Που μου δημιουργει την απορια πως κ καθεστε κ ψαχνετε τοση ωρα τα βιντεακια της κ το βιογραφικο της ενω η ιδια δε σπαταλα καθολου χρονο να κανει κατι πιο αυθεντικο στα βιντεο της (εστω με διασκευες δεν εχω προβλημα με αυτο). Ή τουλαχιστον να ακουσεις την αποψη της παιχτικα σε κατι που απο τα εν λογω βιντεοζ δε φαινεται.
θεωρώ ότι το παραχ#σ@μ3 το θέμα αλλά άντε να σου λύσω την απορία...?
δεν ξέρω την σχέση σου με το νετ αλλά προσωπικά το "ψάξιμο" μου πήρε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μαζί με το άκουσμα λιγότερα λεπτά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα (με έχει εγκαταλείψει και η δυσκοιλιότητα προσφάτως)... ΣΙΓΟΥΡΑ πάντως πολύ λιγότερο από τον χρόνο που πήρε στη κοπέλα να φτιάξει το καθένα από τα εν λόγω πονήματα της...
το ίδιο βεβαίως βεβαίως ισχύει και για τον χρόνο που θα σπαταλούσε για να κάνει κάτι "
αυθεντικό" (φαντάζομαι θα εννοείς "
εμπνευσμένο")... δεν θα ήταν περισσότερος αυτός της έκφρασης - δημιουργίας του, από αυτόν των διεκπαιρεωτικών βιντεακίων... τον πολύ τον χρόνο άλλωστε, τον αφιέρωσε ήδη στην παρελθούσα σπουδή της πράγμα που της έδωσε και το δικαίωμα και την ευχέρεια να μπορεί να
επιλέξει σε αυτή την φάση της ζωής της τον "δρόμο" της (είτε εκούσια αν τελικά είχε το κάτι παραπάνω στο ως προς το "αυθόρμητο" ταλέντο και επέλεξε την ελαφρότητα της ύπαρξης των "ντεκορασιονε βιντεόνε γιουτιουμπονε", είτε αν δεν το είχε και προτίμησε αναγκαστικά τα "εύκολα" κλικ για να βγάλει τα προς το ζην)... ε δεν θα κάνουμε και δίκη προθέσεων (τουλάχιστον όχι εγώ γιατί το μισώ ως πρακτική)... ούτα καν πεπραγμένων αν είμαστε όντως υπεράνω αυτών ως θέση άποψη...
σύμφωνα με αυτό λοιπόν που μας παρουσίασε
διαδράσαμε αρχικά όλοι εδώ και θα χε κλείσει στις 2 σελίδες βία όπως του αρμόζει... πλην εσού
* που φευ μας τσίγγλισες και μας έβαλες (όχι ότι θέμε και πολύ) σε λανθάνουσα "metoo mode", ψάχνοντας "τέχνη" σε ένα
εμφανώς clickbait δρώμενο...
γι αυτό και αναζητήσαμε και ενδεχόμενες άλλες πλευρές "pure" (sic!) καλλιτεχνίας της πλέον του κάλους της, που θεμιτώς προωθεί πρωτίστως ως μέρος ενός εύπετου entertainment show (εξ αυτού και τα κιτς μπλουζάκια, οι κούπες κλπ με το όνομα της)... συμμετείχαμε λεπόνε σε μια άλλη κατεύθυνση της αρχικής χαλαρής κουβέντας, που εσύ όμως κατέδειξες (όχι ότι θέλαμε και πολύ επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθούμε)... και μας εγκαλείς κι από πάνω ωρέ Βασίλη?... ?
πάντως μπαίνοντας στον κόπο να ξαναδιαβάσω το νήμα εξ αρχής (στο χρεώνω γιατί αυτό μου πήρε όντως αρκετό χρόνο αλλά χαλάλι σου), ειλικρινά δεν κατάλαβα τι έψαχνες περαιτέρω... η κακή παραγωγή ήταν δεδομένη επί των πλείστων δειγμάτων... περί καλλιτεχνικής έκφρασης δημιουργίας τα είπαμε... από κει και πέρα τι σημασία έχει αν ήταν rt ή playback?... επί του πρακτέου
τι σημασία έχει αν ενδεχομένως ο "φίλος" της που ανέλαβε τον ήχο (αυτός στο visual δεν είναι και Scorsese αλλά εντάξει δεν τον λες και χάλια) έγραψε πχ με 3 samsung κακοκομπρεσαρισμένα ακολούθως που είπε ο Στράτος
ή τσάκισε την έτσι κι αλλιώς απριόρι προβληματική δυναμική σε ένα midi αρχείο ανεβάζοντας γιούργια 127 που είπε και ο Δημήτρης ή ή ή... και μπορώ να σου λέω πιθανά σενάρια μέχρι αύριο επ αυτού... αλλά (πρέπει να) είναι αδιάφορα... καλώς ή κακώς, ο μέσος θεατής (κυρίως) και ακροατής
στον οποίο απευθύνεται δεν κατάλαβε γρι (ή δεν τον ενδιέφερε να καταλάβει)...
στο υπογράφω πριν αποχωρήσω κι εγώ με την σειρά μου...
ποιο το συμπέρασμα λεπόνε?... λύσε μου κι εμένα αυτή την απορία...
γιατί ενώ χαβαλεδιάζαμε αμέριμνοι και τριανταφυλένιοι ως συνήθως σε ανάλογα ερεθίσματα, μας έβαλες στο τριπ να:
καθεστείσουμε κ να ψαχνετεουμε τοση ωρα τα βιντεακια της κ το βιογραφικο της ενω η ιδια δε σπαταλα καθολου χρονο να κανει κατι πιο αυθεντικο στα βιντεο της (εστω με διασκευες δεν εχω προβλημα με αυτο). Ή τουλαχιστον να ακουσεις την αποψη της παιχτικα σε κατι που απο τα εν λογω βιντεοζ δε φαινεται.
α?...?
____
*και του Pal που διέθετε κρυφή ατζέντα όπως αποδείχθηκε... ?
ΥΓ1. ρητορικό το ερώτημα μην κάθεσαι να απαντάς τώρα και το ξεχειλώσουμε... νομίζω κατάλαβες τι εννοούσα...?
ΥΓ2. και για να σε πικάρω και λιγουλάκι παραπάν', να και ένα βιδεον της ακόμα... αν σε πείραξαν το 1 μύριο views με τα 10 τι θα γιν'?...?