- Πόντοι
- 898
ΜμμΑν υπήρχε δεν θα το ξέραμε? Αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο για να γίνει, αν τελικά γίνει ποτέ.
Οι πλησιέστεροι συγγενείς του ήταν οι ανιψιές του, οι κόρες του αδερφού του. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλοι.
ΜμμΑν υπήρχε δεν θα το ξέραμε? Αυτό χρειάζεται αρκετό χρόνο για να γίνει, αν τελικά γίνει ποτέ.
Οι πλησιέστεροι συγγενείς του ήταν οι ανιψιές του, οι κόρες του αδερφού του. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλοι.
Βάλε και διπλό τζάμι για το θόρυβο και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ."ενώ εμφανή είναι τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα ξύλινα στοιχεία του (κουφώματα και πόρτες)."
Φοβερό σχόλιο!!!!
Επειδή έχω ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια κουφώματα και παντζούρια στο σπίτι μου (ξύλινα), από το 1960 , έδωσα περίπου 150,00 € για το ένα (6 έχω συνολικά) σε δυο τζιμάνια συνταξιούχους μπογιατζήδες και μου τα έκαναν καινούργια τα παντζούρια (τρίψιμο , αντικατάσταση φθαρμένων ξύλων- βάψιμο).
Ομοίως , κάνα 100,00 € για το ένα, και μου έβαψαν με μια τέλεια λαδομπογιά νερού (σατινε -άσπρη) τα κουφωματα μέσα - έξω (με στοκαρίσματα και τριψίματα όπου χρειαζόταν).....και επίσης έγιναν καινούργια.
To μουσείο άνοιξε το 2009, οπότε λίγο χλωμό να το επισκέφτηκες το 2004.?Και νομιζω το 2004 που πηγα στο μουσειο εχω την εντύπωση οτι διαβασα και ονομα στην πορτα
Μπορει να ηταν 2009. Μολις ειχε φτιαχτει.To μουσείο άνοιξε το 2009, οπότε λίγο χλωμό να το επισκέφτηκες το 2004.?
Για το σπίτι του Παπαθανασίου τώρα, μην τα ξαναλέμε, είναι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου 19, δίπλα στην "Μικρή Πολυκατοικία" που είναι στον αριθμό 17 και χτίστηκε το 1930. Το (πρώην) σπίτι του Παπ. χτίστηκε το 1910 και δεν ήταν η κύρια κατοικία του.
Γιατί μπαίνεις στον κόπο και ψάχνεις ωρέ Dim? Έχω ψάξει πριν από σένα για σένα...?
Παρακάτω η "Μικρή Πολυκατοικία" και στα δεξιά το πρώην σπίτι του Παπ. Όποιος θέλει να αφήσει λουλούδια, στο δεξιό σπίτι...?
Προβολή συνημμένου 37810
Τι να τα κάνεiς τα άρθρα βρε Dim? Αφού έχεις δίπλα σου την πηγή της πχιοτικής, ακριβούς και δωρεάν πληροφόρησης.Ψαχνω γιατι οπως ειδες πολλα αρθρα τα μπερδευουν και αναρωτιεμαι γιατι ειχα τετοια εντυπ ση
ελα μου ντεΤι να τα κάνεiς τα άρθρα βρε Dim? Αφού έχεις δίπλα σου την πηγή της πχιοτικής, ακριβούς και δωρεάν πληροφόρησης.
Την άλλη φορά, απλά ρώτα...?
Φαίνεται δεν παρακολουθούσες τακτικά CNN...?έλα μου όμως που το 2009 δεν σε ήξερα....
Που να με πετύχεις ρε φίλος? Μέσα σε ένα jet ήμουν όλη μέρα μεταξύ Λονδίνου, Νέας Υόρκης, Παρισιού και Ντουμπάι. Άστα να πάμε, πήξιμο. "Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες" Dim, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι εφοπλισταί...?Τοτε ήμουνα και γω. Πως δεν σε πέτυχα