Το screaming μαθαίνεται ή είναι να το'χεις;

• Thread starter Thread starter Q.O.T.S.A.
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 13K
Αγαπημένε μου φίλε Σίμο,

η πικρή αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να μελετήσεις αρκετά για να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο ενόχλησης. Για αρχή σου προτείνω τα εξής βίντεο για απλή ειρηνική εξάσκηση στον δικό σου χώρο:

Aγαπητέ μου φίλε Σίμο,

μην ακούς τους άλλους. Η συντομότερη οδός προς τις τελειότερες τσιρίδες είναι τα μεσαιωνικά βασανιστήρια. Μπορείς να περάσεις από τη δουλειά μου για να σε περάσουμε από ένα δωρεάν crash course.

Wow! είπε:
Ονομάζομαι Σίμος και θα ήθελα να διδαχθώ την τεχνική του screaming ίνα ενοχλώ τους γονείς μου, οίτινες είναι αυστηροί εκπαιδευτικοί και με καταπιέζουν. Τι μου προτείνετε;
Μπορείς να δοκιμάσεις μια αναπαράσταση αυτού:

http://www.youtube.com/watch?v=InzIYN79W0A

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Ευχαριστώ φίλες μου. Έχω όμως μία απορία. Κατά την διαδικασία του screaming, πιο φωνήεν είναι σκοπιμότερο να εκφωνώ; Το "α"; Το "ου"; Το "ι"; Το "ε";

Ρωτώ διότι μέχρι τώρα, ατυχώς μπόλιαζα τας εκφωνήσεις μου με σύμφωνα, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι γείτονες, προσωρινώς κρίνοντες ότι έχω παραφρονήσει.

Πολύ ωραία η απόρία σου καλέ μου φίλε Σίμο (από το Σιμεών να φανταστώ; Ή από την Σιρματόβουρτσα; Αχαχα σε καλό να μας βγει.)

Το τονιζώμενο φωνήεν είναι ένα μίγμα "α" και "ε", δηλαδή κλίνει περισσότερο στο "α" με όλίγην από "ε". Αυτή είναι και η δυσκολία του σκρίμινγκ, αλλά ταυτόχρονα και η μαγεία του. Είναι όπως το σεχ, αρχίζεις μόνος σου και νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ωραία, στην πορεία όμως ανακαλύπτεις πράγματα που σε κάνουν να αναθεωρείς.

Wow! είπε:
Ευχαριστώ φίλες μου. Έχω όμως μία απορία. Κατά την διαδικασία του screaming, πιο φωνήεν είναι σκοπιμότερο να εκφωνώ; Το "α"; Το "ου"; Το "ι"; Το "ε";
το "ε" φυσικα, καθως αυτο ειναι το ελληνοπρεπες φωνηεν.... μιμεισθαι ουκ εστι punk ως εικαζον οι αρχαιοι ημων προγονοι. και το "α" ειναι καθαρη μιμηση, καθως εχει προκυψει απ'το "γιεαααα".  ;)

μακρια λοιπον  ;)

Wow! είπε:

Ρωτώ διότι μέχρι τώρα, ατυχώς μπόλιαζα τας εκφωνήσεις μου με σύμφωνα, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι γείτονες, προσωρινώς κρίνοντες ότι έχω παραφρονήσει.
Το ''ο''.

Γι αυτό διαμαρτυρήθηκαν οι γείτονες. ;)

;D ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back