Τραγούδια για αρχάριους κιθαρίστες

metallic

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Με αφορμή ένα παρόμοιο θέμα σε άλλο site σκέφτηκα να κάνουμε και εμείς μια λίστα με 10 τραγούδια για αρχάριους κιθαρίστες ώστε παίζοντάς τα να βελτιώνονται τραγούδι με τραγούδι. Αυτό το θέμα πάντως ενδιαφέρει και εμένα(ως τον πλέον αρχάριο κιθαρίστα :( )

Λοιπόν περιμένω τις απόψεις σας...

The animals - house of the rising sun

Οτιδήποτε απο System of a Down

Red Hot Chili Peppers - Californication

Τα περισοτερα των Nirvana

Και γενικα πολλα ελληνικα

Οτιδήποτε απο System of a Down
το εννοεις αυτο? 8O 8O
Δεν υπάρχουν πιο γελια τραγούδια μεχρι και 3χρονο μπορει να τα πάξει

(Σε λιγο θα ακούσε και οτι ο Malakian ειναι και φενομενο κιθαριστα :evil: :evil: )

Δεν υπάρχουν πιο γελια τραγούδια μεχρι και 3χρονο μπορει να τα πάξει(Σε λιγο θα ακούσε και οτι ο Malakian ειναι και φενομενο κιθαριστα :evil: :evil: )
:D :D :D

Ναι γελοία είναι... Όμως πρέπει να αλλάξεις κούρδισμα στην κιθάρα για να είναι γελοία!

Τώρα αν αφού μετά από προσπάθειες κατάφερες σαν αρχάριος να βγάλεις το House of the rising sun, εσύ πιστεύεις ότι το αμέσως επόμενο βήμα είναι να αλλάξεις κούρδισμα στην κιθάρα?!?

Έχει δίκιο ο mechmg93 ας προσέχουμε λίγο!

μαζί με τα άπαντα system of a down μπορείς να βγάλεις κ το road trippin' απο rhcp πανεύκολο λέμε! Για αρχάριους είπε...κανα smells like teen spirit και καλά είναι.

Nirvana-Polly, Smells Like Teen Spirit, Come As You Are, Rape Me

Radiohead-Creep

Kyuss-Green Machine

Faith No More-Last Cup Of Sorrow

Ramones

Korn-Blind

Blur-Song 2

The Offspring-Self Esteem

Δεν υπάρχουν τραγούδια για αρχάριους,υπάρχουν παιξίματα από αρχάριους.

Ακόμα και το smells like teen spirit έχει μπαρέ,γεγονός που το καθιστά απαγορευτικό για αρχάριο.

Ναι, αλλά τα μπαρέ δεν είναι δύσκολα, κουραστικά είναι. Οπότε μπορεί κάποιος να παίζει μέρος του κοματιού και σιγά σιγά να γυμνάσει τα δάχτυλά του ;)

Δεν υπάρχουν πιο γελια τραγούδια μεχρι και 3χρονο μπορει να τα πάξει(Σε λιγο θα ακούσε και οτι ο Malakian ειναι και φενομενο κιθαριστα :evil: :evil: )
:D :D :D

Ναι γελοία είναι... Όμως πρέπει να αλλάξεις κούρδισμα στην κιθάρα για να είναι γελοία!

Τώρα αν αφού μετά από προσπάθειες κατάφερες σαν αρχάριος να βγάλεις το House of the rising sun' date=' εσύ πιστεύεις ότι το αμέσως επόμενο βήμα είναι να αλλάξεις κούρδισμα στην κιθάρα?!?

Έχει δίκιο ο mechmg93 ας προσέχουμε λίγο![/quote']

sorry δεν σκεφτικα αυτον τον παραγοντα

Λιωμενο παγωτο....αντε και τωρα που ειναι καλοκαιρακι

κολλαει στο χερι 8)

εισαστε ολοι απαραδεκτοι.....

κανεις δεν αναφερε το τραγουδι που παιζει πρωτη φορα το 99% των κιθαριστων....

SMOKE ON THE WATER!!!! 8)

(οταν λεμε αρχαριος τι εννουμε ακριβως?να παιζει πρωτη φορα στη ζωη του??αν ειναι ετσι τοτε κανενα κομματι δεν ειναι ευκολο)

εισαστε ολοι απαραδεκτοι.....κανεις δεν αναφερε το τραγουδι που παιζει πρωτη φορα το 99% των κιθαριστων....

SMOKE ON THE WATER!!!! 8)

(οταν λεμε αρχαριος τι εννουμε ακριβως?να παιζει πρωτη φορα στη ζωη του??αν ειναι ετσι τοτε κανενα κομματι δεν ειναι ευκολο)
+1000 πως το ξεχασα και εγω αυτο έπεξα για πρώτη φορα και μετα φυσικά το ζεμπέικο της ευδοκιας

Παιδιά σε ένα άλλο site που έβλεπα με το ίδιο θέμα πρότειναν το Fade to black μαζί με το σόλο. Βγαίνει από κάποιον αρχάριο?

Τώρα κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Έχω πάθει κόλλημα με το

Hangar 18. Πιστεύετε ότι μπορεί να βγεί από κάποιον από τον πρώτο χρόνο, στην κιθάρα του Mustaine?

Παιδιά σε ένα άλλο site που έβλεπα με το ίδιο θέμα πρότειναν το Fade to black μαζί με το σόλο. Βγαίνει από κάποιον αρχάριο?Τώρα κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω. Έχω πάθει κόλλημα με το

Hangar 18. Πιστεύετε ότι μπορεί να βγεί από κάποιον από τον πρώτο χρόνο' date=' στην κιθάρα του Mustaine?[/quote']

όντως κομματάρα οπως και το holy wars.κάνε λίγο υπομονή φιλαράκι και κάποια στιγμή θα τα παίζεις ολα για πλάκα αρκεί να μην κουραστείς να μελετάς και να προσπαθείς..

πάνω απο όλα μη βιάζεσαι

(ο συγκεκριμένος δίσκος δεν φημίζεται για τα εύκολα παιξίματα του πάντως)

8)

εγώ παντος απο πρώτο τραγούδι εβγαλα το californication k μετά το introduction του ηυπνοτιζε(system of a down)

Trending...

Νέα θέματα

Back