- Πόντοι
- 1,548
Δεν ξερω, δεν διαβασα τη δικογραφια ?στην περίπτωση λοιπόν του Pete Sears ήταν ο ίδιος βολικός και δεν ζόρισε τα πράγματα ή μπόρεσε ο νυν κάτοχος που ψώνισε από Ολλανδό κλπ να αποδείξει κάπως ότι υπήρχε νομή?
Δεν ξερω, δεν διαβασα τη δικογραφια ?στην περίπτωση λοιπόν του Pete Sears ήταν ο ίδιος βολικός και δεν ζόρισε τα πράγματα ή μπόρεσε ο νυν κάτοχος που ψώνισε από Ολλανδό κλπ να αποδείξει κάπως ότι υπήρχε νομή?
Και σε εμας μας αρεσουν οι tele, αλλά ξερεις κάτι......too good to be true η Ιστορία. (Μακάρι να ειναι και να την χαρει ο άνθρωπος- το σίγουριο ειναι οτι πηγε σε καποιον που θα την εκτιμησει)κΣερω εγώ;
Ίσως στεναχωρήθηκα που κανείς δεν συμμερίζεται την αγάπη μου για τις tele και τις ωραίες ιστορίες πίσω από αυτές...
Αυτό ειναι ευχάριστο.
Καλά εγώ πάσχω από αποθησαυρισμό και βινταζολαγνεία.?Για εσένα ναι και είμαι σίγουρος ότι το εννοείς.
Εσυ τωρα πιστεύεις οτι το αλαφρυνες;Μιάς και βάρυνε το κλίμα να το αλαφρώσω λίγο...
Άσχετο με κιθάρες, αλλά vintage!
Από μικρός γούσταρα να φοράω τραγιάσκα.Πρίν αρκετά χρόνια λοιπόν,έχουμε κανονίσει να τα πούμε με έναν φίλο,με το που με βλέπει με την τραγιάσκα λέει:Μήτσο, ασπρόμαυρη τηλεόραση,στο σπίτι ε!!!
συγνώμη Νίκο, εμένα (το είπα και το επαναλαμβάνω) μου φάνηκε μούφα η όλη δημοσίευση. Νομίζω (νομίζω ήταν αυτό) ο op γουστάρει λίγο ντόρο...Βεβαια μπορεί να κάνω και λάθος.Για εσένα ναι και είμαι σίγουρος ότι το εννοείς.
Άλλοι δεν θα κοιμηθούν το βράδυ από την ζήλια και την ψώρα .... :classic_unsure:
Τι να πω....tragic...
Τίποτα δε κατάλαβα,Είναι κατι που δεν καταλαβαίνεις;
Μαλλον όντως δεν κατάλαβες.Τίποτα δε κατάλαβα, ...........
........(ο καθένας καταθέτει την άποψη του)
Και αμέσως μετά.
(Κάνε την πάπια ρε μεγάλε)
συγνώμη Νίκο, εμένα (το είπα και το επαναλαμβάνω) μου φάνηκε μούφα η όλη δημοσίευση. Νομίζω (νομίζω ήταν αυτό) ο op γουστάρει λίγο ντόρο...Βεβαια μπορεί να κάνω και λάθος.
Και σίγουρα στο 30 ετών tdpri που εγώ είμαι μόνο 6-7 έχω δει κόσμο που είναι πολύυυ του ντόρου...
Η κιθάρα είναι 100% αυτό που λέμε.
Στο πλέον ΕΙΔΙΚΟ φόρουμ για tele ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ (σχεδόν 30 ετών φόρουμ με αναρίθμητα μέλη)
στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ νήμα δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ αμφιβολία και αμφισβήτηση και όλες οι απαντήσεις στο thread είναι θετικές και γεμάτες ενδιαφέρον για το ΙΔΙΟ το θέμα...
Εδώ μέσα οι περισσότερες αντιδράσεις είναι γεμάτες βιτριόλι, μίσος, καχυποψία και συνομωσιολογια...
Και όλες από ΆΣΧΕΤΟΥΣ με το θέμα ... σχολιαστές...
Μπράβο μας...
Ε κάνε εσυ ρε BIl την αρχη για κουβεντα για την κιθαρα, σαμπως και εσυ το ίδιο δεν κανεις τωρα;Ρε παιδιά ώρες ώρες απορώ. 10 σελίδες φτάσαμε πάλι, ούτε μια κουβέντα για την ίδια την κιθάρα, πώς δείχνει, πώς είναι σε σύγκριση με σημερινές Tele, για τα handmade hardware parts που έχει, τίποτα απολύτως.
Καυγάδες μόνο, σπόντες, επίθετα και κακά vibes. Κρίμα...