- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Απο εκεί φαίνεται πως ξέρει πολύ καλύτερο πιανο από ότι παίζει.ρε παιδιά....
δεν κάθεται σωστά....
Αυτοί που ξέρουν καλό πιάνο καταλαβαίνουν τι εννοώ, ε? ?
Απο εκεί φαίνεται πως ξέρει πολύ καλύτερο πιανο από ότι παίζει.ρε παιδιά....
δεν κάθεται σωστά....
Προτιμώ αυτές που ... πιάνο με -ω.Απο εκεί φαίνεται πως ξέρει πολύ καλύτερο πιανο από ότι παίζει.
Προτιμώ αυτές που ... πιάνο με -ω.Απο εκεί φαίνεται πως ξέρει πολύ καλύτερο πιανο από ότι παίζει.
προσωπικά προτιμώ το δικό της από των "σοβαρών" Sorour και Gloger
καθήστε καλά γιατί θα πάω να βρω την μιμι
όχι αυτην βρε. Την άλληνε με το μπειμπυ ντολ και τη στρατοκάστερ
Γι αυτο μου θυμιζε Χοροβιτς στο κοπάνημα;και για την ιστορία, η κορασίς έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Moscow Conservatory (όπως πχ ο Χατσατουριάν, ο Ροστροπόβιτς κ.α.)...δεν το λες και λίγου...?
Δε το λες καθολου λιγο. Παρολα αυτα δε φαινεται στο παιξιμο της. Κ ο λογος που δε φαινεται ειναι γιατι δε φαινεται το ιδιο το παιξιμο της. Ειναι τοσο πολυ το edititing κ τοσο αφυσικη η παραγωγη που το μονο που μπορεις να καταλαβεις ειναι το arranging. Το οποιο στα περισσοτερα που ανεβασατε ειναι οσο πιο κοντα στο πρωτοτυπο γινεται.και για την ιστορία, η κορασίς έχει αποφοιτήσει με άριστα από το Moscow Conservatory (όπως πχ ο Χατσατουριάν, ο Ροστροπόβιτς κ.α.)...δεν το λες και λίγου...?
Τώρα όχι πως με ενδιαφέρει, αλλά το bohemian rhapsody μονοπλάνο είναι.Οποτε εγω αποχωρω ? κ θα επανελθω αν παρουσιαστει καποιο βιντεο με LIVE παιξιμο (οπως φαινεται να ειναι το βιδεο με τους αλλους 2 που βαλατε).
Αν δεν βαριέσαι....δες το. (Εγω εξ αιτίας σου το είδα).?Δε το ειδα το βιντεο το συγκεκριμενο. Σε αλλα που ειδα ομως υποπτευομαι (για να μην πω οτι ειμαι σιγουρος) πως ειναι playback πανω απο ηχογραφηση. Κι επειδη η συγκεκριμενη παιζει (κ στη ηχογραφηση αλλα κ πανω απο το βιντεο κλιπ) ειναι παρα πολυ ευκολο για μια πιανιστρια με κλασσικη παιδεια να βγαλει ενα ολοκληρο βιντεο μονοπλανο miming τον εαυτο της στην ηχογραφηση. Τωρα αν η ηχογραφηση ειναι... μονοπλανη ? δε μ'απασχολει ουτε το κατακρινω απο τη στιγμη που δεν ειναι live παιξιμο
1 λεπτό πριν, LK είπε
Αν δεν βαριέσαι....δες το. (Εγω εξ αιτίας σου το είδα).?
Τεσπά
Διορθώσεις....όλοι κάνουν σε videos....
Εγώ όταν έτυχε να ακούσω π.χ. τον Vai live (και την μπάντα του ....μου φάνηκαν λίγο χειρότεροι από ερασιτέχνες -κακιά μερα- κακπός ήχος ...οκ ). Στο dvd ακουγόταν άψογοι ?
καλά να πάθετε....Αχ τι μου κανεις τωρα. Κι εγω εξ αιτιας σου θα το δω !! Θα επιστρεψω αργοτερα λοιπον
Γι αυτο μου θυμιζε Χοροβιτς στο κοπάνημα;
14 λεπτά πριν, BillTrantos είπε
Μακάρι να κοπανούσα κι εγώ σαν τον Horowitz. ?
Ίσως δεν είχες πιει καφέ εκείνη την ώρα, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα, μιλάμε ίσως για τον κορυφαίο εκτελεστή που έχει δει ο πλανήτης.