Μετά από αυτό, στην παγκόσμια περιοδεία μου το να με συνοδέψεις ωσάν γρούπι ;D φαντάζει ακόμα πιο μακρινό...... :otto## είπε:Πεγκυ Ζηνα Ματωνω;D
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Μετά από αυτό, στην παγκόσμια περιοδεία μου το να με συνοδέψεις ωσάν γρούπι ;D φαντάζει ακόμα πιο μακρινό...... :otto## είπε:Πεγκυ Ζηνα Ματωνω;D
θεωρειται concept? ;D ???otto## είπε:Πεγκυ Ζηνα Ματωνω;D
Κανονικά και εγώ θα έπρεπε να πω το ίδιο... Όμως θα προτιμήσω το Operation: Mindcrime, από τα "πνευματικά ανιψάκια" των Καναδών. Είναι συνυφασμένο με τα '80ς και έχει μια συναισθηματική φόρτιση.panorios είπε:Rush - Hemispheres
Όχι μόνο το βάζω στα concept albums αλλά συνεχίζει από εκεί που άφησε το προηγούμενο A Farewell To Kings (Cygnus X-1)
Μαλλον εσυ εισαι πιο γερος ;DΑυτα εκτος οτι δεν τα προλαβα στα ντουζενια τους (αλλα και γιατι δεν ασχοληθηκα και πολυ με τους The Who), το ειχα καταχωρημενο στο μυαλο μου σαν ροκ οπερα.marathon είπε:....Tommy, Quatrophenia...άντε γέρο....ξεχνάς!!!!
8) καλά αυτό να λέγεται...το Tommy το είδα στο σινεμά όταν βγήκε!!!Spyros Delta είπε:Μαλλον εσυ εισαι πιο γερος ;D
Eιχε ανακαλυφθει το σινεμα τοτε? ???marathon είπε:8) 8) καλά αυτό να λέγεται...το Tommy το είδα στο σινεμά όταν βγήκε!!!
Σε αυτο ουσιαστικα εχεις ενα δικιο (μεγαλο), αλλα πρακτικα τις ροκ οπερες τις βαζεις σε αλλο ραφι.marathon είπε:Απορία: οι ροκ όπερες δεν είναι concept?
Όχι όμως κι' ελληνικά.panorios είπε:Έμαθα Αγγλικά από το Hemispheres μέχρι σήμερα θυμάμαι κάθε στοίχο.
Σε βουβό το είδε, δεν το άκουσε!Spyros Delta είπε:Eιχε ανακαλυφθει το σινεμα τοτε? ???
Δυνατή επιλογή . Η αγαπημένη μου μπάντα οι Savatage μαζί με PanteraRhino είπε:Πέρα απο το Wall, νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Dead Winter Dead των Savatage.