- Πόντοι
- 1,788
Εγω στο ανέφερα για το θέμα του live παιξίματος. Και εμένα live μου φάνηκε.Στο λιγο (αλλα αρκετο) που ειδα δε μου φανηκε για πλεημπακ. Μου φανηκε ομως πως ο ηχος δε βγαινει απο αυτο το πιανο. Συγκεκριμενα πως αυτο το πιανο παρολο που φαινεται χρεπι, να εχει καποιο συστημα που να μπορεις να παρεις midi information κ μετα να βγαινει ο ηχος απο καποιο virtual instrument . Κ φυσικα υπαρχει παλι αυτο το αφυσικο στις δυναμικες κ στη παραγωγη που ισως τελικα να ειναι κ ο βασικος λογος που δε μπορω να την ακουσω τη συγκεκριμενη
Μουσικα το αποτελεσμα ειναι ανεμπνευστο κ αδιαφορο αλλα κακο δεν ειναι. Οποτε καταληγω πως αυτο που το καθιστα ενοχλητικο ειναι οι δυναμικες κ η παραγωγη κ οχι το παιξιμο. Αλλα αυτη τη στιγμη απομονονωνουμε το τεχνικο κομματι απο το ερμηνευτικο κ το καλλιτεχνικο οποτε αναρωτιεμαι. Το θεμα των δυναμικων δεν εντασσεται εν μερει στην τεχνικη?
Τώρα αν είναι mentalist, illusionist ......ο Κόπερφιλντ ο ίδιος.....αν είναι playback και παίζει από πάνω και το έγραψε με vst και midi keybord....βαριέμαι να κάμω τον ντεντέκτιβ. ?
Edit:
Πάντως, αν θες να συνηγορήσω μαζί σου, μάλλον παίζει από πάνω.....μιας και αν ήταν ΑΥΤΟ το video της ηχογράφησης , θα είχε σίγουρα 2 ορατά μικρόφωνα μπροστά στο up right πιάνο και βγαλμένο το καπάκι.
Φαντάζομαι ότι το έκανε για την αρτιότητα του αποτελέσματος......και όχι γιατι δεν μπορεί να το παίξει Live (σε όποιο Keybord εν πάσει περιπτώσει) .
Bεβαία θα μπορούσε να τα βάλει (τα μικρόφωνα) ....anyway για το ντεκόρ.....αλλά μπορεί να μην την άφησαν να ανοίξει το πιάνο ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: