- Πόντοι
- 38
+1 για onespot...so far no problems.....(offtopic: fenderiarhs καλο παιδι φαινεσαι αλλα πρεπει να στο πω:"I don't like your avatar"!) 

εμένα με 4 κανονικά + 1 "reverse polarity" πετάλι (moogerfooger phaser) - μου δουλεύει άψογα.TΟ μόνο ουσιαστικό "πρόβλημα " του 1 spot είναι ότι δεν μπορεί να οδηγήσει ταυτόχρονα reverse & regular polarity πεταλάκια (παίρνεις όμως 2 1 spot και καθαρίζεις :wink: αν και τα reverse polarity πετάλια είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα αρχαία (η reissue) germanium fuzzes που λίγοι αγοράζουν (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ) ή γουστάρουν.
δε νομιζω...τάση μεγαλύτερης των 16v σε πετάλι (και πολλά λέω) ίσον θάνατος
το ..2004 που ποσταρα τα παραπανω δεν...υπηρχε το ανταπτορακι αυτο... ;Dtasman_ είπε:εμένα με 4 κανονικά + 1 "reverse polarity" πετάλι (moogerfooger phaser) - μου δουλεύει άψογα.TΟ μόνο ουσιαστικό "πρόβλημα " του 1 spot είναι ότι δεν μπορεί να οδηγήσει ταυτόχρονα reverse & regular polarity πεταλάκια (παίρνεις όμως 2 1 spot και καθαρίζεις :wink: αν και τα reverse polarity πετάλια είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα αρχαία (η reissue) germanium fuzzes που λίγοι αγοράζουν (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ) ή γουστάρουν.
Απλώς χρησιμοποίησα το ειδικό ανταπτοράκι σε ένα από τα καλωδιάκια...
ποσα πεταλια εχεις πανω του? (κι εγω το ιδιο εκανα αλλα οταν καποια στιγμη εφτασα τα 6-7 πεταλια αρχισαν διαφορα προβληματα, τα οποια ελυσε το one spot - ασε που πιανει λιγοτερο χωρο και δεν παιζει να αλλαξεις την ταση η την πολικοτητα κατα λαθος)εγω παιζω με τροφοδοτικα (σταθεροποιημενα) απο την τοπικη αγορα ηλεκτρονικων (Θεσσαλονικη),και δεν εχω κανενα προβλημα (με 1,8Α τι προβλημα να εχω...)
μην ξεχνάς φίλε μου όμως ότι δε μιλάμε για πεταλάκια(που ο καθένας μπορεί να λέει οτιδήποτε, βάζοντας τη προσωπική του γνώμη)αλλά για τροφοδοσία, οπότε ακόμα και ο πιο άσχετος θα καταλάβει αν βγάζει φύσιμα ή περίεργους θορύβους.bloody_sunday είπε:...κι όπως έχουμε ξαναπεί, η αξιοπιστία των γραφόμενων στα user reviews του Harmony Central είναι σχεδόν μηδενική, και ότι χρησιμεύει μόνο στο να βλέπεις γνώμες από άγνωστους και τυχαίους που δεν γνωρίζεις την πείρα τους, κι ότι είναι καλό απλά για να διαβάζεις εντελώς αντιφατικές εντυπώσεις, και βεβαίως όχι για να κοιτάς τις βαθμολογίες...
συνηθως παιζω με 3, αλλα το εχω φορτωσει και με πολλα περισσοτερα.Alter είπε:ποσα πεταλια εχεις πανω του? (κι εγω το ιδιο εκανα αλλα οταν καποια στιγμη εφτασα τα 6-7 πεταλια αρχισαν διαφορα προβληματα, τα οποια ελυσε το one spot - ασε που πιανει λιγοτερο χωρο και δεν παιζει να αλλαξεις την ταση η την πολικοτητα κατα λαθος)εγω παιζω με τροφοδοτικα (σταθεροποιημενα) απο την τοπικη αγορα ηλεκτρονικων (Θεσσαλονικη),και δεν εχω κανενα προβλημα (με 1,8Α τι προβλημα να εχω...)
Σκυλί δε λες τίποτα...alderbody είπε:...σκυλι το one spot!
πολυ εφε ρε συ SF!... ;D
Η Strat_ουλα ομως παραμονευει...elavd είπε:οίτα και τα δικά μου πετάλια (πριν τα ξεφορτωθώ)...
Όλα με 1 One Spot τα τροφοδοτούσα....
ΥΓ: Την SG την κρατούσα υπό απειλή όπλου...Για αυτό είμαι με τα ...μουτρα κάτω... ;D