- Πόντοι
- 4,208
Κατά τ' άλλα η κοπέλα είναι κουκλάρα
Καλούλα είναι αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας.
Κατά τ' άλλα η κοπέλα είναι κουκλάρα
Μιλάμε για couldn't care less, ειδικά στη φαση που είμαι τωρα. .?μιλάμε είσαι φίρμα δηλαδή....
ναι βρε...αλλά θεωρητικά αυτά έχουν copyright claim. Οπότε τι κάνει?Μιλάμε για couldn't care less, ειδικά στη φαση που είμαι τωρα. .?
Άλλο να ψάχνεις όμως Gamazda ή Kallianides (δεν υπάρχει περίπτωση) στο youtube και άλλο Pink Floyd και μάλιστα "Comfortably Numb " (ούτε το Track είναι τυχαίο) , και να σε βγάζει (το video σου) στην πρώτη σελίδα με αυτό το keyword.
Ε τι κάνει.Οπότε τι κάνει?
εκτός αν χτίζει προφίλ μονο
το είδαΕ τι κάνει.
Να την μάθει ο κόσμος θέλει, λεφτά από τα viwes παίρνει....καμιά δουλειά μπορεί να κλείσει....
Χωρίς διασκευές (στην αρχή τουλάχιστον) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα δει το κανάλι σου.
καμιά δουλειά μπορεί να κλείσει....
Να πως κλείνει δουλειές ο LK....Κανένα γάμο (με τον PAL) μπορεί να χτυπήσει ....
Χωρίς διασκευές (στην αρχή τουλάχιστον) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα δει το κανάλι σου.
Εσυ ναι. Εσυ είσαι στη Ζαλονίκη.το είδα
αλλά όπως λες και συ
couldn't care less.
10 με άκουγαν 10 μ ακούν
έλα δω κορίτσι μου σε θέλω να παίζεις το πιάνο κάθε ΠΣΚ.
Μα ο dim διασκεύασε ολόκληρους Emerson Lake and Palmer λέμε.
εμένα να υποθέσω δε με το λέει επειδή δεν ξέρω να παίζω το πιάνο ε....?Εσυ ναι. Εσυ είσαι στη Ζαλονίκη.
Μπορεί όμως να την δει ,ένας που χει π.χ. ξενοδοχείο κοντά στη γειτονία της και να της πει, έλα δω κορίτσι μου σε θέλω να παίζεις το πιάνο κάθε ΠΣΚ.
ναι αλλά πόσο μακριά καθόταν από το πιάνο ε?
Να χάσεις τη σύνταξη από τον ΕΦΚΑ ακόμα δεν την πήρες θες και ψάχνεις και δουλειά σε ξενοδοχεία;εμένα να υποθέσω δε με το λέει επειδή δεν ξέρω να παίζω το πιάνο ε....?
με είδαν 600. Λάθος όργανο διάλεξα λέμε. Αρχίζω πιάνο απο αύριο. θα βρω και μια καρέκλα να τη βάλω στην ουρά μου....Μα ο dim διασκεύασε ολόκληρους Emerson Lake and Palmer λέμε.
εμένα να υποθέσω δε με το λέει επειδή δεν ξέρω να παίζω το πιάνο ε....?
https://www.metropolitan-hospital.gr/el/metropolitan-blog/πρωτοποριακή-τεχνολογία/1667-κύστη-κόκκυγος-τι-είναι-πώς-θεραπεύεται-μια-και-καλήμε είδαν 600. Λάθος όργανο διάλεξα λέμε. Αρχίζω πιάνο απο αύριο. θα βρω και μια καρέκλα να τη βάλω στην ουρά μου....
έλα να παίξεις μπάντζο. Θα τρελλαθούμε στο χρήμαΕσύ να ανεβάσεις διασκευή το like a virgin με ακκορντεόν.
Εκεί θα δεις πόσο μετράς.
με είδαν 600. Λάθος όργανο διάλεξα λέμε. Αρχίζω πιάνο απο αύριο. θα βρω και μια καρέκλα να τη βάλω στην ουρά μου....
έλα να παίξεις μπάντζο. Θα τρελλαθούμε στο χρήμα