- Πόντοι
- 16
Σ' ευχαριστώ.Μπράβο.
Δηλαδή;Η μουσική σου αν και έχει κάποιες "τεχνικές διαφωνίες"
Σ' ευχαριστώ.Μπράβο.
Δηλαδή;Η μουσική σου αν και έχει κάποιες "τεχνικές διαφωνίες"
Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις;Πνευστά (πες μας λίγο γι'αυτά).
Τα πνευστά είναι samples. Δύο τρομπέτες κι ένα τρομπόνι' date=' αν θυμάμαι καλά.Πηγές; Στην εισαγωγή της Διαδοχής (και αργότερα) ακούω 4 φωνές; Τι όργανα; Μου κίνησαν το ενδιαφέρον γιατί ακούγονται πολύ καλά στημένα - για να μην πω "αληθινά" γιατί δεν είναι αυτό που έχει σημασία νομίζω.
Δεν τα έχω "μελετήσει" με την ωδειακή έννοια. Απλώς γνωρίζω ακριβώς τι θέλω να κάνω με το καθετί. Όλα τα άλλα έρχονται.Έχεις ψάξει ενορχηστρωτικά τα πνευστά γενικώς;
Επειδή αρκετοί έκαναν σχόλιο για τα πνευστά' date=' θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι εξίσου σπουδαίο ρόλο (αν όχι μεγαλύτερο) με την ποιότητα των samples που χρησιμοποιεί κάποιος, παίζει ο τρόπος προσέγγισης του εκάστοτε οργάνου. Δε σημαίνει δηλ ότι επειδή κάποιος κατέβασε πχ την VSL, έχει "καθαρίσει".[/quote']
Εχεις δίκιο, το βασικότερο είναι η επιλογές των φράσεων, το εύρος του κάθε "οργάνου" και οι εκφραστικές του ιδιαιτερότητες. Γι'αυτό σε ρώτησα αν το έχεις μελετήσει (με όποια έννοια), και αυτό εννοούσα με το "καλά στημένα". Θενκς.
Tο βασικότερο είναι η επιλογές των φράσεων' date=' το εύρος του κάθε "οργάνου" και οι εκφραστικές του ιδιαιτερότητες.[/quote']
Ακριβώς. :wink:
Από εκεί και πέρα επαφίεται στον καθένα ο τρόπος διαχείρισης αυτών των δυνατοτήτων.
Σ' ευχαριστώ πολύ.Earendil είπε:Πολλά +++ για τα πνευστά και το...νταουλίζον groove του κομματιού!
Κάποιες από τις παλιότερες ενστάσεις παραμένουν εν μέρει, αλλά συνολικά οι "Καπνοί" μου άρεσαν πολύ.
Εδώ υπάρχει ένα θέμα. Απ' ό,τι έχω αντιληφθεί, το MySpace μετατρέπει σε κάποιο native format τα κομμάτια που του ανεβάζουμε, με αποτέλεσμα να "χάνουν" ξανά (λόγω συμπίεσης;...). Βέβαια, όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε και δεν κάνω παράπονα, απλώς τα κομμάτια μου, επειδή είναι σχετικά μεγάλα σε διάρκεια (οι Καπνοί είναι πχ 8 λεπτά), είναι εξαρχής πολύ συμπιεσμένα -για να μπορέσουν να ανέβουν στον σέρβερ του MySpace.Για την παραγωγή σαν απλός ακροατής που είμαι,μπορώ να πω ότι είναι μια καλή παραγωγή σε γενικές γραμμές.
Ίσως επειδή κι εγώ δε δίνω σημασία σε αυτά.Επίσης σαν ερασιτέχνης μουσικός που είμαι χαίρομαι γιατί εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να βάλω καμμιά μουσική ταμπέλα ούτε να κατατάξω τη μουσική σε κάποιο είδος.
Ναι.(το όνομα έχει προέλθει απο την ταινία του David Lynch;
Χαίρομαι και σ' ευχαριστώ πολύ.Τι να πώ...Εύγε!!!!!!!!!!!!!Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ από κάθε άποψη
Αν μιλάς για την σημερινή ελληνική πραγματικότητα, όπως καταγράφεται από τις δισκογραφικές εταιρείες, δε θα διαφωνήσω. Το πράγμα πάει απ’ το κακό στο χειρότερο.vangelisorfas είπε:έχεις ένα ξεχωριστό στυλ και άποψη, κάτι που γενικώς λείπει από τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα
Εδώ, βέβαια, υπερβάλλεις. Αλίμονο.- ίσως και παγκόσμια, δεν ξέρω
Σήμερα ενεργοποίησα το download για τα τραγούδια (μέχρι πρότινος έδειχνε ότι μπορείς να τα κατεβάσεις, αλλά δε σε άφηνε…), οπότε μπορείς να τα κατεβάσεις σε mp3 format. 8)pos tha gini na ta exoume se cd i mp3 na ta akoume ke sta player mas?