- Πόντοι
- 2,148
Σορρυ αλλά ο John Barry πού είναι?
Δεν ηταν αρκετα πλουσιος φαινεται για να μπει στη λιστα...dimsonic είπε:Σορρυ αλλά ο John Barry πού είναι?
Έτσι όπως τα λες είναι, αλλά...Waterfall-K είπε:Ποιο απο τα παραπανω εργα του δεν ειναι επιτυχημενο σαν soundtrack? Κανενα.
Τι λες ωρε Trolley? ;D Απο ολα τα παραπανω, εχεις ακουσει καποιο? Αντε 2-3 Max, γιατι αν τα ειχες ακουσει ολα θα εβλεπες οτι αυτο που λες δεν ισχυει. Τα εργα του δεν εχουν καποια σχεση μεταξυ τους, ειτε ειναι soundtracks ειτε κανονικα αλμπουμς. Καποια σχεση ηχητικη ναι, αναλογα με την περιοδο του εργου, αλλα τωρα να μου λες οτι "τα soundtrack του είναι περίπου μία από τα ίδια όσον αφορά στις συνθετικές ιδέες" δεν εχει καμια βαση.trolley είπε:θα έγραφε καλύτερη μουσική για τις "Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου" ο Vangelis; Απαντώ : "με την καμία" διότι τα soundtrack του είναι περίπου "μία από τα ίδια" όσον αφορά στις συνθετικές ιδέες. Εξαίρεση, όπως έγραψα, αποτελεί το Blade Runner.
Μέτρησα (από τον κατάλογό σου) ότι έχω ακούσει 14.Waterfall-K είπε:Τι λες ωρε Trolley? ;D Απο ολα τα παραπανω, εχεις ακουσει καποιο? Αντε 2-3 Max, γιατι αν τα ειχες ακουσει ολα θα εβλεπες οτι αυτο που λες δεν ισχυει. Τα εργα του δεν εχουν καποια σχεση μεταξυ τους, ειτε ειναι soundtracks ειτε κανονικα αλμπουμς. Καποια σχεση ηχητικη ναι, αναλογα με την περιοδο του εργου, αλλα τωρα να μου λες οτι "τα soundtrack του είναι περίπου μία από τα ίδια όσον αφορά στις συνθετικές ιδέες" δεν εχει καμια βαση.
Τι κοινο εχουν δηλαδη τα, πχ, Blade Runner, El Greco, Picasso, Antarctica, Sex Power κλπ? Καμια. Να μη σε παω και σε τιποτα θεατρικα οπως τα Beauty And The Beast, ή το απιστευτο 12ωρο Tegos Tapes.
Ελεγα να πας να τα ξαναδεις, γιατι αν αυτα τα soundtracks ειναι "μία από τα ίδια" θα αρχισω να ανησυχω. Για την ακοη σου... ;Dtrolley είπε:Μέτρησα (από τον κατάλογό σου) ότι έχω ακούσει 14.
Στα πιο πολλά έχω δει και τις ταινίες.
Σε πρώτη προβολή.
Τι έλεγες;
![]()
Καλά...Waterfall-K είπε:Ελεγα να πας να τα ξαναδεις, γιατι αν αυτα τα soundtracks ειναι "μία από τα ίδια" θα αρχισω να ανησυχω. Για την ακοη σου... ;D
Άμα πετάξεις και τους υπόλοιπους θα σε κάνω φίλοους στο FB δωρεάν ;D ;D ;Dtrolley είπε:......... τον μόνο δίσκο του Vangelis που έχω πετάξει.
Ασχετο ξε-ασχετο, εγω απλα ποσταρα μια λιστα που ετυχε να δω χτες, τοσο απλα, και εγινε "Κυπριακο". Το μονο σχολιο δε που εκανα ηταν οτι δεν περιμενα να δω τον Παπαθανασιου στην πρωτη θεση. Τα παραπονα σου στον αρθρογραφο.trolley είπε:Κάτι ακόμη πάντως, έτσι για τη σοβαρότητα του thread : η λίστα που παρέθεσες προφανώς θα έπρεπε να αναφέρει τους συνθέτες κατά το μέτρο του πόσα χρήματα έβγαλαν γράφοντας soundtracks, όχι απλά κατά το μέτρο του πόσα χρήματα έχουν γενικώς, το οποίο είναι κάτι εντελώς άσχετο.
Trolley, εχεις ξεφυγει τελειως? :Ο Vangelis ειδικά, ασφαλώς δεν έχει βγάλει χρήματα από τα soundtracks, ούτε άλλωστε από τις πωλήσεις των δίσκων του...Ο άνθρωπος έβγαλε χρήματα κάνοντας business, όχι γράφοντας μουσική. Να ξέρουμε τι λέμε.
Εκεί παίζει ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ?Waterfall-K είπε:@Samy, αρχισε ο Λιατσος στο Kontra channel. Μη το χασεις... ;D
Yeap. Ωραιος ο Αιμιλιος... 8)samy paraga είπε:Εκεί παίζει ο πρώην διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ?
Κι εμείς (όπως το "γουστάρουμε") δε γουστάρουμε. Και θα συνεχίσουμε να το γράφουμε. Τέλος.Waterfall-K είπε:Ακομα κι αυτο ομως να εγραφα, που ειναι το προβλημα σου Nikola? Γουσταρουμε Παπαθανασιου και θα γραφουμε οτι σχολιο γουσταρουμε. Τελος.
Μα, δεν έχω παράπονα... Πολύ καυγατζής είσαι ρε μάστορα... Το ότι δίνω μία διευκρίνηση, δε σημαίνει ότι διαφωνώ με το ότι έβαλες τη λίστα, παρά τα όποια λάθη της.Waterfall-K είπε:Ασχετο ξε-ασχετο, εγω απλα ποσταρα μια λιστα που ετυχε να δω χτες, τοσο απλα, και εγινε "Κυπριακο". Το μονο σχολιο δε που εκανα ηταν οτι δεν περιμενα να δω τον Παπαθανασιου στην πρωτη θεση. Τα παραπονα σου στον αρθρογραφο.
Οι "Δρόμοι της Φωτιάς" ήρθαν το 1981. Ο Vangelis είχε λύσει το... βιοποριστικό του πρόβλημα πολύ νωρίτερα, αλλά όχι λόγω της μουσικής. Οπότε δεν υπάρχει κάποια αντίφαση και σίγουρα δεν το έχω χάσει τελείως. Μετά τους "Δρόμους της Φωτιάς" ούτε καν ξαναπλησίασε αυτό το επίπεδο εμπορικής επιτυχίας.Trolley, εχεις ξεφυγει τελειως? :Μαθε ποσα εκατομμυρια βγαζει απο τα δικαιωματα ενος μονο soundtrack, απο το Chariots Of Fire, καθε 4 χρονια (λογω Ολυμπιακων Αγωνων) και ελα να μου πεις μετα οτι "Ο άνθρωπος έβγαλε χρήματα κάνοντας business, όχι γράφοντας μουσική."
O Παπαθανασίου παιρνει έτοιμη την μουσική απο εξωγήινους εδω και πολλά χρόνια. Την προωθεί μεσω της μουσικής βιομηχανίας υποταγής συνειδήσεων, των illuminati. Ο ιδιος ειναι Αθάνατος και στενός φίλος του Anubis. Τρεφεται με αμβροσία. Ερχεται ο καύσων.Nikolas είπε:Κι εμείς (όπως το "γουστάρουμε") δε γουστάρουμε. Και θα συνεχίσουμε να το γράφουμε. Τέλος.
Ορίστε ένα παράδειγμα:
Ο Παπαθανασίου έχει απαίσιο μούσι! ;D
Ε, να τ'ακουσω αυτο απο σενα δεν το περιμενα.trolley είπε:Μα, δεν έχω παράπονα... Πολύ καυγατζής είσαι ρε μάστορα...
Nope. Ο Παπαθανασιου ειχε λυσει το βιοποριστικο του αρκετα νωρις λογω της μουσικης. Ηταν επιτυχημενος σαν μουσικος και συνθετης ηδη απο τα μεσα των 60s, οταν εσπαγε ταμεια με τους Forminx. Το πρωτο του soundtrack πρεπει να ηταν για την Ελληνικη κωμωδια "5000 Ψεμματα" του 1967 με τους Παπαγιαννοπουλο, Κωνσταντινου και Τζανετακο. Γνωστη ταινια, οποιος θελει να την θυμηθει υπαρχει οληκληρη στο YouTube.Οι "Δρόμοι της Φωτιάς" ήρθαν το 1981. Ο Vangelis είχε λύσει το... βιοποριστικό του πρόβλημα πολύ νωρίτερα, αλλά όχι λόγω της μουσικής.
'Ελιωσαααα.. ;Dcos_dr είπε:O Παπαθανασίου παιρνει έτοιμη την μουσική απο εξωγήινους εδω και πολλά χρόνια. Την προωθεί μεσω της μουσικής βιομηχανίας υποταγής συνειδήσεων, των illuminati. Ο ιδιος ειναι Αθάνατος και στενός φίλος του Anubis. Τρεφεται με αμβροσία. Ερχεται ο καύσων.
Το οτι εκανε καποιες επενδυσεις δεν σημαινει οτι εγινε πλουσιος απο αυτες.