C
lol, ναι ρε. Και εσπαγα το κεφαλι μου γιατι ηταν γνωστη φατσα...Jet72 είπε:
Αυτο το βιντεο ειναι "κλεμμενο" απο το Vimeo, φτιαχτηκε δε και ανεβηκε απο μενα μια μερα πριν, στις 4/12. Ο εξυπνος που το ανεβασε στο youtube μαλλον το αντεγραψε με καποιο screen recorder, γι αυτο και η εικονα του ειναι για τα μπαζα. Και δεν ανεφερε και την πηγη... :Eνα πολυ ωραιο video
Καλα λιγο με νιαζει το πως και το γιατι εμενα το video μου αρεσε και το ανεβασα στο αναλογο θεμα LOL thanks παντως για το καθαρο video 8)Waterfall-K είπε:lol, ναι ρε. Και εσπαγα το κεφαλι μου γιατι ηταν γνωστη φατσα...
Αυτο το βιντεο ειναι "κλεμμενο" απο το Vimeo, φτιαχτηκε δε και ανεβηκε απο μενα μια μερα πριν, στις 4/12. Ο εξυπνος που το ανεβασε στο youtube μαλλον το αντεγραψε με καποιο screen recorder, γι αυτο και η εικονα του ειναι για τα μπαζα. Και δεν ανεφερε και την πηγη... :
Τεσπα, τσεκαρε το original βιντεο που εχει πολυ καθαροτερη εικονα παρακατω, και μετα δες την σελιδα 2 αυτου του θρεντ. 8)
Να σε νοιαζει και να σε παρανοιαζει νεαρε! >foxxx είπε:Καλα λιγο με νιαζει το πως και το γιατι...
XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!Waterfall-K είπε:Να σε νοιαζει και να σε παρανοιαζει νεαρε! >Δεν καθησα τοση ωρα να φτιαξω το παραπανω βιντεο για να μου πηγαινεις εσυ μετα να το βλεπεις στο youtube ανεβασμενο απο εναν ασχετο!
Τελος παντωv, σε συγχωρω για ακομα μια φορα, η οποια ειναι και η τελευταια. Να μη ξαναγινει...
Waterfall-K είπε:Για οσους δεν εχουν δει ακομα το συγκεκριμενο DVD, τωρα υπαρχει ολοκληρο στο YouTube.
Enjoy.