Το screaming μαθαίνεται ή είναι να το'χεις;

• Thread starter Thread starter Q.O.T.S.A.
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 13K
Aγαπητέ μου φίλε Σίμο,

μην ακούς τους άλλους. Η συντομότερη οδός προς τις τελειότερες τσιρίδες είναι τα μεσαιωνικά βασανιστήρια. Μπορείς να περάσεις από τη δουλειά μου για να σε περάσουμε από ένα δωρεάν crash course.

Wow! είπε:
Ονομάζομαι Σίμος και θα ήθελα να διδαχθώ την τεχνική του screaming ίνα ενοχλώ τους γονείς μου, οίτινες είναι αυστηροί εκπαιδευτικοί και με καταπιέζουν. Τι μου προτείνετε;
Μπορείς να δοκιμάσεις μια αναπαράσταση αυτού:

http://www.youtube.com/watch?v=InzIYN79W0A

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Ευχαριστώ φίλες μου. Έχω όμως μία απορία. Κατά την διαδικασία του screaming, πιο φωνήεν είναι σκοπιμότερο να εκφωνώ; Το "α"; Το "ου"; Το "ι"; Το "ε";

Ρωτώ διότι μέχρι τώρα, ατυχώς μπόλιαζα τας εκφωνήσεις μου με σύμφωνα, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι γείτονες, προσωρινώς κρίνοντες ότι έχω παραφρονήσει.

Πολύ ωραία η απόρία σου καλέ μου φίλε Σίμο (από το Σιμεών να φανταστώ; Ή από την Σιρματόβουρτσα; Αχαχα σε καλό να μας βγει.)

Το τονιζώμενο φωνήεν είναι ένα μίγμα "α" και "ε", δηλαδή κλίνει περισσότερο στο "α" με όλίγην από "ε". Αυτή είναι και η δυσκολία του σκρίμινγκ, αλλά ταυτόχρονα και η μαγεία του. Είναι όπως το σεχ, αρχίζεις μόνος σου και νομίζεις ότι όλα είναι καλά και ωραία, στην πορεία όμως ανακαλύπτεις πράγματα που σε κάνουν να αναθεωρείς.

Wow! είπε:
Ευχαριστώ φίλες μου. Έχω όμως μία απορία. Κατά την διαδικασία του screaming, πιο φωνήεν είναι σκοπιμότερο να εκφωνώ; Το "α"; Το "ου"; Το "ι"; Το "ε";
το "ε" φυσικα, καθως αυτο ειναι το ελληνοπρεπες φωνηεν.... μιμεισθαι ουκ εστι punk ως εικαζον οι αρχαιοι ημων προγονοι. και το "α" ειναι καθαρη μιμηση, καθως εχει προκυψει απ'το "γιεαααα".  ;)

μακρια λοιπον  ;)

Wow! είπε:

Ρωτώ διότι μέχρι τώρα, ατυχώς μπόλιαζα τας εκφωνήσεις μου με σύμφωνα, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν οι γείτονες, προσωρινώς κρίνοντες ότι έχω παραφρονήσει.
Το ''ο''.

Γι αυτό διαμαρτυρήθηκαν οι γείτονες. ;)

;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back