Tonex One - δοκιμή

Το εκτροχιασαμε το νημα, αλλα αξιζει να πω οτι δεν νομιζω (ποτε δεν ξερεις) να αγορασω Gretch, αλλα damn παιζει να ειναι και οι πιο ομορφες κιθαρες στον πλανητη. Κατι White Falcon ξερω ´γω, εαν σου περισσευουν λεφτα, αξιζει να τις εχεις για να τις χαζευεις…
Όταν θα σηκώσεις το πόδι από το drive και θα το αφήσεις πατημένο στο reverb και το delay, θα αποκτήσεις έναν πολύ σοβαρό λόγο να πάρεις Gretsch...

Προβολή συνημμένου 54194
Προβολή συνημμένου 54195

Φίλε άλλη φάση η κούφια. Δες. Εμπνέει σεβασμό 😅
Όντως η τελε φαίνεται μικρή αλλά στις συγκεκριμένες φώτο με την γκρετς έχεις πιο αρχοντική στάση. Φαίνεται σαν να προσπαθείς να αναδείξεις την κιθάρα ενώ με την τελε όπως είσαι σκυμμένος από πάνω της είναι σαν να προσπαθείς να την καταπιείς.:D

Inconclusive evidence θα έλεγα. Αλλά οκ οι γκρετς αισθητικά... είναι γκρετς.;)

Όταν θα σηκώσεις το πόδι από το drive και θα το αφήσεις πατημένο στο reverb και το delay, θα αποκτήσεις έναν πολύ σοβαρό λόγο να πάρεις Gretsch...

Το κανω αυτό πότε-πότε, εχω και ambient ανησυχίες… Αλλά για κρυστάλλινα καθαρά, θεωρω οτι ο «βασιλιας» ειναι η Strat. Κάνω λαθος…?

Το κανω αυτό πότε-πότε, εχω και ambient ανησυχίες… Αλλά για κρυστάλλινα καθαρά, θεωρω οτι ο «βασιλιας» ειναι η Strat. Κάνω λαθος…?

Δεν κανεις λάθος. Αλλά, ακόμα και στη στρατ πρέπει να δίδεις λίγο compression για παχαίνουν λίγο οι νότες, Εδώ έρχονται οι gretcsh. Το έχουν από φυσικού τους. Άσε που δεν αρέσει σε όλους η στρατιλα στα καθαρά.
Είναι μια εναλλακτική, όπως και οι Jazzmaster.

Φίλε έχετε κάνει το δασκαλίστικο OCD μου να βαράει κόκκινο, ανοίγουν και τα σχολεία και σε λίγες μέρες και πρέπει να ξαναδουλέψουμε 😅
GRETSCH.

With that out of the way, συμφωνώ με τον Γιώργο. Άλλη φάση το ένα άλλη το άλλο, αλλά ειδικά για ambient ήχους θες ένα tremolo arm και εκεί το Bigsby βασιλεύει

Φίλε έχετε κάνει το δασκαλίστικο OCD μου να βαράει κόκκινο, ανοίγουν και τα σχολεία και σε λίγες μέρες και πρέπει να ξαναδουλέψουμε 😅
GRETSCH.

Με το autocorrect βαλτα, που μου το κανει… Gretchen 😂

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back