- Πόντοι
- 1,848
Ποιος ειναι αυτος διπλα στον Jarre?
lol, ναι ρε. Και εσπαγα το κεφαλι μου γιατι ηταν γνωστη φατσα...Jet72 είπε:
Αυτο το βιντεο ειναι "κλεμμενο" απο το Vimeo, φτιαχτηκε δε και ανεβηκε απο μενα μια μερα πριν, στις 4/12. Ο εξυπνος που το ανεβασε στο youtube μαλλον το αντεγραψε με καποιο screen recorder, γι αυτο και η εικονα του ειναι για τα μπαζα. Και δεν ανεφερε και την πηγη... :Eνα πολυ ωραιο video![]()
Καλα λιγο με νιαζει το πως και το γιατι εμενα το video μου αρεσε και το ανεβασα στο αναλογο θεμα LOL thanks παντως για το καθαρο video 8)Waterfall-K είπε:lol, ναι ρε. Και εσπαγα το κεφαλι μου γιατι ηταν γνωστη φατσα...
Αυτο το βιντεο ειναι "κλεμμενο" απο το Vimeo, φτιαχτηκε δε και ανεβηκε απο μενα μια μερα πριν, στις 4/12. Ο εξυπνος που το ανεβασε στο youtube μαλλον το αντεγραψε με καποιο screen recorder, γι αυτο και η εικονα του ειναι για τα μπαζα. Και δεν ανεφερε και την πηγη... :
Τεσπα, τσεκαρε το original βιντεο που εχει πολυ καθαροτερη εικονα παρακατω, και μετα δες την σελιδα 2 αυτου του θρεντ. 8)
Να σε νοιαζει και να σε παρανοιαζει νεαρε! >foxxx είπε:Καλα λιγο με νιαζει το πως και το γιατι...
XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!Waterfall-K είπε:Να σε νοιαζει και να σε παρανοιαζει νεαρε! >
Δεν καθησα τοση ωρα να φτιαξω το παραπανω βιντεο για να μου πηγαινεις εσυ μετα να το βλεπεις στο youtube ανεβασμενο απο εναν ασχετο!![]()
![]()
Τελος παντωv, σε συγχωρω για ακομα μια φορα, η οποια ειναι και η τελευταια. Να μη ξαναγινει...![]()
Waterfall-K είπε:Για οσους δεν εχουν δει ακομα το συγκεκριμενο DVD, τωρα υπαρχει ολοκληρο στο YouTube.
Enjoy.![]()