harilatron δηλώνω αναρμόδιος γι' αυτό που με ρωτάς και το ξέρεις πως με τις πρώτες ακολουθίες συγχορδιών που έμαθα με θράσσος ίσως και βλακεία έγραψα ή προσπάθησα να γράψω δικά μου πράγματα.ακόμη και για τις ανάγκες της μπάντας που κάναμε τις διασκευές, μόλις η μπάντα έδεσε πάλι δικά μας πράγματα παίζαμε, συν τοις άλλοις. οπότε...θέλω να πω πως ποτέ δεν έμαθα κάποιο τραγούδι είτε για να προοδεύσω την κιθαριστική μου αξία η οποία και γι' αυτό το λόγο ίσως να είναι σε χαμηλά επίπεδα, είτε από κάποια άλλη ανάγκη.λατρεύω τις μουσικές των άλλων και με γεμίζει το να τις ακούω παρά να τις παίζω. θυμήσου άλλωστε ποιος μας "διάβαζε" τα τραγούδια στις πρόβες.εν ολίγοις όποιος γουστάρει να παίξει ας παίξει αυτό που τον συγκλονίζει όχι μιμούμενος αλλά προσπαθώντας να θέσει κιθαριστικώς εαυτόν στο τραγούδι.
υ.γ. ρε παιδιά μη τα βάζετε με τις "φασολάδες". ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μουσική πάνω τους στηρίχτηκε.οπότε φασολάδα μου γλυκιά θα ζήσω για πάντα with or without you. καταλάβατε νομίζω...
υ.γ. ρε παιδιά μη τα βάζετε με τις "φασολάδες". ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μουσική πάνω τους στηρίχτηκε.οπότε φασολάδα μου γλυκιά θα ζήσω για πάντα with or without you. καταλάβατε νομίζω...