- Πόντοι
- 98
Κιθαρίστας, ντράμερ για χαστούκια. Όχι απλά χαστούκια δλδ. Bitch slapping. Μέχρι το σημείο που άντεξα...pericles είπε:
Κιθαρίστας, ντράμερ για χαστούκια. Όχι απλά χαστούκια δλδ. Bitch slapping. Μέχρι το σημείο που άντεξα...pericles είπε:
Nα επιβεβαιώσω λέγοντας ότι το 1975-76 (?) έχω δει το Παναγιώτη Καλατζόπουλο με πλήκτρα το Θόδωρο Κοτεπάνο να παίζουν όλο το Dark Side of the Moon...νότα νότα! Εκεί είδα πρώτη φορά Moog από κοντάpericles είπε:Αν αναφερεσαι στην εποχη 1976-1983 ΝΑΙ υπηρχαν μπαντες Αθηνα και Θεσσαλονικη που πραγματικα επαιζαν ''δισκο''!!!
Άσε ρε, 8 μηνών ήσουν τότε, που τους είδες; ;Dmarathon είπε:Nα επιβεβαιώσω λέγοντας ότι το 1975-76 (?) έχω δει το .....
lawyer, αν και αμφιβάλω..., εσύ ήσουν γεννημένος τότε; :LK είπε:Άσε ρε, 8 μηνών ήσουν τότε, που τους είδες; ;D
Τόσο ήμουν και εγω, ;D από Μηδεν ως 12 μηνώνcigaret13 είπε:lawyer, αν και αμφιβάλω..., εσύ ήσουν γεννημένος τότε; ::-X ;D ;D ;D
Πρέπει να ήμουν τετάρτη γυμνασίου και αυτοί τελείωναν...LK είπε:Άσε ρε, 8 μηνών ήσουν τότε, που τους είδες; ;D
μην παίρνεις και όρκο... (ιδίως αν δεν το έζησες...)JIMMYPAP είπε:Εγώ πάντως νομίζω πως οι άνθρωποι ήθελαν να βάλουν και τις δικές τους πινελιές στο tribute των Floyd, είναι προφανές πως εάν ήθελαν να ξεπατικώσουν τα κομμάτια ηχητικά αλλά και παιχτικά θα μπορούσαν να το κάνουν. Δε μπορώ να πω πως με χάλασε πουθενά το συγκεκριμένο.
Έχω ξαναδεί βίντεο του κιθαρίστα, ντάξει ο τύπος προφανέστατα είναι έτη φωτός μπροστά από οποιονδήποτε από εμάς. Μόνο εάν δείτε το cover του Miles Davis καταλαβαίνετε.... Και φυσικά όλη η μπάντα έχει τρομερά υψηλό επίπεδο.
Και κάτι γενικότερο που παρατηρώ στη συζήτηση...βλέπω να θεοποιούμε τους Έλληνες μουσικούς των 70's σε σχέση με τους σημερινούς, ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας αστειευόμαστε? Οτιδήποτε έχω ακούσει από Έλληνες ροκ μουσικούς στα 70's-80's, ήταν περίπου δέκα φορές χειρότερο ηχητικά και παιχτικά από τους αντίστοιχους Άγγλους και Αμερικάνους και φυσικά κακέκτυπο, εννοείτε βέβαια ΚΑΙ λόγω έλλειψης εξοπλισμού-μέσων και πληροφόρησης-γνώσης. Σαν να πήγαιναν να παίξουν σκυλάδικα στο Texas ένα πράμα... ;D
Οι βιρτουόζοι της εποχής στην Ελλάδα ήταν οι...κιθαρίστες του Σιδηρόπουλου, ενώ σε κάποια άλλα σύμπαντα υπήρχαν οι Hendrix-Clapton-Gilmour-Blackmore πριν καν μιλήσουμε για τα 80's και την επέλαση των Van Halen-Gary Moore κλπ.
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιοι τύποι στα 70's στην Ελλάδα να έπαιζαν νότα-νότα PInk Floyd, και πόσο μάλλον να λέμε πως οι "τότε" μπορούσαν ενώ οι σημερινοί δε μπορούν.
τοτε προφανως κα;ι υπηρχε η αναγκη κ η ικανοποιηση να παιχτουν τα κομματια νοτα προς νοτα,γτ τα κομματια ηταν ακομα φρεσκα...το 2017 ποιο το νοημα,ΑΛΛΗ,μια μπαντα να τα παιξει νοτα προς νοτα???εχουν παιχτει ετσι εκτατομμυρια φορες!!!Ο καθενας θελει ν δειξει το κατι διαφορετικο....dimsonic είπε:μην παίρνεις και όρκο... (ιδίως αν δεν το έζησες...)
(και δεν είπε κανείς ότι δεν μπορούν οι σημερινοί...)
Εντάξει δεν παίρνω... ;Ddimsonic είπε:μην παίρνεις και όρκο... (ιδίως αν δεν το έζησες...)
(και δεν είπε κανείς ότι δεν μπορούν οι σημερινοί...)
Λέμε ψέματα δηλαδή...ή δεν ξέρουμε τι μας γινεταιJIMMYPAP είπε:Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιοι τύποι στα 70's στην Ελλάδα να έπαιζαν νότα-νότα PInk Floyd, και πόσο μάλλον να λέμε πως οι "τότε" μπορούσαν ενώ οι σημερινοί δε μπορούν.
Δεν υπήρχαν (και εγώ παίρνω όρκο γιατί την έζησα την εποχή).JIMMYPAP είπε:Απλά ρε παιδί μου όταν ακούς ηχογραφήσεις μεγάλων ελληνικών ροκ συγκροτημάτων της εποχής με φάλτσα bends (επειδή το ροκ ήταν κάτι πολύ νέο στην Ελλάδα και οι άνθρωποι δεν είχαν καταλάβει ακόμα πως ακριβώς γίνεται... ;D) μου φαίνεται λίγο απίθανο Έλληνας κιθαρίστας στα 70's να "καρφώνει" τις νότες στην εισαγωγή του Shine on you crazy diamond με ακρίβεια χιλιοστού...