Έλα βρε Cos, πάντα υπερβολικός....?...ενω είχα επαφή με Γερμανούς μέσω της δουλειάς μου....τους φοβάμαι? τουλάχιστο στην έδρα τους....
θα χρειαζόμουν τουλάχιστο λίγη ψυχοθεραπεία για να μην αναγκαζόμουν να φύγω
ε, τι να κάνω έχω κολλήματα.
Τι δεν είπα σωστά?Δηλαδή δεν χρειάζεσαι ψυχοθεραπεία επειδή μένεις?
Αν έμενα εκεί επειδή με ξέρω, όλο όνειρα θα έβλεπα, εφιάλτες και θα χρειαζόμουν τουλάχιστο λίγη ψυχοθεραπεία για να μην αναγκαζόμουν να φύγω
Άμα έμενα εκεί αναγκαστικά, για βιοποριστικούς λόγους έπρεπε να πάω δεν θα άντεχα και θα αναζητούσα ψυχοθεραπεία για να αντέξω να μην με πιάσει και δημιουργούσα προβλήματα εκεί και με μαζεύανε και με διώχνανε ούτως η άλλως
Όχι, δεν χρειάστηκα ποτέ μου.Δηλαδή αν μείνεις εδώ και τρως στην μάπα την Ελληνική νοοτροπία δεν θα χρειαστείς ψυχοθεραπεία και χάπια για να μην βγεις εκτός εαυτού?
Όχι, δεν χρειάστηκα ποτέ μου.
Εδώ αφήνω τον εαυτό μου να βγαίνει εκτός εαυτού
εκεί δεν θα μπορούσα γιατί θα φοβόμουν αφού θα είχα τέτοια ανασφάλεια.Εντάξει, με κάλυψες.
Το πρόβλημα λοιπόν βρίσκεται στο ότι εκεί δεν θα μπορούσες να βγεις εκτός εαυτού. :classic_tongue:
θα με κάνει μαύρο στο ξύλο.
Να τον πυροβολήσεις άμα σε προσβάλλει. Το ξέρω.Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να συνεννοηθείς με κάποιον. :classic_biggrin:
H καλύτερη ψυχοθεραπεία, για όσους χρειάζονται μία, στο παρακάτω μικρό βιντεάκι που είχα ανεβάσει πριν κάποια χρόνια στο κανάλι μου.
"Πατίκωμα Γάτας" λέγεται και δουλεύει πάντα.?
, ο άλλος της είπε σε αγαπώ πολύ προχθές και την μαχαίρωσε 13 φορές. Φαντάσου να τη μισούσε.
Φυσικά, δείχνει την πρόθεση.Υπαρχουν πολλοι τροποι να δειξεις την αγαπη σου. Αυτος εφαρμοζει τη φαση "Σε αγαπαω τοσο πολυ που οταν σε μαχαιρωνω δε θα σου κοψω ζωτικο οργανο".
Ειναι μια μεθοδος που χαριζει πλουσια σεξουαλικη ζωη, καθως θα σκυβεις να πιασεις το σαπουνι στα ντουζ των φυλακων.
το λεγόμενο Buchhaltung
Finanzbuchhaltung σε Konzern
Käfer AG
Είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις.Άγγελε, για να γυρίσω στο θέμα, αν πας εδώ κάπου για πρόσληψη και τους πεις αυτά, δεν έχεις και πολλές ελπίδες, εκτός και αν η εταιρεία είναι θυγατρική γερμανικής εταιρείας (ακόμα κι εκεί μάλλον απίθανο το βλέπω).
Δεν ξέρω τι πιστοποίηση έχεις, αλλά αν την έχεις αποκτήσει στην Γερμανία, μάλλον θα τα βρεις μπαστούνια για να αναγνωριστεί αυτή η πιστοποίηση στην Ελλάδα.
Πρέπει να περάσεις από επιμελητήριο (και ένα σωρό διαδικασίες) και να καλύπτεις τα τυπικά προσόντα.
Αυτά που γράφουν τα παιδιά περί ζήτησης λογιστών, αφορούν ανθρώπους με πτυχία, με εμπειρία σε συγκεκριμένες θέσεις, με συγκεκριμένη ειδικότητα, και άριστη γνώση της Ελληνικής πραγματικότητας.
Φοροτεχνικός δεν είσαι για να κάνεις δηλώσεις, αλλά ακόμα και αν ήσουν, θα χρειαζόσουν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να μάθεις τις διατάξεις που ισχύουν, και οι οποίες αλλάζουν κάθε λίγους μήνες.
Προσωπικά, στην θέση σου δεν θα πόνταρα στο ότι θα έβρισκα δουλειά πάνω σε αυτό το αντικείμενο, πόσο μάλλον καλοπληρωμένη.
Τώρα αν έχεις κάποιες άκρες εδώ (αυτό είναι που μετράει περισσότερο και όχι τα προσόντα), μπορεί να τα καταφέρεις.
Αυτά για να έχεις μια εικόνα της πραγματικότητας (που από ότι λες την έχεις).