Vangelis And The Journey To Ithaka (excerpt)

Waterfall-K είπε:
Ποιος ειναι αυτος διπλα στον Jarre?
http://en.wikipedia.org/wiki/Vince_Clarke

vince-clarke-studio.jpg

Jet72 είπε:
lol, ναι ρε. Και εσπαγα το κεφαλι μου γιατι ηταν γνωστη φατσα... :P

Eνα πολυ ωραιο video  ;)
Αυτο το βιντεο ειναι "κλεμμενο" απο το Vimeo, φτιαχτηκε δε και ανεβηκε απο μενα μια μερα πριν, στις 4/12. Ο εξυπνος που το ανεβασε στο youtube μαλλον το αντεγραψε με καποιο screen recorder, γι αυτο και η εικονα του ειναι για τα μπαζα. Και δεν ανεφερε και την πηγη... ::)

Τεσπα, τσεκαρε το original βιντεο που εχει πολυ καθαροτερη εικονα παρακατω, και μετα δες την σελιδα 2 αυτου του θρεντ. 8)

Waterfall-K είπε:
lol, ναι ρε. Και εσπαγα το κεφαλι μου γιατι ηταν γνωστη φατσα... :P

Αυτο το βιντεο ειναι "κλεμμενο" απο το Vimeo, φτιαχτηκε δε και ανεβηκε απο μενα μια μερα πριν, στις 4/12. Ο εξυπνος που το ανεβασε στο youtube μαλλον το αντεγραψε με καποιο screen recorder, γι αυτο και η εικονα του ειναι για τα μπαζα. Και δεν ανεφερε και την πηγη... ::)

Τεσπα, τσεκαρε το original βιντεο που εχει πολυ καθαροτερη εικονα παρακατω, και μετα δες την σελιδα 2 αυτου του θρεντ. 8)

Καλα λιγο με νιαζει το πως και το γιατι εμενα το video μου αρεσε και το ανεβασα στο αναλογο θεμα LOL thanks παντως για το καθαρο video  8)

foxxx είπε:
Καλα λιγο με νιαζει το πως και το γιατι...
Να σε νοιαζει και να σε παρανοιαζει νεαρε! >:(
tomato.gif
Δεν καθησα τοση ωρα να φτιαξω το παραπανω βιντεο για να μου πηγαινεις εσυ μετα να το βλεπεις στο youtube ανεβασμενο απο εναν ασχετο!
punish_3.gif

Τελος παντωv, σε συγχωρω για ακομα μια φορα, η οποια ειναι και η τελευταια. Να μη ξαναγινει...
eeee.png

Waterfall-K είπε:
Να σε νοιαζει και να σε παρανοιαζει νεαρε! >:(
tomato.gif
Δεν καθησα τοση ωρα να φτιαξω το παραπανω βιντεο για να μου πηγαινεις εσυ μετα να το βλεπεις στο youtube ανεβασμενο απο εναν ασχετο!
punish_3.gif

Τελος παντωv, σε συγχωρω για ακομα μια φορα, η οποια ειναι και η τελευταια. Να μη ξαναγινει...
eeee.png
XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!

το περιμενα οτι καπως ετσι θα αντιδρουσες  ;D :P ;D

Για οσους δεν εχουν δει ακομα το συγκεκριμενο DVD, τωρα υπαρχει ολοκληρο στο YouTube.

Enjoy.
tv2.gif

Last edited:
Waterfall-K είπε:
Για οσους δεν εχουν δει ακομα το συγκεκριμενο DVD, τωρα υπαρχει ολοκληρο στο YouTube.

Enjoy.
tv2.gif

Και πάνω που έλεγα να πάω να αγοράσω το μονοτρον έπεσα επάνω στην ανάρτηση αυτή και με μιάς η αγορά του μόνοτρον ακυρώθηκε, λολ. Πρέπει να δώ το βίντεο αυτό οπωσδήποτε τώρα. 8)

Trending...

Νέα θέματα