οπως βλεπετε ρε παιδια τα ντοκυμαντερ με τον βαγγελη , δειτε και τη lady gaga , διαβαστε μερικα πραγματα γι αυτη οσων αφορα τη μουσικη που γραφει και το ιστορικο της για την ηλικια της τοτε σε σχεση με το εργο της και τις τοτε εμφανισεις πριν γινει η lady gaga και μετα να συζητησουμε, αμα την συγκρινετε με τη madonna.
Τελος ο vangelis αποτελει και για εμενα προτυπο οχι μονο για τις καινοτομιες που εισηγαγε στον κινηματογραφο αλλα και για πολλα αλλα πραγματα για την εποχή του αλλα δεν ειναι αμετοχος στο συστημα προώθησης των καλλιτεχνων, ακομα και οτι εχει φτιαχτει γι αυτον παρουσιαζεται με τροπο υπερβολικα εκθειαστικο για αυτο που κανει, ο τροπος που παρουσιαζονται αυτα απο το συστημα προωθησης στη μουσικη βιομηχανια εχει συμβαλλει ωστε να ειναι ο vangelis αυτο που ειναι περαν απο το ποιος ειναι, τι ικανοτητες εχει, ποσο καινοτόμος ειναι, πως αντιλαμβανεται και αποδιδει την μουσικη του κλπ.
Τελος δεν θεωρω τον vangeli ουτε κορυφη σε αυτο που κανει, ουτε συνθετικα τεχνικα σαν συνθεση με πεθαινει, απλα με ενθουσιαζει και αγγιζει τα συναισθηματα μου, ο κορκολης και ο alan silvestri με φοβιζουν περισσοτερο και αν μη τι αλλο την αποψη μου την λεω για να την πω, δεν με ενδιαφερει αμα θα δυσσαρεστησω με αυτο που αντιλαμβανομαι.
Ετσι λοιπον συνθετικα περαν απο την αποδοση του εργου του , οι συνθεσεις του μου φαινονται αστειες (χωρις τα delay , τα arpeggiator, τα φιλτρα και τα αλλα καλα της τεχνολογιας) οπως και παικτικα ακομα και συγκρινοντας τον και με εμενα τον ιδιο. Τοσο πολυ.
Απο την αλλη εχω ακουσει τα εργα του και τα παρακολουθω χιλιαδες φορες,
και τα προηγουμενα ποστ σας , οπως και το θεμα του remastered ηταν πηγη εμπνευσης, εκλαιγα οταν ειδα ενα στιγμιοτυπο που επαιζε το chariots of fire και ο σκηνοθετης μαζι με εναν αλλο ειχαν βαλει το χερι στο πηγουνι και ακουγαν, δακρυσα και ανοιξε η ψυχη μου οταν επαιζε ο ιδιος και το ξαναακουγα και στο τελος λεει , δεν θα σας παιξω το nti nti nti , αυτο θα το κανει το μηχανημα. ειναι που δεν βλεπω
Και μαλιστα ετοιμαζα μια διασκευη του chariots of fire και θα την εβαζα στα clips παιζοντας το κι ολος, τοσο μου αρεσαν τα θεματα.
Δεν θα το κανω γιατι με στεναχωρησες waterfall. Τωρα γυριζω λειτουργικο και κανω delete το project στο sonar
Κι ομως ......... σε αγαπω και εσενα και τον κυκλωπα και θα σας διαβαζω παντα με ενδιαφερον.
Και θα σχολιαζω οποτε και οπως θελω εγώ, χωρις φοβο και με παθος γιατι ξερω τον εαυτο μου στη μουσικη, ξερω ποιος ειμαι, πολλες φορες οταν παει να μου πει καποιος τελευταια ρε φιλε ποσο καλος εισαι, του λεω , δεν χρειαζεται να το λες, ΤΟ ΞΕΡΩ, ενω παλια ελεγα... σιγα μωρε.
ΕΓΩ.
Συγνωμη για το παραλληρημα αυταρεσκειας και ξιπασμου-ξεπεσμου.
Back to the subject.
Με εσενα βασιλη θα τα πουμε , δεν σε ξεχναω αλλα ετρεχα και δεν μπορεσα να ανεβω στο "χωριο" ακομα, εβγαλε και κρυα, πυκνωσε η δουλεια ...........