Εγώ πάντως νομίζω πως οι άνθρωποι ήθελαν να βάλουν και τις δικές τους πινελιές στο tribute των Floyd, είναι προφανές πως εάν ήθελαν να ξεπατικώσουν τα κομμάτια ηχητικά αλλά και παιχτικά θα μπορούσαν να το κάνουν. Δε μπορώ να πω πως με χάλασε πουθενά το συγκεκριμένο.
Έχω ξαναδεί βίντεο του κιθαρίστα, ντάξει ο τύπος προφανέστατα είναι έτη φωτός μπροστά από οποιονδήποτε από εμάς. Μόνο εάν δείτε το cover του Miles Davis καταλαβαίνετε...
. Και φυσικά όλη η μπάντα έχει τρομερά υψηλό επίπεδο.
Και κάτι γενικότερο που παρατηρώ στη συζήτηση...βλέπω να θεοποιούμε τους Έλληνες μουσικούς των 70's σε σχέση με τους σημερινούς, ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας αστειευόμαστε? Οτιδήποτε έχω ακούσει από Έλληνες ροκ μουσικούς στα 70's-80's, ήταν περίπου δέκα φορές χειρότερο ηχητικά και παιχτικά από τους αντίστοιχους Άγγλους και Αμερικάνους και φυσικά κακέκτυπο, εννοείτε βέβαια ΚΑΙ λόγω έλλειψης εξοπλισμού-μέσων και πληροφόρησης-γνώσης. Σαν να πήγαιναν να παίξουν σκυλάδικα στο Texas ένα πράμα... ;D
Οι βιρτουόζοι της εποχής στην Ελλάδα ήταν οι...κιθαρίστες του Σιδηρόπουλου, ενώ σε κάποια άλλα σύμπαντα υπήρχαν οι Hendrix-Clapton-Gilmour-Blackmore πριν καν μιλήσουμε για τα 80's και την επέλαση των Van Halen-Gary Moore κλπ.
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιοι τύποι στα 70's στην Ελλάδα να έπαιζαν νότα-νότα PInk Floyd, και πόσο μάλλον να λέμε πως οι "τότε" μπορούσαν ενώ οι σημερινοί δε μπορούν.