά μπαμ, πάει ο Κίτσος ο λεβέντης- έπεσε το ρεύμα.
Σκιάχτηκα... WTF σκέφτηκα, οι tele influencers έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό mind control που διαβάζουν ακόμα και τις σκέψεις μας, μπορούν να ρίξουν ακόμα και τα ηλεκτρικά δίκτυα; Σατανικό...
Κάτω η δικτατορία των tele λαίμαι. Αντίσταση και πάλι και όλα τα σχετικά.
Δεν υπαρχει καμμια θαμπαδα στη φωτο. Ισως να σας τυφλωνει το απιστευτο φιεστα ρεντ κ να μην μπορειτε να εστιασετεΝαι αλλά είναι ΚΑΙ θαμπή ή φωτογραφία...μηπως έτσι εξηγείται οτι εγουστάρετε αυτά τα εκτρώματα?
Μήπως?
ΕΕΕΕΕ? ΜΗΗΗΗΗΗΗΠΩΣ???
ΦΑΚ ΔΑΤ ΣΣΣΙΤ!!!
REPORTED!!!
Αναποδα μπηκε απο μονιτς η φωτο γιατι το μεγαλειο του χειροποιητου φραππε πεταλιου δε θα μπορουσατε να το διαχειριστειτε αλλιως ?
Η φωτο στην επιφανεια εργασιας κ στον υπολογιστη μου φαινεται κα-νο-νι-κο-τα-τα κ οχι αναποδα
(ενταξει θαμπαδα υπαρχει , ειναι απο κινητο κ προ 15ετειας)
Τι... μπήκε δηλαδή, έτσι... τυχαία; Εγώ τείνω να καταλήξω ότι η συνωμοσία των tele influencers πιθανώς να σχετίζεται με το Nescafe...που μπηκε σε ΚΟΥΤΙ ΦΡΑΠΠΕ
Και οι τελεσκάστερ είναι κιθάρες ....
Τι... μπήκε δηλαδή, έτσι... τυχαία; Εγώ τείνω να καταλήξω ότι η συνωμοσία των tele influencers πιθανώς να σχετίζεται με το Nescafe...
Έχω κόψει τη συγκεκριμένη μάρκα εδώ και καιρό. Τυχαίο ότι δεν έχω επηρεαστεί; Εεεε... τυχαίο;
Κάτι πρέπει να του βάζουν, δεν εξηγείται αλλιώς...
Πίνεις ένα φραπέ και ω του θαύματος θες να πάρεις μια... άγκυρα (tele).
Κι ας πίστευα τότε ακόμα στον Άη Βασίλη.