- Πόντοι
- 38
X-minor είπε:Κι ένα τελευταίο παλικάρι και τέλος, γιατί μάλλον βγήκαμε εκτός θέματος... :-[
Χαχαχαχα Steelheart, που τους θυμηθηκες ρε αυτους?
X-minor είπε:Κι ένα τελευταίο παλικάρι και τέλος, γιατί μάλλον βγήκαμε εκτός θέματος... :-[
Εεεεετσι μπραβο, αντε γιατι πολλες σοβαροπαρθενες εχει το μαγαζιX-minor είπε:Άμα είσαι ποζέρι... ;D ;D ;D
Αρχηγος respect κι ασε τις καραφλες μυξοπαρθενες να μενουν στις.... περμαναντX-minor είπε:Εγώ πάλι γουστάρω τον Tempest... :-[
Μου'φυγε το τσιγάρο απ'το στόμα απ'τα γέλια!!! ;D ;D ;D ;D ;Dplayloud είπε:Αρχηγος respect κι ασε τις καραφλες μυξοπαρθενες να μενουν στις.... περμαναντ
Κι ομως, κι ομως δεν ηταν περα για περα αστειο, ακου με που σου λεω, τελος παντων καλα να περνας, τα λεμε σε.... αλλο θεμαX-minor είπε:Μου'φυγε το τσιγάρο απ'το στόμα απ'τα γέλια!!! ;D ;D ;D ;D ;D
ναι γιατι ο Marcello ... μες στην κουλαμαρα ...τι να σου πω... Εγω τους γουσταρω και ετσι και γιουβετσι !playloud είπε:Εεεεετσι μπραβο, αντε γιατι πολλες σοβαροπαρθενες εχει το μαγαζι
Οπως ειπα και σε αλλο ποστ EUROPE rules (με Norum ομως mscmkr)
Κάτι σαν το βίαιο πρωκτικό σεξ;telekris είπε:Στην αρχή έχεις σκοτοδίνες αλλά συνηθίζεις.
Για να μπορεί να ξαναμιλήσει αυτός ο ανθρωπος ίσως?orbital είπε:Πιστευω οτι δεν θελει ουτε ταλεντο ουτε εξασκηση το punk scream. Κατα την αποψη μου, ειναι τελειως noobιστικη απορια
μιλαμε για punk, σημασια εχει να τα σπας. ποιος νοιαζεται αν βγαινει απ'το στομαχι ή απ'το νεφρο ή απ'το παχυ εντερο; ;D
απλα αρχιζεις και ουρλιαζεις με το distortion στο τερμα και ολα καλα
Wanna be taught the screaming-like-a-hooligan art.orbital είπε:Πιστευω οτι δεν θελει ουτε ταλεντο ουτε εξασκηση το punk scream. Κατα την αποψη μου, ειναι τελειως noobιστικη απορια
μιλαμε για punk, σημασια εχει να τα σπας. ποιος νοιαζεται αν βγαινει απ'το στομαχι ή απ'το νεφρο ή απ'το παχυ εντερο; ;D
απλα αρχιζεις και ουρλιαζεις με το distortion στο τερμα και ολα καλα