- Πόντοι
- 16
Πρώτ' απ' όλα, να πω ότι εξεπλάγην ευχάριστα με σχεδόν όλα όσα άκουσα από όσους με έκαναν add. (δεν έχω επαφή με το Myspace πολύ καιρό και τώρα το ανακαλύπτω σιγά-σιγά).
Blue, σ'ευχαριστώ πολύ για όσα γράφεις. Κι εσύ όμως δεν πας πίσω. Στο είπα και στο Myspace: έχεις πάρα πολύ ωραία αισθητική. Ειδικά το dangerous as a glass μου άρεσε πάρα πολύ.
Blue, σ'ευχαριστώ πολύ για όσα γράφεις. Κι εσύ όμως δεν πας πίσω. Στο είπα και στο Myspace: έχεις πάρα πολύ ωραία αισθητική. Ειδικά το dangerous as a glass μου άρεσε πάρα πολύ.
Λόγω αυτών μου θύμισες Θανάση Παπακωνσταντίνου και Παυλιδη-Ξυλινα Σπαθια στις καλες τους στιγμες ' date='χωρις να παραπεμπεις απευθειας,απλά τηρώντας το τρίπτυχο στίχος με ουσία-εναλλακτική προσέγγιση στους ήχους-όλο αυτό να ακούγεται σαν μουσική.[/quote']
Έχεις δίκιο. Είναι ακριβώς αυτό που μου λένε κι άλλοι, ότι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν κάτι από το τρίπτυχο μουσική-στίχοι-ερμηνεία (κι ούτε να καταλάβουν αν πρόκειται για μελοποιημένους στίχους ή για στίχους πάνω σε μουσική -αν αυτό έχει σημασία (δεν έχει...))
Αυτό θα είχε ενδιαφέρον (για μένα προπαντός :lol: ), αλλά είναι δύσκολο να βρω μουσικούς που (α) θα γουστάρουν όσα γράφω, (β) θα μου αρέσει η δική τους προσέγγιση και αντίληψη πάνω στους ήχους και (γ) θα είναι πρόθυμοι να ασχοληθούν με τις παλαβομάρες μου (τα δύο κομμάτια που ανέβασα είναι τα πιο, ας πούμε, βατά).Το μόνο που μένει είναι να βρεις (αν δεν εχεις βρει) έναν τρόπο να το παρουσιάσεις αυτό και ζωντανά.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: