- Πόντοι
- 423
Dimsonic σε ευχαριστώ πολύ :laugh:
Άρα θεωρητικά αν αντιστρέψω την πολικότητα, και πάλι μια χαρά θα παίζει to συγκεκριμένo, αρκεί να βάλω το polarity του
συγκεκριμένου τροφοδοτικού στο (-) . Όχι ότι έχω και σκοπό να το χρησιμοποιήσω και ιδιαίτερα, θεωρητικά το αναφέρω αυτό....
Δεν θα πειράξω τίποτα στο πετάλι εγώ, καλύτερα να το δώσω σε κάποιον που ξέρει να το κάνει ή να κάνω την λύση με τα καλώδια που πρότεινες!
Το τροφοδοτικό σου δηλαδή για το συγκεκριμένο πετάλι ήταν (-)----C----(+) ?
Δεν έχω το ehx τροφοδοτικό.... το τροφοδοτικό που πόσταρα (το μαύρο το μικρό) δεν είναι ehx, είναι τροφοδοτικό με επιλογέα polarity.dimsonic είπε:Εννοείται ότι μετά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ehx τροφοδοτικό.
Άρα θεωρητικά αν αντιστρέψω την πολικότητα, και πάλι μια χαρά θα παίζει to συγκεκριμένo, αρκεί να βάλω το polarity του
συγκεκριμένου τροφοδοτικού στο (-) . Όχι ότι έχω και σκοπό να το χρησιμοποιήσω και ιδιαίτερα, θεωρητικά το αναφέρω αυτό....
Δεν θα πειράξω τίποτα στο πετάλι εγώ, καλύτερα να το δώσω σε κάποιον που ξέρει να το κάνει ή να κάνω την λύση με τα καλώδια που πρότεινες!
To δικό σου μοντέλο από περιέργεια ήταν σαν το δικό μου, δηλαδή με αυτή την πολικότητα?βέβαια είναι μοντέλο 1978
Το τροφοδοτικό σου δηλαδή για το συγκεκριμένο πετάλι ήταν (-)----C----(+) ?