Βαρέθηκα πια στη Γερμανια

Τα κρυπτο θα ειναι ο ταφος των ξυπνιτζιδων οταν θα ρθει η ωρα της λευτεριας, ο Αρτεμης Ματσας ειναι εχεμυθος μπροστα τους.

Καλά τα έπιασες τα λεφτά σου, πήγαινε στο Σκλαβενίτη να ψωνίσεις ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ με κρυπτο ή στην ταβέρνα της γειτονιάς σου να φας ΜΠΡΙΤΖΟΛΕΣ με κρυπτο.

Μπλε μαρεν θα σε κάνουν από το κΣυλο.

Άσε που κινδυνεύεις να έρθει κανας ψυχοπαθής σαν τον ΠουΣτιν και να στα κάνει αέρα κοπανιστο.
Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι χρήμα διακινείται πίσω από τα κρυπτο ούτε πως λειτουργούν καθώς κανένας Άγιος Βλαδίμηρος και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να εχει εξουσία πάνω σε αυτά.

Όσο για τις μπριζόλες απλά δεν με απασχολεί. 

Κάτσε να δω τις ΓραΦαις
Θα  μιλήσω εγώ για το κράτος που είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ξέρω για να καταλάβουμε τη σπουδαιότητα του κράτους και των κρατικών συνασπισμων στην οικονομική ανάπτυξη και τα οφέλη. Σε λίγο γιατί έχω δουλειά τώρα. Διαβάζω τον ανηψιο μου τα αυριανά μαθήματα του ΣΧΟΛΕΊΟΥ χαχαχαχα ?

Λοιπόν, μία φορά θα το πω, κι όποιος ακούσει δε βγαίνει χαμένος.

- Παίρνουμε μια κατσαρόλα.

- Βάζουμε ελαιόλαδο ΙΣΑ ΝΑ καλυφθεί ο πάτος. Μπορούμε να ρίξουμε λίγο στη μέση και να γείρουμε το σκεύος ώστε να πάει παντού.

- Ρίχνουμε τα κορκοφίκια. Προσοχή, να μην αλληλοεπικαλύπτονται. Μία ομοιόμορφη στρώση, να καλυφθεί ο πάτος.

- Βάνουμε μπροστά το μάτι στο 9. (Μαξ φτωχομπινεδιάρικης ηλεκτρικής εστίας)

- Καπακώνουμε. Δεν πειράζουμε.

- Όταν σκάσει το πρώτο κορκοφίκι, σηκώνουμε την κατσαρόλα και ανακινούμε ζωηρά. Την ξανακαθίζουμε στο μάτι. (Προσεκτικά, φωνάζει η γυναίκα)

- Όσο σκάνε κορκοφίκια κατα ριπάς, σηκώνουμε και ανακινούμε. Ο σκοπός είναι τα σκασμένα να έρθουν πάνω, και τα άσκαστα να μείνουν κάτω. Γίνεται αυτόματα με την ανακίνηση

- Όταν πια κοπάσει η θύελλα, και σταματήσουνε τα παφ πουφ, αποσύρουμε γρήγορα από την εστία και ξεκαπακώνουμε.

- Μεταφέρουμε λίγα λίγα σε άλλο σκεύος αλατίζοντας κατα το δοκούν. (Τουμπάρισμα όλο και αλάτισμα από πάνω φυσικά και γίνεται, αλλά σε δόσεις μου φαίνονται καλύτερα)

Αν βρείτε ένα καμμένο σε όλη την παρτίδα σας παίρνω 2 σακουλάκια δώρο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προφανώς δεν έχεις ιδέα τι χρήμα διακινείται πίσω από τα κρυπτο ούτε πως λειτουργούν καθώς κανένας Άγιος Βλαδίμηρος και καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να εχει εξουσία πάνω σε αυτά.

Όσο για τις μπριζόλες απλά δεν με απασχολεί. 

Ε τότε βάλε μαρούλια ή οτιδήποτε αγαθό ή υπηρεσία θες να αγοράσεις.

Αν καταργηθούν τα μετρητά τον ήπιες όσο κρυπτο κι αν έχεις εκτός βέβαια αν το μετατρέψεις σε κατάθεση σε τράπεζα οπότε εκεί θα σε σκίσει ο εφορΙαΣ...μια και κάθε κατάθεση ρεπορταρεται στην Ελληνική εφορία ΟΠΟΥΔΉΠΟΤΕ κι αν γίνει στον πλανήτη γη...πλην των χωρών που δεν εφαρμόζεται το CRS (CUBA, NORTH KOREA)

Θέλεις να βοηθήσεις και μένα τον άσχετο, και να μου πεις πώς (και που φυσικά) μετατρέπεις τα crypto σε fiat money (Ευρώ)?

Με τη βοήθεια των ΓΡΑΦΩΝ.

Θέλεις να βοηθήσεις και μένα τον άσχετο, και να μου πεις πώς (και που φυσικά) μετατρέπεις τα crypto σε fiat money (Ευρώ)?
- Βρίσκεις έναν πιο ηλίθιο από 'σένα.

- Του "δίνεις" crypto.

- Σου δίνει μετρητά.

- Επαναλαμβάνεις.

Θα  μιλήσω εγώ για το κράτος που είμαι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ και ξέρω...
Εσύ είσαι κομμουνιστής σε μια ημι-καπιταλιστική δημοκρατική χώρα, γι αυτό όχι μόνο ψήφισες (πράγμα αδιανόητο σε κομμουνιστικά καθεστώτα), αλλά ψήφισες και Κούλη.✌️
Αυτά είναι...?

- Του "δίνεις" crypto.

- Σου δίνει μετρητά.

- Επαναλαμβάνεις.

Αυτόν που τον βρίσκεις?

Με ποιους όρους γίνεται η συναλλαγή?

Αν δεν τον ξέρεις ποιες είναι οι ασφαλιστικές δικλείδες της συναλλαγής?

Και πώς γίνεται η δουλειά?

Χέρι με χέρι σαν την πρέζα στην Ομόνοια?

Binance είναι ένα από τα εναλακτήρια κρυπτο. Υπάρχουν πάρα πολλά αυτό είναι από τα πιο αξιόπιστα. Ανοίγεις και ένα λογαριασμό σε κάποια τράπεζα του εξωτερικού Visa και πας σε οποιοδήποτε ATM στην Ελλάδα και κάνεις ανάληψη σε μετρητά. 

Αν δεν θες μετρητά απλά ψωνίζεις με την κάρτα. 

- Του "δίνεις" crypto.

- Σου δίνει μετρητά.

- Επαναλαμβάνεις.

Είπαμε ΜΕΤΡΗΤΑ δεν θα υπάρχουν,σκέψου ΣΟΥΗΔΙΑ ένα πραμα

Bianace είναι ένα από τα εναρκτήρια κρυπτο. Υπάρχουν πάρα πολλά αυτό είναι από τα πιο αξιόπιστα.

Για να μπορέσεις στο Binance να είσαι σε κάποιο tier που να σου επιτρέπει την μετατροπή crypto σε fiat money, και να σου επιτρέπει να τραβήξεις αυτά τα χρήματα, ξέρεις φαντάζομαι ότι πρέπει να περάσεις από μια διαδικασία ταυτοποίησης.

Εκεί πρέπει να στείλεις φωτογραφία ταυτότητας, και να δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου.

Θα πρέπει αυτά πρώτα να πιστοποιηθούν, να γίνουν δεκτά από το ανταλλακτήριο, για να σου δώσει την δυνατότητα συναλλαγής τέτοιας μορφής.

Και αυτό δεν ισχύει μόνο στο Binance, αλλά σε κάθε ανταλλακτήριο crypto.

Υπάρχει ειδική νομοθεσία που τους υποχρεώνει.

Λοιπόν, μία φορά θα το πω, κι όποιος ακούσει δε βγαίνει χαμένος.....
Δεν μας λες καλύτερα που τα πουλάνε να παραγγείλουμε, γιατί έπιασαν οι ζέστες και η σκέψη και μόνο των παραπάνω δημιουργεί εφίδρωση?

Για να μπορέσεις στο Binance να είσαι σε κάποιο tier που να σου επιτρέπει την μετατροπή crypto σε fiat money, και να σου επιτρέπει να τραβήξεις αυτά τα χρήματα, ξέρεις φαντάζομαι ότι πρέπει να περάσεις από μια διαδικασία ταυτοποίησης.

Εκεί πρέπει να στείλεις φωτογραφία ταυτότητας, και να δώσεις τα πλήρη στοιχεία σου.

Θα πρέπει αυτά πρώτα να πιστοποιηθούν, να γίνουν δεκτά από το ανταλλακτήριο, για να σου δώσει την δυνατότητα συναλλαγής τέτοιας μορφής.

Και αυτό δεν ισχύει μόνο στο Binance, αλλά σε κάθε ανταλλακτήριο crypto.

Υπάρχει ειδική νομοθεσία που τους υποχρεώνει.
Ναι απλά δεν ισχύει σε όλα.Υπαρχουν εναλλακτηρια που εργάζονται στην μαύρη αγορά.Αλλα έστω ότι το κάνεις μεσω πιστοποιημενου τι θα αλλάξει;Τιποτα καθώς δεν μπορούν να σου πάρουν τα χρήματα αν βέβαια τα έχεις σε hardware USB stick και όχι όλα μέσα στο εναλλακτηριο.Λυσεις υπάρχουν πάντα!!!Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός. 

Ψαχνω να βρω στα ιντερνετς τι στον λουτσο ειναι τα κορκοφικια,  και πεφτω στην εξης φραση, copy paste την κανω:

"Πολλοί έφκιαναν καρφούγκια, ψήνοντας τη γουλιάστρα μέσα σε φύλλα κουτσούνας, "

Δε μας γμς ρε Αλι με τις συνταγες σου

Εσύ είσαι κομμουνιστής σε μια ημι-καπιταλιστική δημοκρατική χώρα, γι αυτό όχι μόνο ψήφισες (πράγμα αδιανόητο σε κομμουνιστικά καθεστώτα), αλλά ψήφισες και Κούλη.✌️
Αυτά είναι...?
Για το καλό του τόπου το έκανα και το καλό το δικό μου να έχω ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ. ΠΡΏΤΑ όμως του τόπου, ε? Το ΞΕΚΑΘΑΡΊΖΩ? Χαχαχαχαχαχαχα

Ναι απλά δεν ισχύει σε όλα.Υπαρχουν εναλλακτηρια που εργάζονται στην μαύρη αγορά.Αλλα έστω ότι το κάνεις μεσω πιστοποιημενου τι θα αλλάξει;Τιποτα καθώς δεν μπορούν να σου πάρουν τα χρήματα αν βέβαια τα έχεις σε hardware USB stick και όχι όλα μέσα στο εναλλακτηριο.Λυσεις υπάρχουν πάντα!!!Εξαρτάται τις ανάγκες του καθενός. 

Αυτό λέω.

Αν ξέρεις κανένα που δεν χρειάζεται ταυτοποίηση.

Εκτός κι αν εσύ έχεις δώσει όλα σου τα στοιχεία εκεί και σε έχουν φακελωμένο, γνωρίζοντας κάθε σου συναλλαγή, και φυσικά μόλις (και αν) τα στοιχεία σου ζητηθούν από οποιαδήποτε "οικονομική αστυνομία", είναι στην διάθεσή της άμεσα.

Σε usb stick να τα έχεις, σύμφωνοι.

Και σε cold wallet για storage μπορείς να τα έχεις.

Το θέμα είναι πώς θα τα μετατρέψεις σε ευρώ ανώνυμα (όπως υποστηρίζεις).

Trending...

Νέα θέματα

Back