Επιφυλάσσομαι για την ηχογράφηση φιλαράκι... Θα τα πούμε σύντομα. Keep Rockin'...efialtis είπε:οκ φιλος γιατι με εχει φαει η περιεργια.Εγω παλι το πρωτο τραγουδι που εβγαλα ηταν το back in black απο AC/DC μαζι με ενα φιλο που παιζει κιθαρα και ημουν πολυ περιφανος.καλα κοπανηματα!!!
Φίλε Βαγγέλη χρόνια πολλά και κυρίως καλά να έχουμε... Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες, αλλά εγώ δε καταλαβαίνω ένα πράγμα... Είναι τόσο απίθανο κάποιος να έχει ταλέντο σε κάτι και να του βγαίνουν κάποια πράγματα ενστικτωδώς και αυθόρμητα? Δεν είπα ότι παίζω καλά, αυτό που λέω είναι ότι μπορώ και βγάζω κάποια κομμάτια πιο εύκολα απο κάποιους άλλους. Για παράδειγμα, το nothing else matters, το έβγαλα σχεδόν τέλεια, απο την 3η φορά που το έπαιξα... Αφού μου βγήκε, τι να κάνω? Δλδ η κληρονομικότητα του ταλέντου εδώ δεν ισχύει όπως παντού? Θέλω πάρα πολύ practise πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...vagelism είπε:Προσπαθησε να παιξεις σε οτιδηποτε μπορεις να καταλαβεις.Στη παρουσα φαση ..δεν πρεπει και δεν σε συμφερει να εχεις παρωπιδες - και απλα να παιζεις οτιδηποτε.Θυμαμαι οτι οταν ημουν εγω στην αρχη...ανα 1 ωρα μελετης αφιερωνα 15 λεπτα παιζοντας τυχαιες μουσικες γυρνωντας το διακοπτη στο ραδιοφωνο και σταματωντας σε οτι μπορουσα να καταλαβω.
Επισης μην κολλας στο να βγαλεις τις λεπτομερειες στα Break.αυτη τη στιγμη αναζητας το groove και πειρα στα διαφορα στυλ που τυχον εχεις να αντιμετωπισεις στην πορεια σου σαν μουσικος.Λεγετε αλλιως...Ωρες Πτησης στο σκαμνι.!!
Οπως εχω ξαναπει...ο μουσικος δεν πρεπει να εχει παρωπιδες αλλα να ειναι ανοιχτος στα παντα.
Αυτός είναι ο προβληματισμός μου... Το ότι είπα κάτι και όλοι έπεσαν να με φάνε γιατί δε τους άρεσε...BlackScorpio είπε:εγώ δε καταλαβαίνω ένα πράγμα... Είναι τόσο απίθανο κάποιος να έχει ταλέντο σε κάτι και να του βγαίνουν κάποια πράγματα ενστικτωδώς και αυθόρμητα?