Βαρέθηκα πια στη Γερμανια

Μου θες και ΓερμανιΑις
Δεν θέλω καμία Γερμανία φίλος, με μπερδεύεις με κάποιον άλλον. Δεν το κουνάω από Ελλάδα. image.gif

Λουκάνικα έχει στη Γερμανία και πόσο έχει η χοιρινή μπριζόλα το κιλό?

Εμένα πάντως  μου φαίνεται πως θα μου ήταν πολύ δύσκολο να μείνω μόνιμα στη Γερμανία μόνιμα μετά από τις ιστορίες που μου είχε διηγηθεί ο παππούς μου που πολέμησε στο ελληνοαλβανικό μέτωπο και γύρισε τραυματίας και έζησε και την κατοχή. Πραγματικά είδατε τι κάνουν αυτά? ? Με φόβιζε μικρό προφανώς άθελά του, επειδή με αγαπούσε ήθελε να μοιραστεί μαζί μου εμπειρίες και τώρα όσο και να ξέρεις πως δεν είναι έτσι τα πράγματα και ενω είχα επαφή με Γερμανούς μέσω της δουλειάς μου, έχω και 2 γερμανικά πιστοποιητικά εκπαίδευσης και τους θαυμάζω ιδιαίτερα τεχνογνωσιακά και έχω πάρει πολλά εφόδια για τη δουλειά μου, τους φοβάμαι? τουλάχιστο στην έδρα τους?

Έχω δει και πολλές ταινίες του B'ΠΠ και ντοκιμαντέρ αλλά τη μεγάλη ζημιά στο υποσυνείδητο ο παππούς ο συγχωρεμένος μου την έκανε?

Αν έμενα εκεί επειδή με ξέρω, όλο όνειρα θα έβλεπα, εφιάλτες και θα χρειαζόμουν τουλάχιστο λίγη ψυχοθεραπεία για να μην αναγκαζόμουν να φύγω

χαααχαχχαχαχαχαχχαχαχα?

θα χρειαζόμουν τουλάχιστο λίγη ψυχοθεραπεία για να μην αναγκαζόμουν να φύγω

Δηλαδή δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία επειδή μένεις?

...θα χρειαζόμουν τουλάχιστο λίγη ψυχοθεραπεία για να μην αναγκαζόμουν να φύγω...
Τώρα αν σου πω ότι την ψυχοθεραπεία δεν την γλυτώνεις έτσι κι αλλιώς, κάτσεις ή φύγεις, πως θα το πάρεις?... image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έλα βρε Cos, πάντα υπερβολικός....?

My Movie.mp4 2.2 MB · 0 downloads
ε, τι να κάνω έχω κολλήματα.

Και μια φορά είχαμε πάει στην ΚΩ δυο ζευγάρια και είχε εκεί καραβάκια που σε περνούσαν στην Τουρκία να πας απέναντι και δεν έμπαινα με τίποτα, τους τη χάλασα, μου έλεγε και η τότε κοπέλα μου, πάμε, είναι ευκαιρία και μιλάμε είχα μουλαρώσει, δεν έμπαινα με τίποτα.

Επίσης έχω κρεμαστεί από όπου θες, έχω εκπαίδευση ορεινής διάσωσης, ραπέλ, ότι θες και έχω κόλλημα, δεν μπορώ να ανέβω στο λούνα παρκ στη ρόδα.

Άμα ελέγχω το φρένο  εγώ με το σκοινί δεν έχω πρόβλημα, σου κατεβαίνω 50 μέτρα από πολυκατοικία

Στη ρόδα δεν μπαίνω που να με σπρώχνεις, και μόνο να την βλέπω να γυρνάει φοβάμαι, δεν ζαλίζομαι, φοβάμαι. ?

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχ

Δηλαδή δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία επειδή μένεις?
Τι δεν είπα σωστά?

Άμα έμενα εκεί αναγκαστικά, για βιοποριστικούς λόγους έπρεπε να πάω δεν θα άντεχα και θα αναζητούσα ψυχοθεραπεία για να αντέξω να μην με πιάσει και δημιουργούσα προβλήματα εκεί και με μαζεύανε και με διώχνανε ούτως η άλλως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Deportation, πως το λένε εκεί? ?

Αν έμενα εκεί επειδή με ξέρω, όλο όνειρα θα έβλεπα, εφιάλτες και θα χρειαζόμουν τουλάχιστο λίγη ψυχοθεραπεία για να μην αναγκαζόμουν να φύγω

Γερμανός ψυχολόγος μιλάει με τη γυναίκα του στο τηλέφωνο....

"Έλα Χέλγκα... θα αργήσω ... γίνεται χαμός...νωρίτερα ήλθε ένας έλληνας...ψιλονορμάλ ήτανε... αλλά έλεγε συνέχεια... θέλει λέει να ψήνει όποτε γουστάρει... να πάμε όλοι να γαμηθούμε...ήπιε και το καφέ μου....τέλος πάντων.... τώρα ήλθε άλλος έλληνας... έχει λέει τη λάμψη... και ζήτω τω κούλης και τέτοια...  δεν ξέρω τι γίνεται... ναι μωρέ θα τον ρωτήσω αν έχει καμμία άκρη για Πάρο ααλά γυαλίζει το μάτι του...ωχ....τώρα ψάχνει το τρόλευ....γάμα τα....."

Άμα έμενα εκεί αναγκαστικά, για βιοποριστικούς λόγους έπρεπε να πάω δεν θα άντεχα και θα αναζητούσα ψυχοθεραπεία για να αντέξω να μην με πιάσει και δημιουργούσα προβλήματα εκεί και με μαζεύανε και με διώχνανε ούτως η άλλως

Δηλαδή αν μείνεις εδώ και τρως στην μάπα την Ελληνική νοοτροπία δεν θα χρειαστείς ψυχοθεραπεία και χάπια για να μην βγεις εκτός εαυτού?

Δηλαδή αν μείνεις εδώ και τρως στην μάπα την Ελληνική νοοτροπία δεν θα χρειαστείς ψυχοθεραπεία και χάπια για να μην βγεις εκτός εαυτού?
Όχι, δεν χρειάστηκα ποτέ μου.

Μόνο μια φορά είχα προβλήματα και με επηρέασαν και έβγαλα τον θυρεοειδή μου και μου ήταν πως ήταν από το άγχος το αίτιο της νόσου.

Εδώ αφήνω τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός εαυτού και εξ άλλου παλιά με φοβούνταν να βγω εκτός εαυτού και σταματούσαν άμα με έβλεπαν έτσι, υποχωρούσαν αυτοί γιατί ήμουν τούμπανο μποξέρ, δεν με θυμάσαι πως ήμουν? Θυμάμαι με έβριζαν από άλλο αυτοκίνητο και έβγαινα έξω και του έλεγα τι θες ρε μαλάκα και έτρεχαν να φύγουν χαχαχαχαχαχχαχαχαχ?

Όχι, δεν χρειάστηκα ποτέ μου.

Εδώ αφήνω τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός εαυτού

Εντάξει, με κάλυψες.

Το πρόβλημα λοιπόν βρίσκεται στο ότι εκεί δεν θα μπορούσες να βγεις εκτός εαυτού. :classic_tongue:

H καλύτερη ψυχοθεραπεία, για όσους χρειάζονται μία, στο παρακάτω μικρό βιντεάκι που είχα ανεβάσει πριν κάποια χρόνια στο κανάλι μου.

"Πατίκωμα Γάτας" λέγεται και δουλεύει πάντα.?

Εντάξει, με κάλυψες.

Το πρόβλημα λοιπόν βρίσκεται στο ότι εκεί δεν θα μπορούσες να βγεις εκτός εαυτού. :classic_tongue:
εκεί δεν θα μπορούσα γιατί θα φοβόμουν αφού θα είχα τέτοια ανασφάλεια.

Και τώρα φοβάμαι γιατί πάλι έχω ανασφάλεια γιατί μεγάλωσα και δεν είμαι και σε φόρμα, οπότε τώρα μου φωνάζουν στο δρόμο στο αμάξι και τη μηχανή και τους αγνοώ.

Εμ, έτσι είναι.

Θα βγει ο νεότερος τούμπανο και άμα του ζητήσω τον λόγο θα με κάνει μαύρο στο ξύλο.?χαχαχαχαχαχχα?

Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να συνεννοηθείς με κάποιον. :classic_biggrin:
Να τον πυροβολήσεις άμα σε προσβάλλει. Το ξέρω.

Τα δελτία είναι γεμάτα από διάφορους τρόπους συνεννόησης, ο άλλος της είπε σε αγαπώ πολύ προχθές και την μαχαίρωσε 13 φορές. Φαντάσου να τη μισούσε. ?

H καλύτερη ψυχοθεραπεία, για όσους χρειάζονται μία, στο παρακάτω μικρό βιντεάκι που είχα ανεβάσει πριν κάποια χρόνια στο κανάλι μου.

"Πατίκωμα Γάτας" λέγεται και δουλεύει πάντα.?

Αυτά τα πλάσματα είναι και το δικό μου "καταφύγιο".

Ότι και να γίνει με άλλους ανθρώπους, ξέρω ότι στο τέλος της μέρας, θα έχω μια ζεστή, απαλή, τρυφερή, γούνινη, μαλακιά, γουργουριστή, αληθινή αγκαλιά.

, ο άλλος της είπε σε αγαπώ πολύ προχθές και την μαχαίρωσε 13 φορές. Φαντάσου να τη μισούσε.

Υπαρχουν πολλοι τροποι να δειξεις την αγαπη σου. Αυτος εφαρμοζει τη φαση "Σε αγαπαω τοσο πολυ που οταν σε μαχαιρωνω δε θα σου κοψω ζωτικο οργανο".

Ειναι μια μεθοδος που χαριζει πλουσια σεξουαλικη ζωη, καθως θα σκυβεις να πιασεις το σαπουνι στα ντουζ των φυλακων.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Υπαρχουν πολλοι τροποι να δειξεις την αγαπη σου. Αυτος εφαρμοζει τη φαση "Σε αγαπαω τοσο πολυ που οταν σε μαχαιρωνω δε θα σου κοψω ζωτικο οργανο".

Ειναι μια μεθοδος που χαριζει πλουσια σεξουαλικη ζωη, καθως θα σκυβεις να πιασεις το σαπουνι στα ντουζ των φυλακων.
Φυσικά, δείχνει την πρόθεση.

Αλλά κάθε πράξη έχει και το ανάλογο τίμημα.

Εκεί που θα πάει πράγματι, θα νιώσει την αληθινή αγάπη, από πίσω?

το λεγόμενο Buchhaltung

Finanzbuchhaltung σε Konzern 

Käfer AG

Άγγελε, για να γυρίσω στο θέμα, αν πας εδώ κάπου για πρόσληψη και τους πεις αυτά, δεν έχεις και πολλές ελπίδες, εκτός και αν η εταιρεία είναι θυγατρική γερμανικής εταιρείας (ακόμα κι εκεί μάλλον απίθανο το βλέπω).

Δεν ξέρω τι πιστοποίηση έχεις, αλλά αν την έχεις αποκτήσει στην Γερμανία, μάλλον θα τα βρεις μπαστούνια για να αναγνωριστεί αυτή η πιστοποίηση στην Ελλάδα.

Πρέπει να περάσεις από επιμελητήριο (και ένα σωρό διαδικασίες) και να καλύπτεις τα τυπικά προσόντα.

Αυτά που γράφουν τα παιδιά περί ζήτησης λογιστών, αφορούν ανθρώπους με πτυχία, με εμπειρία σε συγκεκριμένες θέσεις, με συγκεκριμένη ειδικότητα, και άριστη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας.

Φοροτεχνικός δεν είσαι για να κάνεις δηλώσεις, αλλά ακόμα και αν ήσουν, θα χρειαζόσουν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να μάθεις τις διατάξεις που ισχύουν, και οι οποίες αλλάζουν κάθε λίγους μήνες.

Προσωπικά, στην θέση σου δεν θα πόνταρα στο ότι θα έβρισκα δουλειά πάνω σε αυτό το αντικείμενο, πόσο μάλλον καλοπληρωμένη.

Τώρα αν έχεις κάποιες άκρες εδώ (αυτό είναι που μετράει περισσότερο και όχι τα προσόντα), μπορεί να τα καταφέρεις.

Αυτά για να έχεις μια εικόνα της πραγματικότητας (που από ότι λες την έχεις).

Άγγελε, για να γυρίσω στο θέμα, αν πας εδώ κάπου για πρόσληψη και τους πεις αυτά, δεν έχεις και πολλές ελπίδες, εκτός και αν η εταιρεία είναι θυγατρική γερμανικής εταιρείας (ακόμα κι εκεί μάλλον απίθανο το βλέπω).

Δεν ξέρω τι πιστοποίηση έχεις, αλλά αν την έχεις αποκτήσει στην Γερμανία, μάλλον θα τα βρεις μπαστούνια για να αναγνωριστεί αυτή η πιστοποίηση στην Ελλάδα.

Πρέπει να περάσεις από επιμελητήριο (και ένα σωρό διαδικασίες) και να καλύπτεις τα τυπικά προσόντα.

Αυτά που γράφουν τα παιδιά περί ζήτησης λογιστών, αφορούν ανθρώπους με πτυχία, με εμπειρία σε συγκεκριμένες θέσεις, με συγκεκριμένη ειδικότητα, και άριστη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας.

Φοροτεχνικός δεν είσαι για να κάνεις δηλώσεις, αλλά ακόμα και αν ήσουν, θα χρειαζόσουν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να μάθεις τις διατάξεις που ισχύουν, και οι οποίες αλλάζουν κάθε λίγους μήνες.

Προσωπικά, στην θέση σου δεν θα πόνταρα στο ότι θα έβρισκα δουλειά πάνω σε αυτό το αντικείμενο, πόσο μάλλον καλοπληρωμένη.

Τώρα αν έχεις κάποιες άκρες εδώ (αυτό είναι που μετράει περισσότερο και όχι τα προσόντα), μπορεί να τα καταφέρεις.

Αυτά για να έχεις μια εικόνα της πραγματικότητας (που από ότι λες την έχεις).
Είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις.

η θέση αυτή είναι πολύ σημαντική και στη Γερμανία καλοπληρωμένη. Όμως για την Ελλάδα δε λέει δυστυχώς τίποτα…

Trending...

Νέα θέματα

Back