Tonex One - δοκιμή

Πολύ ωραίο ήχο έχει αυτό το μηχανηματακι τελ

Με αυτά που ανεβάζει ο Γιώργος δε μου άφησε επιλογή 😅

Attachments

• IMG_20250621_100725.jpg
    IMG_20250621_100725.jpg
    1.3 MB · Εμφανίσεις: 0
Έψαχνα λίγο τους καθαρούς ήχους από mesa και συγκεκριμένα έναν που να συνδυάζεται όμορφα με το angry charlie για lead ήχο τύπου Andy Timmons. Βρήκα έναν ωραίο από mark IV και παίζω με την prs. Όλο το distortion προέρχεται από το angry charlie (gain και volume στο 6).

Ωρε βρήκα μια ηχάρα, a la Gov't Mule. SLO-30, 2x12 V30 και τα μυαλά στα κάγκελα. Πολύ ισορροπημενος και ρεαλιστικός ήχος. Αν και ο Warren δεν παίζει με les paul, είμαι αρκετά κοντά.

Δε νομίζω να έχει υπάρξει πετάλι που να έχεις ευχαριστηθεί περισσότερο. Τουλάχιστον από το υλικό που ανεβάζεις μάλλον είναι το αγαπημένο σου

Δεν είναι πετάλι. Είναι όλο το rig μου σε μέγεθος πεταλιού. Φορτώνω έναν ενισχυτή, μου κάθεται καλά ο ήχος, και αυτο είναι ένα γεγονός που ολοκληρώνει την προσπάθεια που έκανα.
Με τέτοιους ήχους, ούτε καν λοξοκοιταζω δεξιά/αριστερά για κάτι καλύτερο. Με ικανοποιεί 100%.

Συνεχίζω το λοξοκοίταγμα στις επιλογές του Γιώργου, τώρα και στα modeler. Είμαι μεταξύ Tonex και Nano Cortex της Neural.

Μέχρι τώρα ήμουν πιο κοντά στο Nano Cortex, αλλά τα demos του Γιώργου συν το form factor του Tonex One γύρισαν την αναζήτηση προς τα πίσω.

Δύσκολο να συλλάβω πόσο tone και functionality μπορείς να έχεις πλέον σε τόσο μικρό πετάλι, στήνεις mini pedalboard με πολύ λίγους συμβιβασμούς αναφορικά με τον ήχο. Με ένα boost/OD μπροστά έχεις ουσιαστικά 3 ήχους με μηδέν delay κατά την αλλαγή.

Συνεχίζω το λοξοκοίταγμα στις επιλογές του Γιώργου, τώρα και στα modeler. Είμαι μεταξύ Tonex και Nano Cortex της Neural.

Μέχρι τώρα ήμουν πιο κοντά στο Nano Cortex, αλλά τα demos του Γιώργου συν το form factor του Tonex One γύρισαν την αναζήτηση προς τα πίσω.

Δύσκολο να συλλάβω πόσο tone και functionality μπορείς να έχεις πλέον σε τόσο μικρό πετάλι, στήνεις mini pedalboard με πολύ λίγους συμβιβασμούς αναφορικά με τον ήχο. Με ένα boost/OD μπροστά έχεις ουσιαστικά 3 ήχους με μηδέν delay κατά την αλλαγή.
Welcome back! Εφόσον όμως δουλεύεις τα plugins, δεν έχεις κάποια εξοικείωση με τη φιλοσοφία της εταιρίας;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back