Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι χρήμα διακινείται πίσω από τα κρυπτο ούτε πως λειτουργούν καθώς κανένας Άγιος Βλαδίμηρος και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να εχει εξουσία πάνω σε αυτά.Καλά τα έπιασες τα λεφτά σου, πήγαινε στο Σκλαβενίτη να ψωνίσεις ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ με κρυπτο ή στην ταβέρνα της γειτονιάς σου να φας ΜΠΡΙΤΖΟΛΕΣ με κρυπτο.
Μπλε μαρεν θα σε κάνουν από το κΣυλο.
Άσε που κινδυνεύεις να έρθει κανας ψυχοπαθής σαν τον ΠουΣτιν και να στα κάνει αέρα κοπανιστο.
Θα μιλήσω εγώ για το κράτος που είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ξέρω για να καταλάβουμε τη σπουδαιότητα του κράτους και των κρατικών συνασπισμων στην οικονομική ανάπτυξη και τα οφέλη. Σε λίγο γιατί έχω δουλειά τώρα. Διαβάζω τον ανηψιο μου τα αυριανά μαθήματα του ΣΧΟΛΕΊΟΥ χαχαχαχα ?Κάτσε να δω τις ΓραΦαις
Λοιπόν, μία φορά θα το πω, κι όποιος ακούσει δε βγαίνει χαμένος.
Κρυπτο.
Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι χρήμα διακινείται πίσω από τα κρυπτο ούτε πως λειτουργούν καθώς κανένας Άγιος Βλαδίμηρος και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να εχει εξουσία πάνω σε αυτά.
Όσο για τις μπριζόλες απλά δεν με απασχολεί.
Θέλεις να βοηθήσεις και μένα τον άσχετο, και να μου πεις πώς (και που φυσικά) μετατρέπεις τα crypto σε fiat money (Ευρώ)?
- Βρίσκεις έναν πιο ηλίθιο από 'σένα.Θέλεις να βοηθήσεις και μένα τον άσχετο, και να μου πεις πώς (και που φυσικά) μετατρέπεις τα crypto σε fiat money (Ευρώ)?
Εσύ είσαι κομμουνιστής σε μια ημι-καπιταλιστική δημοκρατική χώρα, γι αυτό όχι μόνο ψήφισες (πράγμα αδιανόητο σε κομμουνιστικά καθεστώτα), αλλά ψήφισες και Κούλη.Θα μιλήσω εγώ για το κράτος που είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ξέρω...
- Βρίσκεις έναν πιο ηλίθιο από 'σένα.
- Του "δίνεις" crypto.
- Σου δίνει μετρητά.
- Επαναλαμβάνεις.
Binance είναι ένα από τα εναλακτήρια κρυπτο. Υπάρχουν πάρα πολλά αυτό είναι από τα πιο αξιόπιστα. Ανοίγεις και ένα λογαριασμό σε κάποια τράπεζα του εξωτερικού Visa και πας σε οποιοδήποτε ATM στην Ελλάδα και κάνεις ανάληψη σε μετρητά.Θέλεις να βοηθήσεις και μένα τον άσχετο, και να μου πεις πώς (και που φυσικά) μετατρέπεις τα crypto σε fiat money (Ευρώ)?
- Βρίσκεις έναν πιο ηλίθιο από 'σένα.
- Του "δίνεις" crypto.
- Σου δίνει μετρητά.
- Επαναλαμβάνεις.
E, όχι δα. Να βρεις τον δικό σου ηλίθιο. Εμένα ο δικός μου είναι ρεζερβέ μέχρι το 2035.Αυτόν που τον βρίσκεις?
Bianace είναι ένα από τα εναρκτήρια κρυπτο. Υπάρχουν πάρα πολλά αυτό είναι από τα πιο αξιόπιστα.
Δεν μας λες καλύτερα που τα πουλάνε να παραγγείλουμε, γιατί έπιασαν οι ζέστες και η σκέψη και μόνο των παραπάνω δημιουργεί εφίδρωση?Λοιπόν, μία φορά θα το πω, κι όποιος ακούσει δε βγαίνει χαμένος.....
Ναι απλά δεν ισχύει σε όλα.Υπαρχουν εναλλακτηρια που εργάζονται στην μαύρη αγορά.Αλλα έστω ότι το κάνεις μεσω πιστοποιημενου τι θα αλλάξει;Τιποτα καθώς δεν μπορούν να σου πάρουν τα χρήματα αν βέβαια τα έχεις σε hardware USB stick και όχι όλα μέσα στο εναλλακτηριο.Λυσεις υπάρχουν πάντα!!!Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός.Για να μπορέσεις στο Binance να είσαι σε κάποιο tier που να σου επιτρέπει την μετατροπή crypto σε fiat money, και να σου επιτρέπει να τραβήξεις αυτά τα χρήματα, ξέρεις φαντάζομαι ότι πρέπει να περάσεις από μια διαδικασία ταυτοποίησης.
Εκεί πρέπει να στείλεις φωτογραφία ταυτότητας, και να δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου.
Θα πρέπει αυτά πρώτα να πιστοποιηθούν, να γίνουν δεκτά από το ανταλλακτήριο, για να σου δώσει την δυνατότητα συναλλαγής τέτοιας μορφής.
Και αυτό δεν ισχύει μόνο στο Binance, αλλά σε κάθε ανταλλακτήριο crypto.
Υπάρχει ειδική νομοθεσία που τους υποχρεώνει.
Να τα πάρουμε όργανα;Είπαμε ΜΕΤΡΗΤΑ δεν θα υπάρχουν,σκέψου ΣΟΥΗΔΙΑ ένα πραμα
Για το καλό του τόπου το έκανα και το καλό το δικό μου να έχω ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ. ΠΡΏΤΑ όμως του τόπου, ε? Το ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΩ? ΧαχαχαχαχαχαχαΕσύ είσαι κομμουνιστής σε μια ημι-καπιταλιστική δημοκρατική χώρα, γι αυτό όχι μόνο ψήφισες (πράγμα αδιανόητο σε κομμουνιστικά καθεστώτα), αλλά ψήφισες και Κούλη.
Αυτά είναι...?
Ναι απλά δεν ισχύει σε όλα.Υπαρχουν εναλλακτηρια που εργάζονται στην μαύρη αγορά.Αλλα έστω ότι το κάνεις μεσω πιστοποιημενου τι θα αλλάξει;Τιποτα καθώς δεν μπορούν να σου πάρουν τα χρήματα αν βέβαια τα έχεις σε hardware USB stick και όχι όλα μέσα στο εναλλακτηριο.Λυσεις υπάρχουν πάντα!!!Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός.
Το θέμα είναι να τα μετατρέψει σε κορκοφίκια, γιατί προβλέπω άγρια πείνα...Το θέμα είναι πώς θα τα μετατρέψεις σε ευρώ ανώνυμα (όπως υποστηρίζεις).