ναι δεν αντιλεγω (για τα κινητά), αλλά γενικά μπορεί να οδηγηθεί η συζήτηση εντελώς αλλού. Το κινητό μου (κάποιο από αυτά που είχα) όταν το μέτρησα δίπλα στο κανονικό TRS που έχω έδειχνε γενικά άλλα πράγματα. Και άλλο να βλέπεις την μέση στάθμη και άλλο κορυφές που συνήθως ένα κανονικό θα σου τα δείξει όλα.
Το λέω για να έχουμε μια κοινή ρέγουλα στη συζήτηση.
και επανέρχομαι γιατί ξέρω ότι η συζήτηση ξεκίνησε για πάρτη μου
Όταν λεω καθαρά εννοώ:
1. γύρω στα 80-82-83 db σε χώρο 10τμ και απόσταση γύρω στα 1.5 μέτρα από το μηχάνημα, σε δωμάτιο σχετικά με μεγάλη απορρόφηση γιατί είναι τίγκα σε επίπλο, ράφια, δίσκοι, κασέται κλπ
2. Με ενδιαφέρει το καθαρό της λάμπας. Καθαρό και πολύ καλό έχω με τα μόνιτορ που ακούω στο 30% των περιπτώσεων, με ακουστικά (έχω 7-8 ζευγάρια akg από βίντατζ έως σουπερ χαι τεκ) που ακούω στο 60% των περιπτώσεων και έχω και στο στερεο σύστημα ενισχυτή τάξης Α με ημιαγωγούς που παίρνεις τα αυτιά στο χέρι και κάνεις τα χέρια σου μπριζόλες αν κατα λάθος τον πιάσεις μετά από μισή ώρα. Βέβαια δεν μπορεις να ακούσεις έτσι κιθάρα αν και το κάνω μιά φορά στο χρόνο. Εχω και την αρχαία ιδιοκατασκευή
που παίζει εξαιρετικά αλλά δεν έχω βρεί ακόμα βολική καμπίνα που να τον χώσω μέσα, και ακόμα και να γίνει αυτό δεν είναι compact λύση.
Για αυτό ξεκαθαρίζω, θέλω κάτι βολικό καθαρό λάμπας, ή κάτι πολύ κοντά σ αυτό αν το συνολικό πακέτο είναι δελεαστικό (πχ katana ή jazz chorus)